.
Затворена тема
Страница 141 от 156 ПървиПърви ... 4191131137138139140141142143144145151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 501 до 3 525 от общо 3900
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз сигурно ще взема само една роза..смисъл не букет..много кичозно ми идва. Като някой първокласник ще съм хДДД

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Като някой първокласник ще съм хДДД
    именно.
    awerw

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Няма да нося букет на някой, който не познавам
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен
    Град
    Русе
    Аз пък ще си разбера класа доста късно - към 9-ти септември май тогава беше... Иначе букети аз не нося от 6-ти клас, dunno why...

Ще купя някой от траурната агенция до училището и... готови

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackPanther
    Леле ама някои хора са малоумни
    леле 2 седмици кога остана толкова малко? До преди една седмица "оф аре да идва 15 бе" ами сега " не не не искам там не искам 15 нее" .
    Взех си някаква блузка и такам. Абе аз питах и преди ама кой да види - ще носите ли букет?
    и аз така

theo <333

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Опс,утре ни е 1 септември..дали ни е честито,или не-нямам идея ;d
    На мен ми се почва,скука ми е,и ми е интересно к'во ще става в даскало,къв клас ще имам,и за к'во учене ще става въпрос.:Д

Иначе,малко ми е кофти,че няма да имам от приятелките си в класа,и са пръснати в различни,и нещо вземат вече да ми липсват..но,няма как :/ Ще се свиква.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Опс,утре ни е 1 септември..дали ни е честито,или не-нямам идея ;d
    На мен ми се почва,скука ми е,и ми е интересно к'во ще става в даскало,къв клас ще имам,и за к'во учене ще става въпрос.:Д

Иначе,малко ми е кофти,че няма да имам от приятелките си в класа,и са пръснати в различни,и нещо вземат вече да ми липсват..но,няма как :/ Ще се свиква.
    +1...и на мен все още ми се почва по същите причини. Най-вече ме гризе въпроса дали този път ще попадна на свестен клас

Повече от фен
    Град
    Русе
    До преди месец си виках мале вече искам да си видя класа, а сега съм - почвам скуул DAMNIT!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Здрасти хора.Най-после съм в Пловдив. Няма по-щастлив човек от мен. В Бургас беше хубаво само където морето беше ужаасно бурно и само вчера успях да вляза.И все пак в Пловдив си остава най-готино.
    Иначе аз ще си видя класа и класната на 14.Ако ме изкефи ще и занеса цветя на 15,ако не...шанс .
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Цитирай Първоначално написано от deni979
    Иначе аз ще си видя класа и класната на 14.Ако ме изкефи ще и занеса цветя на 15,ако не...шанс .
    Супер ... при нас казват,че до 15 нищо не се знае Направо ... не знам как ще издържа до тогава ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от musicbaby97
    Супер ... при нас казват,че до 15 нищо не се знае Направо ... не знам как ще издържа до тогава ...
    Абе да ти кажа няма голяма разлика за един ден.
    Иначе сега бях на фризьор, че от толкова често миене това лято,косата ми беше станала на нищо. Да ви кажа след като подстригах котката и видях последствията ме беше страх да отида да ме подстрижат... И бедният сега изглежда още по-зле.Но скоро се надявам да си възвърне нормалният вид.
    Продължавам да съм в супер настроение,толкова е хубаво вкъщи...Обожавам Пловдив.Утре възнамерявам да си направя една дълга разходка включваща:Гребната база,Стария град и Градската градина.

пак си е нещо

Иначе сега бях на фризьор, че от толкова често миене това лято,косата ми беше станала на нищо. Да ви кажа след като подстригах котката и видях последствията ме беше страх да отида да ме подстрижат... И бедният сега изглежда още по-зле.Но скоро се надявам да си възвърне нормалният вид.
    Продължавам да съм в супер настроение,толкова е хубаво вкъщи...Обожавам Пловдив.Утре възнамерявам да си направя една дълга разходка включваща:Гребната база,Стария град и Градската градина.
    Оф, на мен как ми е омръзнало от тоя Пловдив. Искам цяло лято на морето, ама няма Нали после през цялата учебна година все Пловдив ще гледам

Град
    Пловдив
    Аз пък толкова да го обичам този град.Имам чувството, че никога няма да ми омръзне.Не че не харесвам и други градове-Бургас и Стара Загора са ми фаворити,но все пак тази атмосфера...никъде я няма.И не мога да издържа цяло лято на морето.Не знам в един момент омръзва всеки ден само да ходиш на плаж, да спиш и да ядеш. (Поне аз това правя,защото като не познавам никого, нямам голям избор )

Е, и аз си го обичам Пловдив, особено стария град, но през лятото е много топло, мръсно и скучно Друго си е на морето Иначе любимите ми градове освен Пловдив са Поморие, Бургас и София (там е по-мръсно от тук, но де да знам... харесва ми) Но най-любим ми е Лондон

А на морето мога не цяло лято, а цял живот да си живея (Е, и в Лондон няма да откажа)

Град
    Пловдив
    Oх,Лондон. Как искам да отида.Също в Париж,Рим,Барселона,Мадрид, Венеция,Ню Йорк....Колко съм скромна, ама няма лошо поне мечтите са безплатни, за разлика от самолетните билети...

Вчера вечерта понеце си нямах работа почнах да си мисля кво ще става на 17ти... О_О кво ще е някво akward и всички някви притиснени :Д
    :Д И как първата седмица ще е разпусната щото никой с никой не се познава :Д

Иначе се чудя ква прчиеска да си направя за 15ти. Някъв кок или плитка на една страна?
    Say eye.... Okay..
    Spell map...
    And say ness.
    Now say that out loud together.

Оплаквате се от Пловдив?! Вие не сте наред! Честно. Ние тъкмо се пристрашихме да пътуваме вече сами и сега и 5-6 часа само ходене са ни малко хДДДДД В неделя пак ще ходим с приятелка - дм-ма, бижуленда, макдонълдса и после към стария град в опити да намерим едно кафене

утре е 1 септември

theo <333

Оххх...по-точнослед 30 мин е 1-ви...

Взе че ме хвана бъзето да отида при новия си клас..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    +++
    awerw

Взе че ме хвана бъзето да отида при новия си клас..
    след 8 мин

theo <333

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Вече окончателно е първи септември
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Hello,September.

К'вото било-било.
    Остават ни съвсем малко дни,да си ги изживеем като хората ;d
    Почва шопинга за даскало и есента,а? (:
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си