- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
За жалост нямам снимки и в момента не мога да направя и понеже ще ходя на селото ми до понеделник, подсети ме моля те във торник да постна снимки!![]()
Добрем![]()
Аз от другата седмица ще ходя да пазарувам.
И да ви се оплача утре ще трябва да гледам сестричката си от 7-8ч. ( в толкова става![]()
) до към 14-15ч. и не знам как ще я храня и преспивам
![]()
.
Лоолл .. колко много страници сте изписали ..реших да се включа и азз ;дд
аз вече почнах да броя дните от скукаа ;хх
Гледах брат си почти през целия август по цял ден...Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Първоначално написано от zlatit0o
хах .. ее защо се оплаквашш? ;дд Аз толкова обичам да гледам малкии деца .. ;дд ;х
а на колко годинки е ? ;д
AaaaГледам че половината вече са си накупили неща... Аз чак 10 септ ще ходя
Винаги последния момент
А иначе сега все още се чуд раница ли, чанта ли... :Д Поне много ще се возя до даскало може и да си взема чанта ама нз...
Оф. Днеска си викам, айде ще прочета нещо че не съм чела цяло лято..... ама след малко.. - след час - след малко - :Д И пак не прочетох нищо.
![]()
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
НедейПървоначално написано от Aysunxd
Не ти трябва
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
Първоначално написано от c14m
Много ли е трудно ? Аз само веднъж съм гледала братовчед мии .. ;х колкото и да ме дразни, се кефя ..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LittleLier
Аз не съм прочела нито една книга ;ххх Е госпожата без това забрави да даде списъка.. ;д
за раница или чанта - ти прецени , ако нямаш много да вървиш си вземи чанта ..;д Но ако имаш доста път вземи раница ;дддд
Свиква се, но е интересно само в началото... цял август едно и също... ставаш най-късно в 8, 8 е нещо... занимаваш го... в 9:30/10 навън (пред другия блок, където има връстници негови)... на обяд се прибирате...ядене.... спане ... ТЪПНЯ голяма ;хПървоначално написано от Aysunxd
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
Аз взех да "чета" една от книгите щото мама я имаше и ми я даде ( дамата с рентгеновите очи) :Д ама уви.. мързел голям...Първоначално написано от Aysunxd
Амии. Още не знам с кво ще ходя до даскало щото съм зле и до сега не пътувах с градския транспорт до училище :Д Ама пътя ми е поне час и нещо... :Д Имам 40-50 мин. път с автобус 11 тъй че. АБЕ ще видим. :Д
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
е да свиква се .. но аз няма да мога да правя това ,което правиш тии ;дд вече не ти блазяя :хх![]()
![]()
На 2 годинки е.![]()
Днеска си седя на компютъра и тя идва до мене такава, гушка ме и вика "обитам" (обичам) , много беше сладко
![]()
. Не обичам да я гледам, защото е доста уморително, скача, тича, пипа всичко.. луда работа
![]()
Да звучи много сладко![]()
![]()
Сега като видях несесера на musicbaby97 се сетих, че и аз трябва да си взема...мисля, че бях мернала един в метро..може него да взема![]()
Несесера и другите неща... всичко ми е от АнглияХора искам да ви питам нещо ... Имам раница за училище,но искам да си взема и една чанта когато перем раницата да си имам ...има една със снимка на Бритни,но снимката е много стара .... има и на Здрач .... казаха,че ще ходят за стока на 5 септември,но може и да няма такива .... та въпроса ми е да си взема ли някоя от двете или да изчакам (страхувам се ,че няма да има и ще изпусна и тези .. ) ??? Как мислите ??
Вие сте се доста сте се накупили, аз още нищо не съм си взела ;DD
има време ;д аз в началото на септември ще ходя до мола в София (забравих в кой точно ;д)
Just be yourself!
И аз нищо не съм си купила още. Тая седмица ще ходя за някакви кецове и блузки, също и за бяла риза за 15, че нямам, за дънки по-нататък като излязат по-хубавите. Ще си купя 2-3 тетрадки, химикали и моливи, а останалите тетрадки ще ги купувам, когато учителите си кажат изискванията.
А, и чанта трябва да си вземам... още се чудя каква![]()
Моля ви се кажете какво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
Ами тея със снимките изобщо не ми харесват![]()
Обаче ако трябва да избирам между двете, ще избера Бритни, защото мразя Здрач![]()
Така че избери каквото на теб ти харесва или пък почакай, може да има и по-хубави
Може ли малко помощ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=427305.
п.с иначе аз днес си харесах една блузка с паднало рамо,утре ще ходя да си я купя.^__^ А общо взето шопинга и всичкото го почвам следващата седмица.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
^Damn... не ми зареждат тези снимки от прикачи.![]()
ти шегуваш ли се? Мразя да гледам някоиПървоначално написано от Aysunxd
![]()
![]()
awerw♥
18 дни хорица![]()
![]()
![]()