- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз сигурно ще взема само една роза..смисъл не букет..много кичозно ми идва. Като някой първокласник ще съм хДДД![]()
именно.Първоначално написано от Runaway11
![]()
awerw♥
Няма да нося букет на някой, който не познавам![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз пък ще си разбера класа доста късно - към 9-ти септември май тогава беше... Иначе букети аз не нося от 6-ти клас, dunno why...
Ще купя някой от траурната агенция до училището и... готови![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от TheBlackPanther
![]()
theo <333
Опс,утре ни е 1 септември..дали ни е честито,или не-нямам идея ;d
На мен ми се почва,скука ми е,и ми е интересно к'во ще става в даскало,къв клас ще имам,и за к'во учене ще става въпрос.:Д
Иначе,малко ми е кофти,че няма да имам от приятелките си в класа,и са пръснати в различни,и нещо вземат вече да ми липсват..но,няма как :/ Ще се свиква.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
+1...и на мен все още ми се почва по същите причини. Най-вече ме гризе въпроса дали този път ще попадна на свестен класПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
![]()
До преди месец си виках мале вече искам да си видя класа, а сега съм - почвам скуул DAMNIT!
Здрасти хора.Най-после съм в Пловдив.![]()
![]()
Няма по-щастлив човек от мен.
В Бургас беше хубаво само където морето беше ужаасно бурно и само вчера успях да вляза.И все пак в Пловдив си остава най-готино.
![]()
Иначе аз ще си видя класа и класната на 14.Ако ме изкефи ще и занеса цветя на 15,ако не...шанс .![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Супер ... при нас казват,че до 15 нищо не се знаеПървоначално написано от deni979
Направо ... не знам как ще издържа до тогава ...
![]()
![]()
Абе да ти кажа няма голяма разлика за един ден.Първоначално написано от musicbaby97
![]()
Иначе сега бях на фризьор, че от толкова често миене това лято,косата ми беше станала на нищо.Да ви кажа след като подстригах котката и видях последствията ме беше страх да отида да ме подстрижат...
И бедният сега изглежда още по-зле.Но скоро се надявам да си възвърне нормалният вид.
![]()
Продължавам да съм в супер настроение,толкова е хубаво вкъщи...Обожавам Пловдив.Утре възнамерявам да си направя една дълга разходка включваща:Гребната база,Стария град и Градската градина.![]()
пак си е нещоПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
Оф, на мен как ми е омръзнало от тоя Пловдив. Искам цяло лято на морето, ама нямаПървоначално написано от deni979
Нали после през цялата учебна година все Пловдив ще гледам
![]()
Аз пък толкова да го обичам този град.Имам чувството, че никога няма да ми омръзне.Не че не харесвам и други градове-Бургас и Стара Загора са ми фаворити,но все пак тази атмосфера...никъде я няма.И не мога да издържа цяло лято на морето.Не знам в един момент омръзва всеки ден само да ходиш на плаж, да спиш и да ядеш.(Поне аз това правя,защото като не познавам никого, нямам голям избор
)
Е, и аз си го обичам Пловдив, особено стария град, но през лятото е много топло, мръсно и скучноДруго си е на морето
Иначе любимите ми градове освен Пловдив са Поморие, Бургас и София (там е по-мръсно от тук, но де да знам... харесва ми) Но най-любим ми е Лондон
![]()
А на морето мога не цяло лято, а цял живот да си живея (Е, и в Лондон няма да откажа)
Oх,Лондон.Как искам да отида.Също в Париж,Рим,Барселона,Мадрид, Венеция,Ню Йорк....Колко съм скромна, ама няма лошо поне мечтите са безплатни, за разлика от самолетните билети...
![]()
![]()
Вчера вечерта понеце си нямах работа почнах да си мисля кво ще става на 17ти... О_О кво ще е някво akward и всички някви притиснени :Д
:Д И как първата седмица ще е разпусната щото никой с никой не се познава :Д
Иначе се чудя ква прчиеска да си направя за 15ти. Някъв кок или плитка на една страна?![]()
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
Оплаквате се от Пловдив?! Вие не сте наред! Честно. Ние тъкмо се пристрашихме да пътуваме вече сами и сега и 5-6 часа само ходене са ни малко хДДДДД В неделя пак ще ходим с приятелка - дм-ма, бижуленда, макдонълдса и после към стария град в опити да намерим едно кафене![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оххх...по-точнослед 30 мин е 1-ви...![]()
![]()
![]()
Взе че ме хвана бъзето да отида при новия си клас..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+++Първоначално написано от Runaway11
![]()
awerw♥
след 8 минПървоначално написано от Runaway11
![]()
![]()
theo <333
Вече окончателно е първи септември![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Hello,September.
К'вото било-било.
Остават ни съвсем малко дни,да си ги изживеем като хората ;d
Почва шопинга за даскало и есента,а? (:
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()