- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
O,да!Наистина са невероятни<3 Влюбих си се като ги видях хах.Първоначално написано от RainbowGirl
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Стана ми любопитно какви кецове иматеПървоначално написано от awesomesheepy
/умирам си за кецове
/ Може ли да постнете някоя снимка
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
оо и аз ще си взимам кецове на Найк..Не знам какви са вашите, но ето кои си харесах аз http://www.sportsdirect.com/nike-bla...-ladies-234185
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ви питам-някой поръчвал ли си е неща от http://www.polyvore.com/ , защото си харесах няколко неща
?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Кецовете ви са уникални!![]()
![]()
![]()
Ще видим дали аз ще си взимам тази година.Те нашите бяха намерили един сайт с много евтини спортни обувки (найк, адидас) смисъл по-стари модели и си бях харесала някои и сигурно от там ще поръчам
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Супер са всички.Аз ОБОЖАВАМ Найк и Конвърс,но тази година ще пропусна![]()
Първоначално написано от musicbaby97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз каквито и други неща да гледам, все найк си харесвам.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Хах... Аз миналата година ходих с една бяла Kappa.Кецовете бяха маняшки,ама много бързо се скъсаха и сега трябва да отида до мола да си взема нови.Най-вероятно ще избера Nike=
П.П. Снабдих се и с нови бутонки за тренировки.
http://www.sportsdirect.com/nike-mer...lcode=08920490
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Аз тая година мисля да си взема кецове от конвърс. Харесала съм си едни по-дългички![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Хора туко-що разбрах че половината клас и повечето се познавата аз като съм си притеснителна и не общувам много много какво ще правя
![]()
![]()
От къде го разбраПървоначално написано от musicbaby97
![]()
П.С. Не се притеснявай всичко ще мине добре, само бъди естествена![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Гледала съм ги в сайта ^.^ Страхотни саПървоначално написано от awesomesheepy
Да видим аз какви ще си взема
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Днес имахме среща на зайците от нащо даскало....и дойдоха сиг 20 човека...и първо седяхме в двора на даскалот и някво....се заформиха групички и имаше и неловко мълчание де....и после всички решиха да ходят в Борисовата...а аз и още 2 момичета се чупихме![]()
![]()
и отидохме в мола
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Създадох група във фейсбук (когато отидох да видя къде съм приета видях и другите. намерих ги и така ) днеска всички чатеха аз ... само за присъствиее на 15 нз как ще сме направо ;хПървоначално написано от Milly4
Едно е чатенето виртуално, съвсем друго е на живоПървоначално написано от musicbaby97
Но ако толкова много се притесняваш запознай се с някой от групата
![]()
Сайта и групата на моето училище са доста западнали иначе и аз не бих отказала да се запозная с някои хора...![]()
Хораааааа, най-накрая се върнах и от другото село и сега само осата за 1 ден на другото иии край, край,край!![]()
![]()
Сега се оправям и такам....
Иначе аз вече познавам доста хора от класа ми, пък да видим![]()
На мен ми е едно никаквено .... по цял ден няма с кой да изляза направо изкукуригвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изпаднала съм в няква музикална криза...![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
ООО на мен деня ми минава супер цял ден волейбол от 15:00 до 21:00 и направо екстра ,нямам търпение да почнат тренировките.![]()
И при мен ваканцията минава супер, но твърде бързо и направо ми се реве, като си помисля за даскало.![]()