- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Ми аз обикновено след 1-ви септември.Първоначално написано от awesomesheepy
Аз от три години само с чанти ходя и нямам проблем с това. Просто ако ти натежи сменяш рамото и готовоРаниците на мен не са ми удобни..и аз не знам защо..сбъркан човек съм
![]()
![]()
Иначе аз още не съм пазарувала сериозно...като дойде 1-2 и нататък почвам![]()
![]()
Някой знае ли дали на 15 ще ни кажат какви учебници трябва да купуваме или началото на септември трябва да отидем да питаме?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ъм в мойто училище списъка с учебници го имаше в сайта още преди записването.
На нас сигурно ще ни кажат на родителската среща. (за учебниците)
Иначе към края на 7ми клас с притялеката, с която седях на един чин, също си разпределяхме учебниците - само че без да се наговаряме, така че постоянно и двете нямахме.
Аз обаче не мога да си харесам нито една раница/чанта. Всъщност мислех просто да си взема една обикновена, която обаче е по-голяма и така да си нося учебниците...![]()
![]()
На мен списъка с учебниците ми го дадоха като отидох да се запиша.
Леле тая раница е гоуема спънка. Аз също се чудя каква да взема, нищо че ще стане на парцал (като тази от миналата година).
Аз ще си карам със старата, но може пък и да си взема такава
На мен никакъв списък не ми дадоха и нищо не ми казаха![]()
Иначе за раница/чанта виж в На тъмно![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
И на нас нищо не ни казаха за учебници, само че този по Английски се купувал колективно. Предполагам, че след първи ще трябва да отидем и да видим, щото сайта на нашето даскало е доста занемарен.![]()
![]()
А за чанти/раници.. сега в този www.efrea.com сайт ще открият нова колекция за чанти и раници за даскало.. ще ги прегледам, макар че аз вече видях някои (мама работи за фирмата) и се влюбих в една чанта![]()
И така, предполагам, ще си взема нея.
А за пазар... вероятно ще отидем като се върнем от почивката на 2-3ти септември.
Послепис: Леле.. как искам да почвам даскало.. да си видя новия клас...!!
Вие коя смяна ще сте първия срок? Ако знаете нещо де... На мен 9то класниците ми казаха, че ще сме втора смяна, което малко sucks... Мислех, че ще си имам студените сутрини, в които ставаш рано с чаша чай ... Ама.. карай![]()
![]()
![]()
Ъм цялото ми училище е първа смяна, kickz ass!![]()
Само аз ли не се вълнувам и не искам да почвам даскало![]()
Иначе се надявам да съм първа смяна, че после да имам време да отида на кафе![]()
Здрасти хора!Онзи ден бях на море в Кранево.Беше много готино, видях се с братовчед ми.Ако всеки ден тук ми беше такъв нямаше да искам да си ходя сигурно.А вчера тъкмо се наспах и реших да гледам филм и някаква бабичка се натресла у нас, само бръщолеви глупости и заради нея не мога да си изгледам филма.
Значииии, как може така да се самопоканват тези хора.Идват си, когато поискат ,без изобщо да предупредят и седят по 2 часа...Тази вечер и баща ми си тръгва и съвсем няма да има какво да правя.Днес ще отида на басейна малко да поплувам, дано само не хвана лишеи от невероятно ''чистата'' вода.
![]()
Иначе ние ще сме цяла година първа смяна.Мен ме устройва, защото така имам повече време, даже и на обяд си поспивам.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Аз нямам идея каква смяна ще бъдем,но надявам се първа.
Обожавам първа <3. Имам време за всичко..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И ние с момичето, с което седяхме на един чин си раделихме учебниците и ни беше суперВ сряда или четвъртък заминавам на море на Китен с нашите, брат ми и гаджето му (която е в същата гимназия, в която съм и аз ;дд) и ще бъде яко ..
Вчера и днес съм малко болна, но вече се оправямм .. После си идвам на София чак на 3-ти и тъкмо ще почна с шопинга и такамм
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ъъ, на мойто даскало май го има списъкът с учебниците, но ме мързи да отида да проверя..хем е на 2 минути път. А пък сайта е толкова умрял, че няма на къде повече. Ама се запознах с едно момче дето ся ще е 9ти клас и той ми каза там .. работи..за даскалото. И аз се надявам да сме 1ва смяна, имам повече време, но пък ставам рано. Ни едното, ни другото.![]()
В нашето училище осми клас са само първа смяна и все още не знам да се радвам ли..или не?!![]()
![]()
![]()
Аз въобще не знам коя смяна ще съм, но мнооого се надявам да съм първа, защото само тогава имам време за всичко.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
и аз искам такаПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
и аз тва си мисляПървоначално написано от Runaway11
![]()
![]()
![]()
Нашето училище винаги е било 1 смяна.Аз вече си купих всички учебници.Имаме списък и не ми се налага ходенето до училище(а ми е през 2 къщи) http://www.zpg-sandanski.com/uchebnici.pdf Имам всичко нужно за есента.Мама ми беше купила едни грознички /нещо като тип/ "кецове".Оказаха ми се малки,но защото всяка година съм с Найк и съм си много доволна,тя ми казва,че ще се отпуснат.Е това е от мен
![]()
Ох дано дано данооо да съм в по-хубавата половина.![]()
Тери.. <33 ♥
Дано да се падна в свестен клас. Само за това и за учителите горе-долу се притеснявам.
Винаги ще има някой, който да не харесваш, така че не очаквам много.Първоначално написано от alzheimer
Най-силно се надявам да са по-зрели и да не развиваме такива драми като със стария ми клас..не че няма да ги има, но все пак...
alzheimer и аз на това се надявам.
Иначе,много ми е интересно.Отиваме на 15-ти.Намираме си някак си класа.. и какво става?Като ги видим к'во си казваме ;о веднага се представяш ли? ''Хей аз съм Х,приятно ми е'' ?! 'баси странното.
((Иначе вече се заредих с кецове Nike.И съм доволна.Тепърва започвам от септември да пазарувам..Доста неща май трябва да взимам,гр..кофти с: На нашите ще им стане лошо ;d
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хах.. да, много странно ще прозвучи това ''Хей аз съм Х,приятно ми е''Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
Иначе да кажа, че с тебе май имаме еднакви кецове.. много са хубави, нали?!![]()
Тери.. <33 ♥