.
Затворена тема
Страница 136 от 156 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 3900
    Повече от фен Аватара на JustForFun
    Мале хОра направо съм отчаянаа.. първо да предупредя, че съм на клавиатура, която пропуска букви и така, извинявам се за грешките.. таа казвам че имам чувството че направо няма останали свестни момчета на света бе .. :х всичките са някакви пълни идиоти- едни които са уж умни и сладки, са пълни идиоти (лиичен опит) други пък , които са красиви, са пълни глупаци, които си падат по кифли с големи... сещате се... други пък,които са свясни са пълн скръб по външен вид.. ся ще кажете много си претенциозна дрън дрън , сякаш ти си нещо по-добро.. еми кво да ви кажа хора , умна съм , забавна съм и не съм някоя от ония дебели момичета кифли, с огромни... не че нямам никакви ноооо не нося блузи с деколтета до пъпа и не се държа като уличница. направо няма нормални хора по света сигурно.. може и някое момче сега да си мисли като мен за момичетата, че няма нормални, но това направо няма да е истина :Д

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ох,супер,дано..Понеже даскалката по БЕЛ от старото ми даскало каза,че почвали без предупреждение,на 16-ти. хах xd

Вие с какъв спортен екип за физическо ще сте? Купихте ли? Аз мисля да не е точна марка(Адидас,Найк,Капа),а някаква друга.
    Като се замислям трябва да си взимам още едни кецове,раница,2 чифта дънки,2 блузи с дълъг ръкав(примерно),суичър,анур ак..daaaaamn!;/
    Аз обикновенно не играя физическо само когато трябва да се пишат оценки иначе слагам анцунга върху дънките, мързи ме да се преобличам
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз по принцип винаги си ходя с анцуг по физическо.А за входните на нас никога не ни е давано от 1 час сега ще видим дали на някой даскал няма да му хрумне

Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Мале хОра направо съм отчаянаа.. първо да предупредя, че съм на клавиатура, която пропуска букви и така, извинявам се за грешките.. таа казвам че имам чувството че направо няма останали свестни момчета на света бе .. :х всичките са някакви пълни идиоти- едни които са уж умни и сладки, са пълни идиоти (лиичен опит) други пък , които са красиви, са пълни глупаци, които си падат по кифли с големи... сещате се... други пък,които са свясни са пълн скръб по външен вид.. ся ще кажете много си претенциозна дрън дрън , сякаш ти си нещо по-добро.. еми кво да ви кажа хора , умна съм , забавна съм и не съм някоя от ония дебели момичета кифли, с огромни... не че нямам никакви ноооо не нося блузи с деколтета до пъпа и не се държа като уличница. направо няма нормални хора по света сигурно.. може и някое момче сега да си мисли като мен за момичетата, че няма нормални, но това направо няма да е истина :Д
    Не са
    А относно часовете по физическо - Някаква тениска и къси панталонки
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    awesomehappy , на Найк, да.

Открих една супер яка книжарничка с у-ни-кални неща за училище, невероятно сладурски.. ще изчакам още мъничко ии отивам да ги разграбя
    Love is everything!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Казвай къде се намира тая книжарница?

Иначе аззз вчера си откарах почти цял ден мързел, след което отидохме до един огромеееееен язовир и там се возих на моторница, после в един резерват видяхме елени,сърни и т.н. и най-накрая на ресторантчееее.Уффф прекарах си страхотно!

Днеска мисля да се отбия с приятели до Сердиката пък ще видим дали ще се получи! ;д

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здрасти хора.Още три днииииииииииии.......... Вече направо ме хващат лудите.Вчера съм говорила по телефона час и половина с приятелка. Никога не ми се е случвало,ама като няма какво да правя.Нямам търпение да си отида в Пловдив...
    Вие сте големи ентусиасти с това пазаруване.Аз само гледам как да се измъкна от часовете обикаляне по магазини, но няма да ми се размине мъчението, имам нужда от много неща...
    Иначе днес смятам пак да ходя на басейна и може да изляза с едно момиче, с което едно време много играхме, че ми писна да съм като някакъв отшелник.
    ПП JustForFun по-добре не се отчайвай, заради идиоти, остават 20 дни ваканция изживей си ги като хората и не се тормози.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Здравейте :Д Ох колко бързо минава ваканцията не искам да идва 15-ти Сега ше ходя на шопинг в полседния момент :Д Имам толкова много неща да си взимам че на наще лошо ще им стане :Д
    Say eye.... Okay..
    Spell map...
    And say ness.
    Now say that out loud together.

