.
Затворена тема
Страница 146 от 156 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 3900
    Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Разбира се.Абе да са готини хора, пък другото се преживява.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Абе готино даскало..другото се преживява

Град
    Пловдив
    Ами то готино даскало без готини хора... и без да има с какво да изплакнеш очите

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Само на мен ли окото ми хващат батковци (17-18 и нагоре), високи, мусколести и с татуировки ( по възможност ) ?! Чак не мога да преживея, че се разделих с ония от морето, ама някакси ще се оправя ... поне се погушкахме хубаво.. а това ме направи ДОСТА щастлива !! Оххх... искам пак .! Тааа. . там какво говорех... ааа да мусколи... ъъъ да де, че не могат да ми хванат окото тея мойте наборчета (като щете и една-две години по-големите от мен...). Просто са ми някакси НЕДОРАЗВИТИ .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Само на мен ли окото ми хващат батковци (17-18 и нагоре), високи, мусколести и с татуировки ( по възможност ) ?! Чак не мога да преживея, че се разделих с ония от морето, ама някакси ще се оправя ... поне се погушкахме хубаво.. а това ме направи ДОСТА щастлива !! Оххх... искам пак .! Тааа. . там какво говорех... ааа да мусколи... ъъъ да де, че не могат да ми хванат окото тея мойте наборчета (като щете и една-две години по-големите от мен...). Просто са ми някакси НЕДОРАЗВИТИ .
    ауу очите ни са еднакви

Град
    Карлово <33
    ^^оххх. .
    трябваше да си дадеш телефона да ти звънна да дойдеш, че те бяха трима, с моята приятелка си бяхме избрали вече, тамън за теб оставаше един .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Пловдив
    Някой път, когато общувам с ''батковци'' имам чувството, че общувам с пенсионери. Не при всички е така,но знам ли различни разбирания,интереси. Затова по-добре връстници. Иначе дългокоси и високи са ми слабост .

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    D'oh... прибирам се в София на седми... е въобще не е зле - ще имам цяла седмица да си напазарувам нещата които ми трябват
    решила съм да търся тъмен цвят раница...иначе за по-малко от месец ще заприлича на нищо ние пък няма да имаме списъци ии ще трябва да чакам до 15ти -.- оох как искам да видя класа си...и колко се надявам да е свестен..все пак ще трябва да сме заедно 5 години ;/ дано си намеря приятели и не остана сама
    сигурно сутринта на 15ти докато стигна до училището ще си умра от притеснение xD

мен пък тея 17-18 годишните даже ме плашат понякога **всеки си има различен вкус :Д:Д**въобще не харесвам такива с татуировки и мускули в повече...такива на моята възраст +1,2 години си ме устройват ии все пак тая година а и за в бъдеще не мисля да се занимавам много с момчета...ЛОООЛ
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    ауу очите ни са еднакви
    и аз като вас.. хъхх
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    Карлово <33
    Амии. . има разлика да си говориш с някой и както ти каза "да оплакнеш окото" ( по възможност и ръката да пипне )... Иначе ние не сме си говорили много, обяснимо е.. все пак само в ресторанта ходеха с ризи . Друг е въпроса, че аз не бих тръгнала с някой, с който имаме такава разлика в годините, но определено предпочитам да бройкам батковци, отколкото набори ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Батеееееееееееееееееееее беше уникално, като изключим тази подробност че изгубихме!

Хубаво ми беше и ако има отново, пак ще ходя!

Град
    Карлово <33
    Хмм. . ндам загубихме ...

Град
    Света На Мечтите
    Много кофти беше, обаче си е голяма тръпка!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Здравейте хора Днес си тръгвам от морето..честно казано искам вече малко да си ходя, защото вече ми писна по цял ден да правя едно и също нещо, но после като се замисля, че чак другото лято ще ходя ми става някво хубаво, че още съм тук От Китен направо отиваме на Кърджали на някакъв язовир за една вечер и после вкъщи Мила и любима София, чакай ме скоро
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    И да добавя, че и на мен ми ловят окото батковците .. така..мда тия, дето са колкото нас са някви недоразвити още ..момичетата е доказано, че се развиват по - бързо .. от 9 клас нагоре са ..ах майко не е задължително да са сууупер мускулести, но харесвам високите момчета, не някви тапишони иии да имат хубава прическа
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Добро утро,хора! Някой от вас знае ли дали ще ми трябва медицинско от личния лекар за училище?

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    , не някви тапишони

Аз на нашия набор момчета много често се случва да ги сбъркам за 5 клас!
    Иначе днеска ще се разхождам с една приятелка навънка и такам (:

Още ме е яд,че изгубихме, но повече ме е яд,че отбора ни е гола-вода!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ При мен го искаха. Иначе не ми заверяваха бележките за извиняване на отсъствие от личния лекар. Най.добре си вземи една,да си го имаш.
    П.С:
    Е,как сте зайци ? Още седмица и половина ,и почва даскалото.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Света На Мечтите
    Аз съм добре, познавам само печените хора от класа ми, не се притеснявам и НЕ искам да идва 15-ти!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    , не някви тапишони

Аз на нашия набор момчета много често се случва да ги сбъркам за 5 клас!
    +1 Аз като гледах какви грозници има сестра ми в 8-9 клас обаче после: " Ох малеее "

Иначе наистина малко остана...вие поне знаете някои неща..аз в последния момент всичко ще разбера....много гадно!

Град
    Варна
    ^ Ми.. относно зайците, странно е..
    Здравейте..

Вчера бях на родителска и имаше около 10 ученика, всичко друго майки и баби. (Аз ходих с баща ми ) Бяхме 2-та класа 8в и 8г, защото класния го нямаше.. Амми казаха, че без униформи не пускали.. Че и цялата искат , освен когато е топло Ще ли сме да бъдем 2-ра смяна, а 8г клас първа.. Вариантът да видя и запозная с класа ми, остава на 9 когато раздватат униформите, иначе на 15.

Град
    Света На Мечтите
    syrena ние кога ще имаме родителска?

Град
    Пловдив
    Добро утро(макар че вече наближава обяд ). Снощи по някое време се опитах да гледам мача, видях, че ни бият с 3:0, видях как играят наще и англичаните,посмях се и реших, че компютъра е много по-добра алтернатива. Чудя се днес с кого да изляза.Всъщност има доста хора, с които мога да се видя, трябва да се обадя на някого, ама повечето още спят.И искам вече да си видя класа.Но съм почти сигурна, че в началото няма да съм очарована. Само си мисля как първите дни през междучасията сигурно ще е някаква гробна тишина.Но нали се отървах от бившия си клас. Няма по-щастлив човек от мен, просто няма.

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    syrena ние кога ще имаме родителска?
    Ами не знам - аз гледах в сайта на 73-то, но нищо не пише за родителски срещи, само за 8в Аз другата седмица ще ходя до училището, за да видя дали не пише нещо за родителски срещи и такива неща

Град
    Карлово <33
    Аз пък днес сигурно ще ходя на кафе вечерта ...
    Иначе имам чувството, че до началото на учебната година има цял месец .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си