- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Да ии на мен ми харесаа косата тии ( Мегиии )Оффф , иначе аз не моггаа да решаа далии да съм с къдрава или с права коса
![]()
иначее смятам да съм с рокляяя
Аз първо си харесах от " На тъмно ", но като отидох беше затворено .Първоначално написано от deni979
![]()
Но тази е от магазин за чанти, в който има и много раници.
Ако някой от Стара Загора иска да отиде да разгледа - Универсалния, долу на сутерена, зад стълбите.![]()
![]()
Да, с Ае и немски съмПървоначално написано от zlatina17
![]()
Сори за дългия пост![]()
Аз трябва да ходя на фризьор другата седмица...Иначе днеска се снимах за бележника и личната карта и утре трябва да отида да си взема снимките,а после най-добрата ми приятелка е на фризьор и ще ходя с нея и така
А тя трябва да ми покаже новата униформа за у-ще
![]()
И аз днес ходих да ме снимат за личната карта .. излязох ужасно, ама айде![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хъх, мен ме снимаха преди няколко дена. И аз съм много зле, не се притеснявай, не си единствена.Първоначално написано от polssa
![]()
Здрасти хора.Тъкмо се прибрах.![]()
Аз също много се чудя за косата.Попринцип ми е къдрава и се чудя дали да я изправя.Но проблемът е там, че на двадесетата минута все едно не я е докосвала преса.Все тая...Иначе сега се сетих, че и аз трябва да се снимам.
А да знаете котарака какви мизерии прави.Решил е, че средата на коридора е идеалната тоалетна и аз се подхлъзнах.![]()
ПП Сирена обожавам аватара ти.![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Мерси многоПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
А кой знае аз как съм излязла...Първоначално написано от polssa
Утре ще видим
![]()
Такаа.. Аз ходих за картата преди почти месец, сега на 20ти ще отида да я взема .. Като се снимах фотографката все ми казваше че съм била на една странасега ще видим...
И днес си взехх 2 гланца и си набелязах няколко магазина за шопингг.. !! С мама трябва да говорим за шопинг щото сигурно ще отидем чакк след 15ти -- ние ходим на едно за тетрадки, химикали и дрехи..
На новите лични карти се излиза като на некролозиАз ще си изкарам лична карта чак догодина
![]()
А за 15 ... ще накарам най-добрата ми приятелка да ме сплете на рибена кост(на 14) и за 15 сутринта като ги махна косата ми става страхотно начупена
![]()
Леле сега като си помисля на 13-14 в новата тема кво ще става е така 10 страници за 1 ден. Аз имам вече лична карта и аз на нищо не приличам така че споко
. Сега се чудя как да разбера кога трябва да ида на 15...
![]()
П.С. родителската е на 16 така че няма как да ни кажат в колко часа...![]()
Shh...<3
Аз всяка година закъснявам на 15-ти,така чеТази година ще отида рано,да не закъснявам,че после трябва да догонвам някого да ми каже програма и такива работи
^^ Е поне закъсняваш само за 15![]()
![]()
![]()
Аз отдавна си взех личната карта и съм излязла що - годе добреСамо се притеснявам за времето на 15, дано да е хубаво
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аа, тва за котаракаПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та кажете си мнението за къдренето с фолио![]()
П.П. Аз пък обожавам аватара на smilelady![]()
вече съобщиха кога ще бъде родителската среща.крайно време беше.
иии чакам вече да тя да мине и нека "големите покупки" да започнат!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Wanderer1 На мен това с фолиото изобщо не ми държи. Само, ако сложа 1 тон лак.. Ама тогава стои супер неестествено.
Хора пиша си с едно от новите момичета в класа /от новите в класа само 5/6 не са били в това у-ще преди/ и ми допадна
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
йейй .. супер, Айлинн радвам се за тебб.. аа нямаа ли да влизашш в скайпп;д
Ке влезна ... секунда да се преоблекаПървоначално написано от Aysunxd
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Аз пък си хапвам бисквитки, някой да иска![]()
И намерих начин да си събера пари за нова чанта![]()
![]()
![]()
Даа влезе ..
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Не можеш, аз отидох с баба ми защото родителите ми ги нямаше и пак ни върнахаПървоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
oooo какви са бисквитките?Първоначално написано от CherryBell13
![]()
и,как?
Такамм.. Преди около 30мин с тати изгледахме филма Pathology. Гаден, ама и як.. Ии си направих списъче за пазар.![]()
След малко ще лягам да почета ии.. такам.![]()
![]()