- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз са есента имам една блуза и един суитшърт.. Пак ще си нося някои от старите дрехи, ако ми стават, де. Имам един чифт дънки, които още нося, кецове също имам ама са скъсаниАбе, ще се пазарува. Ама към септември, че сега по магазините няма още
![]()
Aaаа polssa...аватарът е адския ...Първоначално написано от polssa
![]()
Ian
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Днес си купих два потника, една наполовина тениска и наполовина потник, която е малко официална.. и един.. ммм да кажем черно долнище на анцуг до малко под коленете и май ще съм с него по физическо.Ааа.. и една книга - "Игра на лъжи" на Сара Шепърд (Авторка е на "Малки сладки лъжкини".)
Раница ще си търся през септември, също и дънки, блузи с дълъг ръкав и есенно якенце.. или може би якенца.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Първоначално написано от polssa
![]()
Хорицааа 2 страници сте изписали докато си лежа в леглото болнано все пак изчетох всичко
Както казах болна съм от 2 дни не мога да изляза навън да се порадвам на по-хладното време вече ...
Но вече се чувствам значително по добре(3 ден) и в неделя или на море или на планина.А събота съм на сватба на кака ми
![]()
Лошото е,че баща ми обича да пече пържолки на планината,а на мен няма да дадат защото съм болна
Иии това е от мен
![]()
Какво лошо има да ядеш пържолки докато си болна?![]()
Сложиха ме на диета което значи само препечени филийки и солеткиПървоначално написано от zlatit0o
иначе пак наново
![]()
Първоначално написано от zlatit0o
Летния вирус![]()
Здрасти хора.Продължавам да полудявам прогресивно.Днес отидох на басейн.Не стига, че водата е зелена, че е скъпо, ами и няма хубави гледки,ако ме разбирате.През деня по-намирам какво да правя,ама след 7 часа докато заспя-мъкаааааа.Мога да избирам между това да гледам ''Черешката на тортата'', някакъв турски сериал и мач или да изляза на двора и да си комуникирам с кокошките.
Дано поне утре да отидем на море...
Иначе за училище не съм си харесала и купувала още нищо.Сигурно ще си купя всичко на 13-14 септември.![]()
ПП Musicbaby97 оздравявай бързо.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
^Ти пък чакаш последния моментАз нямам търпение да дойде септември и да започне пазаруването
![]()
Да се похваля, утре отивам на море![]()
![]()
![]()
musicbaby97, бързо оздравяване и от мен![]()
Wanderer1 къде заминаваш на море?
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Поморие
И аз съм тук и скучая. Два дена играя само симс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре ще имаме гости, а в понеделник-вторник мисля отново да се съберем групичката и да отидем до Пловди![]()
![]()
![]()
Аз нищо не чета за сега..хващам нещо и веднага ми омръзва, но сигурно септември ще се мотивирам и ще ги прочета *както винаги*![]()
![]()
И аз утре отивам на море, обаче в Несебъри ще съм там до 30-ти
.
Иначе днес няма да излизам (за първи път тази ваканция да пропусна да изляза вечер), защото трябва да ходим на ресторант с едни семейни приятели, които утре си заминават за Австрия...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хора НЕ СЪМ ДОБРЕ! Днес се качих в един рейс с една фр и започнах да се хиля като луда.Ама буквално...то в рейса няква гробна тишина, а аз квича като кокошка.И по едно време "уж да си сдържа смеха" и така избухнах, че ме хвана срам и се облегнах на приятелката ми, а тя : "Аре разкарай се беее!Ебасиии!" Бяхме нещо като надрусана откачалка и простачка.![]()
![]()
Направооо егати ужаса. И да Ви кажа една бабичка как ме изгледааааааа, се едно съм някоя миризлива клошаркааа!
![]()
А пък и на всичкото отгоре настъпих и фраснах една жена и й викам "Опа, извинете" и таяяяя напраоо ме застреля с поглед.А мен ми беше толкова смешно, че чак ми стана жал за себе си и за гледката, която представлявам!
![]()
Меги,![]()
поне е било забавно.
Мен днес нещо ме боли глава, сигурно от жегата![]()
. Само дано да не се разболея отново....
Правих си някаква измислена маска за косаще поседя още малко с нея и ще ходя да се къпя.
Благодаря на всички след малко пак ще си меря кръвното дали не е високо още ...И приятни преживявания на всички .. аз все пак утре отивам на сватба ...
![]()
Пфф, аз кашлям като луда и ми е запушен носа.![]()
Тая година не ми се ходи с раница и сигурно ще си взема някаква чанта тип "торба" .. от тия кожените (абее.. тия където ги има в теранова)
Обаче все пак ако ми хареса някоя раница, ще си я взема.![]()
Тери.. <33 ♥
Аз пък заминавам на море в четвъртъъък:P наближава (вече почна) празника на града ни и е пълна гъзария.. всяка новоизлюпила се кифла си показва новите дрешки от Димитровград и току-що боядисаната си косичка с удължение
Кеф, а ?! Не че съм хейтър и не обичам сарказма
..
Дении, и аз искам такава чанта.. много са хубавииама и раница .. *по възможност карирана* не отказвам
айде душици златни, аз щъ са чупя
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
На мен раницата ми от 7ми клас е карирана, ама няма да съм с нея, щото имах пергел вътре и стана дупка.
Иначе сега ми е тъпо и няма какво да правя. Затова правя някви тъпи фигурки от моделин.![]()
Тери.. <33 ♥
Нещо против Д-град ли имаш?Първоначално написано от polssa
![]()
Не всички от Д-град са новоизплюти кифлиПървоначално написано от zlatit0o
Just be yourself!
След 15-тина минути тръгвам за Несебър... Охх. . хем се раздвам, щем не![]()
. Обаче ако си намеря компания просто ще се пръсна от кеф
.
Адиос амигос :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33