- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Мале хОра направо съм отчаянаа.. първо да предупредя, че съм на клавиатура, която пропуска букви и така, извинявам се за грешките.. таа казвам че имам чувството че направо няма останали свестни момчета на света бе .. :х всичките са някакви пълни идиоти- едни които са уж умни и сладки, са пълни идиоти (лиичен опит) други пък , които са красиви, са пълни глупаци, които си падат по кифли с големи... сещате се... други пък,които са свясни са пълн скръб по външен вид.. ся ще кажете много си претенциозна дрън дрън , сякаш ти си нещо по-добро.. еми кво да ви кажа хора , умна съм , забавна съм и не съм някоя от ония дебели момичета кифли, с огромни... не че нямам никакви ноооо не нося блузи с деколтета до пъпа и не се държа като уличница. направо няма нормални хора по света сигурно.. може и някое момче сега да си мисли като мен за момичетата, че няма нормални, но това направо няма да е истина :Д
Аз обикновенно не играя физическо само когато трябва да се пишат оценкиПървоначално написано от awesomesheepy
иначе слагам анцунга върху дънките, мързи ме да се преобличам
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз по принцип винаги си ходя с анцуг по физическо.А за входните на нас никога не ни е давано от 1 час сега ще видим дали на някой даскал няма да му хрумне![]()
![]()
Не саПървоначално написано от JustForFun
![]()
А относно часовете по физическо - Някаква тениска и къси панталонки![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
awesomehappy , на Найк, да.
Открих една супер яка книжарничка с у-ни-кални неща за училище, невероятно сладурски.. ще изчакам още мъничко ии отивам да ги разграбя![]()
Love is everything!
Казвай къде се намира тая книжарница?![]()
![]()
Иначе аззз вчера си откарах почти цял ден мързел, след което отидохме до един огромеееееен язовир и там се возих на моторница, после в един резерват видяхме елени,сърни и т.н. и най-накрая на ресторантчееее.Уффф прекарах си страхотно!![]()
![]()
Днеска мисля да се отбия с приятели до Сердиката пък ще видим дали ще се получи! ;д
Здрасти хора.Още три днииииииииииии..........Вече направо ме хващат лудите.Вчера съм говорила по телефона час и половина с приятелка.
Никога не ми се е случвало,ама като няма какво да правя.Нямам търпение да си отида в Пловдив...
Вие сте големи ентусиасти с това пазаруване.Аз само гледам как да се измъкна от часовете обикаляне по магазини, но няма да ми се размине мъчението, имам нужда от много неща...
Иначе днес смятам пак да ходя на басейна и може да изляза с едно момиче, с което едно време много играхме, че ми писна да съм като някакъв отшелник.![]()
ПП JustForFun по-добре не се отчайвай, заради идиоти, остават 20 дни ваканция изживей си ги като хората и не се тормози.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Здравейте :Д Ох колко бързо минава ваканциятане искам да идва 15-ти
Сега ше ходя на шопинг в полседния момент :Д Имам толкова много неща да си взимам че на наще лошо ще им стане :Д
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
Че това ако е последният момент.....аз смятам след 10 септември да ходя![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
ох не съм писала отдавна просто защото все не намирам време или ме мързина село си прекарвам доста добре...скуката така да се каже ми вдъхва идеи...научх се да правя много нови неща xDD
оох жегата е ужасяващо силна -.- аз се прибирам от село някъде към седми-осми предполагам...и като се прибера ще си търся раница /мисля да е някаква по-тъмна...черна,синя... хД/ дънки,блузи...обувки /старите ги покъсах от всякъде/ не са малко нещата от които се нуждая xD
SladkaZagadka нали беше от София? сподели къде е тая книжарница <3
*оу и тетрадките мисля да си ги взема деня след 15ти...то е май събота или неделя 16ти ;Д*
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз си харесах много от рънърс едно долнище и си го взех, защото горнището винаги седи забутано в гардероба. И някаква тениска, а ако е студено блуза+тенискаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Колкото до момчетата на същото мнение съм. Не съм нагримирана, сутиена ми не е с десетметрови подплънки, но пък не съм и някаква пълна или пък пълен аутсайдер...ама то не само от нас трябва да се иска...![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз днес излизах със сестра ми и едно момиче, прибрахме се и ядохме сладоледСлед това излязох да си купя това-онова *беше адска жега!* и сега доволно се наливам с нестий
![]()
![]()
Пиша ти inboxПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Доста се чудя по колко листа да си взимам по езиците, ама ще видим на родителската какво ще кажат
Love is everything!