Голям фен Аватара на smilelady
    Че това ако е последният момент.....аз смятам след 10 септември да ходя
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох не съм писала отдавна просто защото все не намирам време или ме мързи на село си прекарвам доста добре...скуката така да се каже ми вдъхва идеи...научх се да правя много нови неща xDD
    оох жегата е ужасяващо силна -.- аз се прибирам от село някъде към седми-осми предполагам...и като се прибера ще си търся раница /мисля да е някаква по-тъмна...черна,синя... хД/ дънки,блузи...обувки /старите ги покъсах от всякъде/ не са малко нещата от които се нуждая xD

SladkaZagadka нали беше от София? сподели къде е тая книжарница <3

*оу и тетрадките мисля да си ги взема деня след 15ти...то е май събота или неделя 16ти ;Д*
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ох,супер,дано..Понеже даскалката по БЕЛ от старото ми даскало каза,че почвали без предупреждение,на 16-ти. хах xd

Вие с какъв спортен екип за физическо ще сте? Купихте ли? Аз мисля да не е точна марка(Адидас,Найк,Капа),а някаква друга.
    Като се замислям трябва да си взимам още едни кецове,раница,2 чифта дънки,2 блузи с дълъг ръкав(примерно),суичър,анур ак..daaaaamn!;/
    Аз си харесах много от рънърс едно долнище и си го взех, защото горнището винаги седи забутано в гардероба. И някаква тениска, а ако е студено блуза+тениска

Колкото до момчетата на същото мнение съм. Не съм нагримирана, сутиена ми не е с десетметрови подплънки, но пък не съм и някаква пълна или пък пълен аутсайдер...ама то не само от нас трябва да се иска...

Иначе аз днес излизах със сестра ми и едно момиче, прибрахме се и ядохме сладолед След това излязох да си купя това-онова *беше адска жега!* и сега доволно се наливам с нестий

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Казвай къде се намира тая книжарница?
    Пиша ти inbox

Доста се чудя по колко листа да си взимам по езиците, ама ще видим на родителската какво ще кажат
    Love is everything!

sladka zagadka - и аз искам да знам , ако може прати ми и на мен лс

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    и аз искам да знам
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Milly4
    и аз искам да знам
    +1

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Загадке, какво пречи да го постнеш в темата

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Загадке, какво пречи да го постнеш в темата
    +1 !

А иначе аз днес цяяяял ден бях в Сердика и пазарувах с мама/ тя е в отпуска/ и остана само да си купя раница за даскало иии някви тетрадки, химикали (абе неща от книжарница! ) Беше невероятна жега, но съм доволна, защото си купих много неща и освен това на връщане ходихме пеша (не живеем никак близо) и сега съм адски уморена, но пък доволна! Не мога да повярвам колко бързо мина тази ваканция! А иначе физическо 7ми клас почти не играех, а когато играех с дънки или с анцуга на приятелка!! Тая година не знам какво ще правя с това физическо!
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Град
    Света На Мечтите
    Аз съм си взела вече нацунг за физическото и него няма какво да го мисля, само дето не ми идва наум как ще успея да покрия нормативите за шестица!

Иначе и аз днеска бях с две приятелки в Сердиката и си купих две от ония тънките "парцалки" дет се носят върху потник или блузка за 12 лв. Бяха намалени и + там няква промоция и ударих джакпотаа!

не ми идва наум как ще успея да покрия нормативите за шестица!
    Аз за себе си знам. Просто няма да успея. Много съм зле по физическо.. нямам идея защо, но просто нищо от това, което ни карат да правим не го мога!
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Аз в 7 клас бях любимката на господина,защото 1 път не съм била с дънки На 50 метра бях много зле (за 3.50 ) ама той ми пишеше 5.50 защото бях с анцуг ... затова си продължавам в същия дух

Град
    Света На Мечтите
    ^3 мин. и 50сек. на 50 метраа? Ай стига беее....

^3 мин. и 50сек. на 50 метраа? Ай стига беее....
    не, зА онценка 3.50...
    аз пък по всичко имах 6 само при 50 и 300 метра бях за 4-ка..
    а иначе аз мога да ви дам съвети заа тетрадките и химикалите .. стига да се интересувате де.. аз лично държа винаги тетрадките ми да са хубави а не някакви баници .. тетради хубави има в Рода-големия формат по 2-3 лв а малкия по 1,60 - 1,70 лв. Аз поне оттам ще си купя.. А иначе от миналогодишните тетрадки с яки корици съм им откъснала само кориците и съм ги запазила. така като имам някоя по-тъпа тетрадка слагам корицата отгоре (като обличка от картон) и за да е по стабилно слагам всичко в прозрачна обличка. така никой не забелязва, че корицата е сложена и всичко изглежда добре. може да се ползва по няколко пъти.. ако искате пък, може и направо да залепите, ако не ви се занимава А иначе аз днес ходих до лидъл и си взех яки химикали 30 бр за 10 лв ..

Град
    Света На Мечтите
    А какво е това Рода?

Ами хипермаркет. При нас в стара загора е в един от моловете. аз знам , че рода е предишния меркатор, само че се е преименувало..

Здравейте отново :Д Аз така се натрапвам в тая тема че... :Д

Егати списъка стана за неща. Униформи, учебници, раници, дрехи, обувки Д: Поне униформата е готина И сега трябва да избирам между раница и чанта.. Кое е по добре? 7ми клас носих чанта ама така ме болеше рамото... А на 15ти кво ще правя Хубаво - станах приятелка в фейсбук със повечето които ще учат там ама дори не съм си разменяла една дума с тях Д: А като ги виждам кви сърчица вече си пишат по между си.. имам чустово че ще съм някъв аутсайдер
    Say eye.... Okay..
    Spell map...
    And say ness.
    Now say that out loud together.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си