- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
+1Първоначално написано от Runaway11
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
мале в каква каша се забърках....... не е истина простооооооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^Какво е станало?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Здрасти хора.Още 4 дни и отивам в Бургас.Тук продължавам да нищоправя,но поне си почивам, по цял ден ям и спя.Баба ми се е заела със задачата да ме угои, всеки ден готви някакви вкусотии и то и от желязо да си...
Добре, че поне има къде да плувам.Вчера ходих на басейна, а онзи ден помагах да пренесат дървата.Такава картинка бях-хич не ми се отдава да нося дърва.
Още се чудя как не успях да осакaтя себе си или някой друг.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
+2Първоначално написано от Runaway11
![]()
Установих,че темичката малко пресъхва и реших да пиша.Според вас коя раница е по-добра : тази http://sportdepot.bg/products/sportn...i/30585-ranica или тази http://sportdepot.bg/products/sportn...i/24535-ranica ????![]()
Ами, на мен първата повече ми харесва,сигурно,защото обожавам синьо.Първоначално написано от kamen971
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Лятото минава много бързооо!!Не е честно!!
Иначе минава много хубаво!
Независимо, че ще съм в яко даскало пак не ми се почва! А иначе аз имам една чанта /мн яка
/ обаче всички ми казват, че няма да ми е удобно и да си взема раница.. таа най-вероятно ще си взема! Иначе имам кецове на "Конвърс" такива дето стават и дълги и къси и много си ги обичам и тая година ще съм с тях, може да си взема още някви ама не знам! Иначе аз не познавам почти никой от класа ми да не кажа никой, ама не се тревожа все пак няма да съм единствената!
Само ме е страх да не са прекалено умни, ама тея дето съм ги добавила във фейсбук са нормални!Иначе уж и ние имахме среща на хората от у-щето /8мите класове/ но аз не отидох, а един приятел,който отиде каза, че било много тъпо!
Айде аз сега ще излизам!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
+123Първоначално написано от Runaway11
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Adynamia случайно да се казваш Борислава ??
Аз пък само излизам навънка цял ден, иначе и аз няма какво да правя..Първоначално написано от Adynamia
А и не ми се четат книги..
![]()
Just be yourself!
Защо ?? И не - не се казвам така.Първоначално написано от musicbaby97
You stole my heart..
Първоначално написано от Adynamia
Стори ми се,че те познавам от предишната ти снимка![]()
Предишната снимка не беше мояПървоначално написано от musicbaby97
![]()
You stole my heart..
Първоначално написано от Adynamia
Аха .. не знам явно съм се припознала![]()
Оххх...нищо не мога да прочета..тъкмо почвам и нещо ме разсейва![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Runaway11
И аз си казвах че ще реша входните тестовете по математика ,че ще прочета литературата ама нещо .... както ти казваш все нещо ме разсейва![]()
![]()
Аз ще си пререша тестовете по български и математика (3-4) може и повече, за да си припомня някои нещаПървоначално написано от musicbaby97
![]()
Убий ме не мога да се съсредоточаПървоначално написано от Runaway11
![]()
А те всъщност - входните нива откога почват да ги пускат?На 16-ти ли ;о? Имате ли идея?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Абсурд на 16 ... сигурно към края на септември началото на октомвриПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Ох,супер,дано..Понеже даскалката по БЕЛ от старото ми даскало каза,че почвали без предупреждение,на 16-ти. хах xd
Вие с какъв спортен екип за физическо ще сте? Купихте ли? Аз мисля да не е точна марка(Адидас,Найк,Капа),а някаква друга.
Като се замислям трябва да си взимам още едни кецове,раница,2 чифта дънки,2 блузи с дълъг ръкав(примерно),суичър,анур ак..daaaaamn!;/
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз не карам физическо ;дПървоначално написано от awesomesheepy
Just be yourself!
На нас по физическо щели да ни дават някакви тениски с името на училището и клинчета....... Ама кога ще ни ги дават, Бог знае![]()
Хъх.. искам при твоята госпожа..!Първоначално написано от aras97
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