.
Затворена тема
Страница 132 от 156 ПървиПърви ... 3282122128129130131132133134135136142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 276 до 3 300 от общо 3900
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Аз пък заминавам на море в четвъртъъък :P наближава (вече почна) празника на града ни и е пълна гъзария.. всяка новоизлюпила се кифла си показва новите дрешки от Димитровград и току-що боядисаната си косичка с удължение Кеф, а ?! Не че съм хейтър и не обичам сарказма ..
    Дении, и аз искам такава чанта.. много са хубавии ама и раница .. *по възможност карирана* не отказвам айде душици златни, аз щъ са чупя
    Нещо против Д-град ли имаш?
    Не всички от Д-град са новоизплюти кифли
    Не сте ме разбрали .. всички си купуват дрехите от пазара в Д-град и се фукат, че са им от Теранова и т.н. Не се обиждайте, ако сте оттам ;дд
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    хелоуу хорицааа.... (:

Днеска в 19:00 заминавам на селото ми, което е близо до София и във вторник си идвам (: Ще се пека, ще си разговарям със съседката ( въпреки, че е дърта) ;д , щее готвя с баба, ще гледам тв с мама и такам ;ддд Дано съседите ми дадат да се чипкам в техния басейн, чее.....

Днеска съм си цял ден в нас - досега чистих, сега ще спортувам, после ще се къпя ииии след т'ва ще чета Крадецът на праскови.

Охх и аз сега трябва да чистя ама кф0 да с3 прави .... Прическа , маникюр , дрешки , обувки всичко е готово за довечера хора побърквам се не ми обръщайте внимание

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    След 15-тина минути тръгвам за Несебър... Охх. . хем се раздвам, щем не . Обаче ако си намеря компания просто ще се пръсна от кеф .
    Адиос амигос :P
    Аз познавам много хора от Несебър ако искаш ще ти дам фейсбук!!!
    Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Лелеее.. знаех, че по немски ще са много тетрадките, учебниците и речниците, ама ти направо ме застреля.

Иначе като си намисля нещо, много рядко се отказвам. Значи ще си пробвам с чантата, пък ако не стане, ще си я нося извън училище и ще мина на раница.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    Леле аз от 2 години си ходя с една много обичана чанта , ама като го видях тва нещо и тряа наистина да се взема раница .. поне да е хубава
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Аз в 5 клас ходех с чанта,но лекарката ми се развика,че съм се изкривила и ми купиха синя раница на котенца (моля ти се ... носеха я 2 клас) носих я и си ми беше супер удобна.Но сега вече е наред по-новичката на която адски много се кефя

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Леле аз от 2 години си ходя с една много обичана чанта , ама като го видях тва нещо и тряа наистина да се взема раница .. поне да е хубава
    Аз не мислех, че по някой предмет могат да бъдат тоолкова много нещата.

П.П. И аватара, и подписа ти са адските.

Тери.. <33 ♥

Е, не пречи отсега да кажеш коя е твоята учителка.

Тери.. <33 ♥

Град
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Е, не пречи отсега да кажеш коя е твоята учителка.
    Правилно, не пречи.Живка Неева и Ане- Катрин Лео ми предаваха на мен. Втората със сигурност няма да ви се падне, щото тая година й свърши договорът и си замина за Германия.В други класове беше Щефан Зомер, ама май и той си е заминал.Значи вие втория срок ще имате някви нови немци сигурно.Иначе българските преподаватели по немски в седемте осми класа май ще са си същите.
    Брат ми ми е разказвал за тая Лео Тя предава и на по-горните курсове, нали ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Лелелелелелеле колко много нещааааа

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    aras97 би ли разказала за първия ти месец в новото даскало/новия клас?Как беше на 15-ти?Как се справи с притеснението?Как беше?Как разговаряхте с съучениците?Движехте ли се на групички?Как протичаше един твой ден (след даскало) ? (:

Адски ми е интересно xd
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Ние още преди месец и нещо се намерихме във фейсбук с 30-40 човека и си имаме обща дискусия в скайп.

Тери.. <33 ♥

Фен
    Град
    Бургас
    А вие вече запознахте ли се с новите съученици?Щото при нас още класовете не са излезли,но иначе познавам към 15тина,8 от които бяха от моя клас.

П.П.Бях приет в ГПАЕ "Гео Милев"-Бургас
    Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!

Цитирай Първоначално написано от Alofff4o
    А вие вече запознахте ли се с новите съученици?Щото при нас още класовете не са излезли,но иначе познавам към 15тина,8 от които бяха от моя клас.

П.П.Бях приет в ГПАЕ "Гео Милев"-Бургас
    И аз съм там приета.Списъците излизат септември. Ще почакаме все някак..

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Ние още преди месец и нещо се намерихме във фейсбук с 30-40 човека и си имаме обща дискусия в скайп.
    Е, имате определено някакъв аванс, ама скайп дискусията си е едно, а контактите на живо - друго. Пак първия път като се видите си го има неудобството.
    Е, много ясно, че неудобството ще си го има, ама поне е хубаво, че се знаем като физиономии.

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Runaway11
    Охх..и аз искам вече да си знам горе-долу класа какво ще представлява ама...

Иначе аз днес си прекарах супер..бяхме на гости и гледахме филм беше забавно..тази седмица май пак ще се събираме някъде ще видим кога

ПП Аз също си взех чанта през рамо. Сестра ми е била даже с по-малка от моята и пак е побирала всичко вярно, че беше малко препълнена, но за мен ще е екстра и не се притеснявам за това Вие вече измислихте ли с какво ще бъдете? Аз мисля да не съм с риза, че много официално ми идва и затова вече си избрах друго. Знам че е рано обаче като няма с какво да се занимаваш...

Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Вие вече измислихте ли с какво ще бъдете? Аз мисля да не съм с риза, че много официално ми идва и затова вече си избрах друго. Знам че е рано обаче като няма с какво да се занимаваш...
    Аз още не съм измислила, но сигурно ще е с някакви къси панталонки и тениска

Колко от вас имат униформи?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ние имаме само вратовръзка, която да носим на 15 и никога повече да не сложим

Аз все още не знам с кво ще съм на 15-ти. Но най-вероятно с тениска и някви къси панталони, а ако е по-студено с дънки.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Уф , който се е прецакал с раница през рамо, да му мисли. 5 и 6 клас бях с такава и направо се изкривих, заради тежките учебници и тетрадки .. Аз съм сега с една раница на пол франк, бяла , на сърца и една маймуна с очила-сърца. Беше 80 лв. А за 15 септември- ще бъда с униформа....

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^ Ние винаги сме имали 6 или повече часа, но различни, с по 6 учебника и поне още толкова тетрадки .. пфф.. иначе сега ще трябва да мъкна по 3-4 учебника най-много и не мисля, че ще е проблем

Иначе и ние имаме униформи, но какво от това , няма да я нося . На 15ти - вероятно елегантна блуза, някакъв панталон и сандали ( ако е слънчево) / кецове (ако вали)
    Love is everything!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Мда.. и ние уж трябва да имаме униформи, но нито мерки са ни взели още. Нито са казали колко ще струват. Иначе аз миналата година бях със чанта и естествено когато бях със всичките учебници за 1 ден не се затваряше, затова с момичето с което седяхме на един чин си разделяхме учебниците и така гледахме от един.

Охо,21 август е хора..
    Вие кога тръгвате на пазар за даскало и за зимни/есенни покупки?

Аз по-същия начин си спестявах излишното тегло. Като Златито.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си