sladka zagadka - и аз искам да знам , ако може прати ми и на мен лс![]()
и аз искам да знамПървоначално написано от JustForFun
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Загадке, какво пречи да го постнеш в темата![]()
+1 !Първоначално написано от zlatit0o
![]()
А иначе аз днес цяяяял ден бях в Сердика и пазарувах с мама/ тя е в отпуска/ и остана само да си купя раница за даскало иии някви тетрадки, химикали (абе неща от книжарница!) Беше невероятна жега, но съм доволна, защото си купих много неща и освен това на връщане ходихме пеша (не живеем никак близо) и сега съм адски уморена, но пък доволна!
Не мога да повярвам колко бързо мина тази ваканция!
А иначе физическо 7ми клас почти не играех, а когато играех с дънки или с анцуга на приятелка!!
Тая година не знам какво ще правя с това физическо!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Аз съм си взела вече нацунг за физическото и него няма какво да го мисля, само дето не ми идва наум как ще успея да покрия нормативите за шестица!![]()
![]()
Иначе и аз днеска бях с две приятелки в Сердиката и си купих две от ония тънките "парцалки" дет се носят върху потник или блузка за 12 лв.![]()
Бяха намалени и + там няква промоция и ударих джакпотаа!
![]()
Аз за себе си знам. Просто няма да успея.Първоначално написано от MegiBoOm
Много съм зле по физическо.. нямам идея защо, но просто нищо от това, което ни карат да правим не го мога!
![]()
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Аз в 7 клас бях любимката на господина,защото 1 път не съм била с дънкиНа 50 метра бях много зле (за 3.50
) ама той ми пишеше 5.50 защото бях с анцуг ... затова си продължавам в същия дух
![]()
^3 мин. и 50сек. на 50 метраа?Ай стига беее....
![]()
не, зА онценка 3.50...Първоначално написано от MegiBoOm
аз пък по всичко имах 6 само при 50 и 300 метра бях за 4-ка..
а иначе аз мога да ви дам съвети заа тетрадките и химикалите .. стига да се интересувате де.. аз лично държа винаги тетрадките ми да са хубави а не някакви баници .. тетради хубави има в Рода-големия формат по 2-3 лв а малкия по 1,60 - 1,70 лв. Аз поне оттам ще си купя.. А иначе от миналогодишните тетрадки с яки корици съм им откъснала само кориците и съм ги запазила. така като имам някоя по-тъпа тетрадка слагам корицата отгоре (като обличка от картон) и за да е по стабилно слагам всичко в прозрачна обличка. така никой не забелязва, че корицата е сложена и всичко изглежда добре. може да се ползва по няколко пъти.. ако искате пък, може и направо да залепите, ако не ви се занимаваА иначе аз днес ходих до лидъл и си взех яки химикали 30 бр за 10 лв ..
![]()
Ами хипермаркет. При нас в стара загора е в един от моловете. аз знам , че рода е предишния меркатор, само че се е преименувало..
Здравейте отново :Д Аз така се натрапвам в тая тема че... :Д
Егати списъка стана за неща. Униформи, учебници, раници, дрехи, обувки Д: Поне униформата е готинаИ сега трябва да избирам между раница и чанта.. Кое е по добре? 7ми клас носих чанта ама така ме болеше рамото...
А на 15ти кво ще правя
Хубаво - станах приятелка в фейсбук със повечето които ще учат там ама дори не съм си разменяла една дума с тях Д: А като ги виждам кви сърчица вече си пишат по между си.. имам чустово че ще съм някъв аутсайдер
![]()
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.