- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Първоначално написано от Pamaa
+1![]()
+2Първоначално написано от musicbaby97
![]()
![]()
Оххх..утре като излизам има толкова много неща, които да си купя...доста ще обикалям магазините <3![]()
![]()
оох са в мойто ново дск на 8.9 ще има родителска срещаа;dd много ми е интересно ква ще е новата класнаа .. а пък и да видя съучениците също няям търпениее .. 12 денааа
![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
MegiBoOm,нашата родителска среща ще е на 09.09. от 18:30 ч. - преди малко видях в сайта на 73-тоТогава са рс на 8а,8б и 8г
Какви сте късметлии самоПървоначално написано от syrena
![]()
![]()
Първоначално написано от Runaway11
![]()
![]()
![]()
Благодаря много! (:Първоначално написано от syrena
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
Хеййй .. Здравейтее ;дд И нашата родителска среща е на 09.09.11 , обаче от 18:00 часа ;ппп
ее как се чувстватее ? Аз незнам как ще отида 1-вияя деннкакво ще правяяя ? ;д както и да е да идваа 15-тии пъкк останалото най-малкияя проблем ;дд
btw . Мегии кояя паралелка сии ?
syrenaаа тиии ?
Здрасти хора.Как може да няма с кого да изляза?На няколко човека се обаждам и всички са с изключени телефони.![]()
![]()
Мъча се да се сетя на кого още мога да се обадя, но накрая пак ще ми се наложи да си бъда самодостатъчна.
Смятам да отида до ДМ-а да разгледам, като няма какво друго да правя.
![]()
Иначе не се притеснявам за 15-ти, в моя случай 14-ти.Смисъл вълнувам се, да, и то много,но все си мисля, че ще завържа разговор с някого.Нали се предполага, че повечето ще са интелигиентни хора,тъй че...
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Абе според мен ако не се познаваме предварително с някой..само ще се запознаваме и ще е доста неловко...нз аз така си го представям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нашата родителска, Бог знае кога ще е.![]()
Неорганизирана работа...
аа zlatit0о ти къде си приетааа.. ?![]()
оо хора много ми е скучно .. след 2дена се прибирамм вкъщии![]()
А пък нашата родителска ще е в Четвъртак в 18:30. А иначе като знам колко пари ше пръснем по учебници, тетрадки и дрехи, направо не ми се мисли. Ахх и както мразя да ходя по молове и такива работи ..![]()
Аз пък обичам да пазарувам неща за есента и зимата ... (любимият сезон ми е зима(тогава съм родена)) .... Нашата родителска е края на септември
... Тъпо ....
![]()
Оо, във ЕГ ДимитровградПървоначално написано от Aysunxd
![]()
![]()
Казали ли са ви дали ще имате?Първоначално написано от zlatit0o
![]()
ДА.
И униформи трябва да имаме, трябва да ни кажат и какви учебници трябва да си купуваме. Кога?![]()
![]()
![]()
Май само ние нямаме родителска![]()
Към тези, които са в ЕГ "Пловдив" - в колко часа ни викаха на 14, че не съм сигурна?![]()
А, и да питам кога ще правим новата тема и кой ще я прави?
Осем часа.в двора на училищетоПървоначално написано от Wanderer1
![]()
Златии .. в сайта на училището трябва да пишее , но ако не пише най-вероятно ще кажат на род.среща .. учебниците може би на 15 .. на нас ни излезе списъка с учебницитее отдавнаа , но повечето не са написани .. смисъл пише ' учебниците ще бъдат избрани след 15.09 .. : )
ааа каква новаа темаа ??????? нещо съм пропуснала ;д
Искам аз да я направя![]()
![]()
Мислехме да оставим тази и само да я преименуваме, но ще е по-добре нова. Тази има много страници вече.
Сайта е толкова занемарен, че няма накъдеПървоначално написано от Aysunxd
![]()
лол.. супер .. наистина има вече много страниции ;д Ако другите са съгласни направи яяя тииии деееее![]()