.
Затворена тема
Страница 131 от 156 ПървиПърви ... 3181121127128129130131132133134135141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 251 до 3 275 от общо 3900
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз са есента имам една блуза и един суитшърт.. Пак ще си нося някои от старите дрехи, ако ми стават, де. Имам един чифт дънки, които още нося, кецове също имам ама са скъсани Абе, ще се пазарува. Ама към септември, че сега по магазините няма още

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    искам само да се изфукам с новия си аватар
    Aaаа polssa...аватарът е адския ... Ian
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Днес си купих два потника, една наполовина тениска и наполовина потник, която е малко официална.. и един.. ммм да кажем черно долнище на анцуг до малко под коленете и май ще съм с него по физическо. Ааа.. и една книга - "Игра на лъжи" на Сара Шепърд (Авторка е на "Малки сладки лъжкини".)

Раница ще си търся през септември, също и дънки, блузи с дълъг ръкав и есенно якенце.. или може би якенца.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MeMeMe
    а на кого да е?
    ми не е твоя

Хорицааа 2 страници сте изписали докато си лежа в леглото болна но все пак изчетох всичко Както казах болна съм от 2 дни не мога да изляза навън да се порадвам на по-хладното време вече ... Но вече се чувствам значително по добре(3 ден) и в неделя или на море или на планина.А събота съм на сватба на кака ми Лошото е,че баща ми обича да пече пържолки на планината,а на мен няма да дадат защото съм болна Иии това е от мен

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Какво лошо има да ядеш пържолки докато си болна?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Какво лошо има да ядеш пържолки докато си болна?
    Сложиха ме на диета което значи само препечени филийки и солетки иначе пак наново

Град
    ..в близката далечина..
    Ааа.. от какво си болна?

Ааа.. от какво си болна?

Летния вирус

Град
    ..в близката далечина..

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здрасти хора.Продължавам да полудявам прогресивно.Днес отидох на басейн.Не стига, че водата е зелена, че е скъпо, ами и няма хубави гледки,ако ме разбирате. През деня по-намирам какво да правя,ама след 7 часа докато заспя-мъкаааааа.Мога да избирам между това да гледам ''Черешката на тортата'', някакъв турски сериал и мач или да изляза на двора и да си комуникирам с кокошките. Дано поне утре да отидем на море...
    Иначе за училище не съм си харесала и купувала още нищо.Сигурно ще си купя всичко на 13-14 септември.
    ПП Musicbaby97 оздравявай бързо.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

^Ти пък чакаш последния момент Аз нямам търпение да дойде септември и да започне пазаруването
    Да се похваля, утре отивам на море
    musicbaby97, бързо оздравяване и от мен

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Wanderer1 къде заминаваш на море?
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Поморие

Супер фен Аватара на Runaway11
    И аз съм тук и скучая. Два дена играя само симс

Утре ще имаме гости, а в понеделник-вторник мисля отново да се съберем групичката и да отидем до Пловди

Аз нищо не чета за сега..хващам нещо и веднага ми омръзва, но сигурно септември ще се мотивирам и ще ги прочета *както винаги*

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    И аз утре отивам на море, обаче в Несебър и ще съм там до 30-ти .
    Иначе днес няма да излизам (за първи път тази ваканция да пропусна да изляза вечер ), защото трябва да ходим на ресторант с едни семейни приятели, които утре си заминават за Австрия...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора НЕ СЪМ ДОБРЕ! Днес се качих в един рейс с една фр и започнах да се хиля като луда.Ама буквално...то в рейса няква гробна тишина, а аз квича като кокошка.И по едно време "уж да си сдържа смеха" и така избухнах, че ме хвана срам и се облегнах на приятелката ми, а тя : "Аре разкарай се беее!Ебасиии!" Бяхме нещо като надрусана откачалка и простачка. Направооо егати ужаса. И да Ви кажа една бабичка как ме изгледааааааа, се едно съм някоя миризлива клошаркааа! А пък и на всичкото отгоре настъпих и фраснах една жена и й викам "Опа, извинете" и таяяяя напраоо ме застреля с поглед.А мен ми беше толкова смешно, че чак ми стана жал за себе си и за гледката, която представлявам!

Град
    ..в близката далечина..
    Меги, поне е било забавно.
    Мен днес нещо ме боли глава, сигурно от жегата . Само дано да не се разболея отново....
    Правих си някаква измислена маска за коса ще поседя още малко с нея и ще ходя да се къпя.

Благодаря на всички след малко пак ще си меря кръвното дали не е високо още ... И приятни преживявания на всички .. аз все пак утре отивам на сватба ...

Пфф, аз кашлям като луда и ми е запушен носа.
    Тая година не ми се ходи с раница и сигурно ще си взема някаква чанта тип "торба" .. от тия кожените (абее.. тия където ги има в теранова )
    Обаче все пак ако ми хареса някоя раница, ще си я взема.

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Аз пък заминавам на море в четвъртъъък :P наближава (вече почна) празника на града ни и е пълна гъзария.. всяка новоизлюпила се кифла си показва новите дрешки от Димитровград и току-що боядисаната си косичка с удължение Кеф, а ?! Не че съм хейтър и не обичам сарказма ..
    Дении, и аз искам такава чанта.. много са хубавии ама и раница .. *по възможност карирана* не отказвам айде душици златни, аз щъ са чупя
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

На мен раницата ми от 7ми клас е карирана, ама няма да съм с нея, щото имах пергел вътре и стана дупка.

Иначе сега ми е тъпо и няма какво да правя. Затова правя някви тъпи фигурки от моделин.

Тери.. <33 ♥

Град
    ..в близката далечина..
    Аз пък заминавам на море в четвъртъъък :P наближава (вече почна) празника на града ни и е пълна гъзария.. всяка новоизлюпила се кифла си показва новите дрешки от Димитровград и току-що боядисаната си косичка с удължение Кеф, а ?! Не че съм хейтър и не обичам сарказма ..
    Дении, и аз искам такава чанта.. много са хубавии ама и раница .. *по възможност карирана* не отказвам айде душици златни, аз щъ са чупя
    Нещо против Д-град ли имаш?

Супер фен Аватара на magiie
    Нещо против Д-град ли имаш?
    Не всички от Д-град са новоизплюти кифли
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    След 15-тина минути тръгвам за Несебър... Охх. . хем се раздвам, щем не . Обаче ако си намеря компания просто ще се пръсна от кеф .
    Адиос амигос :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си