- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Не сте ме разбралиПървоначално написано от magiie
.. всички си купуват дрехите от пазара в Д-град и се фукат, че са им от Теранова и т.н.
Не се обиждайте, ако сте оттам ;дд
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
хелоуу хорицааа.... (:
Днеска в 19:00 заминавам на селото ми, което е близо до София и във вторник си идвам (: Ще се пека, ще си разговарям със съседката ( въпреки, че е дърта) ;д , щее готвя с баба, ще гледам тв с мама и такам ;ддд Дано съседите ми дадат да се чипкам в техния басейн, чее.....![]()
Днеска съм си цял ден в нас - досега чистих, сега ще спортувам, после ще се къпя ииии след т'ва ще чета Крадецът на праскови.![]()
![]()
Охх и аз сега трябва да чистяама кф0 да с3 прави ....
Прическа , маникюр , дрешки , обувки всичко е готово за довечера
![]()
хора побърквам се не ми обръщайте внимание
![]()
![]()
Аз познавам много хора от Несебър ако искаш ще ти дам фейсбук!!!Първоначално написано от Pamaa
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Лелеее.. знаех, че по немски ще са много тетрадките, учебниците и речниците, ама ти направо ме застреля.![]()
Иначе като си намисля нещо, много рядко се отказвам.Значи ще си пробвам с чантата, пък ако не стане, ще си я нося извън училище и ще мина на раница.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Леле аз от 2 години си ходя с една много обичана чанта , ама като го видях тва нещо итряа наистина да се взема раница .. поне да е хубава
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз в 5 клас ходех с чанта,но лекарката ми се развика,че съм се изкривила и ми купиха синя раница на котенца (моля ти се ...носеха я 2 клас) носих я и си ми беше супер удобна.Но сега вече е наред по-новичката на която адски много се кефя
![]()
![]()
Аз не мислех, че по някой предмет могат да бъдат тоолкова много нещата.Първоначално написано от polssa
![]()
П.П. И аватара, и подписа ти са адските.![]()
Тери.. <33 ♥
Е, не пречи отсега да кажеш коя е твоята учителка.![]()
Тери.. <33 ♥
Брат ми ми е разказвал за тая ЛеоПървоначално написано от aras97
Тя предава и на по-горните курсове, нали ?
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Лелелелелелеле колко много нещааааа![]()
![]()
aras97 би ли разказала за първия ти месец в новото даскало/новия клас?Как беше на 15-ти?Как се справи с притеснението?Как беше?Как разговаряхте с съучениците?Движехте ли се на групички?Как протичаше един твой ден (след даскало) ? (:
Адски ми е интересно xd
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ние още преди месец и нещо се намерихме във фейсбук с 30-40 човека и си имаме обща дискусия в скайп.![]()
Тери.. <33 ♥
А вие вече запознахте ли се с новите съученици?Щото при нас още класовете не са излезли,но иначе познавам към 15тина,8 от които бяха от моя клас.
П.П.Бях приет в ГПАЕ "Гео Милев"-Бургас
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
И аз съм там приета.Списъците излизат септември. Ще почакаме все някак..Първоначално написано от Alofff4o
Е, много ясно, че неудобството ще си го има, ама поне е хубаво, че се знаем като физиономии.Първоначално написано от aras97
![]()
Тери.. <33 ♥
Охх..и аз искам вече да си знам горе-долу класа какво ще представлява ама...![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз днес си прекарах супер..бяхме на гости и гледахме филм беше забавно..тази седмица май пак ще се събираме някъде ще видим кога![]()
ПП Аз също си взех чанта през рамо. Сестра ми е била даже с по-малка от моята и пак е побирала всичко вярно, че беше малко препълнена, но за мен ще е екстра и не се притеснявам за товаВие вече измислихте ли с какво ще бъдете? Аз мисля да не съм с риза, че много официално ми идва и затова вече си избрах друго. Знам че е рано обаче като няма с какво да се занимаваш...
![]()
![]()
![]()
Аз още не съм измислила, но сигурно ще е с някакви къси панталонки и тенискаПървоначално написано от Runaway11
![]()
![]()
Колко от вас имат униформи?![]()
Ние имаме само вратовръзка, която да носим на 15 и никога повече да не сложим![]()
![]()
![]()
![]()
Аз все още не знам с кво ще съм на 15-ти. Но най-вероятно с тениска и някви къси панталони, а ако е по-студено с дънки.
Уф , който се е прецакал с раница през рамо, да му мисли. 5 и 6 клас бях с такава и направо се изкривих, заради тежките учебници и тетрадки .. Аз съм сега с една раница на пол франк, бяла , на сърца и една маймуна с очила-сърца. Беше 80 лв. А за 15 септември- ще бъда с униформа....
^ Ние винаги сме имали 6 или повече часа, но различни, с по 6 учебника и поне още толкова тетрадки .. пфф.. иначе сега ще трябва да мъкна по 3-4 учебника най-много и не мисля, че ще е проблем
Иначе и ние имаме униформи, но какво от това, няма да я нося
. На 15ти - вероятно елегантна блуза, някакъв панталон и сандали ( ако е слънчево) / кецове (ако вали)
Love is everything!
Мда.. и ние уж трябва да имаме униформи, но нито мерки са ни взели още. Нито са казали колко ще струват. Иначе аз миналата година бях със чанта и естествено когато бях със всичките учебници за 1 ден не се затваряше, затова с момичето с което седяхме на един чин си разделяхме учебниците и така гледахме от един.
Охо,21 август е хора..
Вие кога тръгвате на пазар за даскало и за зимни/есенни покупки?