- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Искам да попитам. Знае ли някой дали резултатите от първо класинаре дали ще излязат в интернет или само в училище.
Чух , че и в интернет ще излизат, но до колко е вярно нямам представа...Първоначално написано от Anonimen05
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Много ясно че ще излязат в нета.Първоначално написано от Anonimen05
не съм искала да прозвучи така...Първоначално написано от Anonimen05
Просто понеже около мен всеки се хвали с къде къде по-високи балове и за това.
сори (:
Няма нищо. Около мен пък всички са с по-ниски. Един, двама да са с по-висок. Твойте оценки какви са?Първоначално написано от MegiBoOm
5.518 по български
5.429 по математика
Фукаш ли се нещо по математика , а ?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
По бг имам повече от теб
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
И от мен едно поздравче (клипа е уникален хД)
http://www.youtube.com/watch?v=KlyXNRrsk4A
:P :P :P
Не нас пък ни казаха, че няма да излязат в нета![]()
Оо..днес ми се иска да навия някой да ходим на реката с колела и да си направим пикник
Ама нз дали ще стане
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днес си подадох нещата в у-ще.Казаха че ЩЕ излязат резултатите или в РИО или в МОН с входящия ви номер(220....).![]()
Даа в РИО ще излязат резултатитее .. нямам търпение![]()
Аз искам да ви питам дали е минал срокът за възможността да си видим самите работи ?
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Дам, мина отдавна...ако не се лъжа беше 5 дена след излизането на резултатите от външното.Първоначално написано от bbabyy
Днес ще си стоя вкъщи, че никъде не ми се ходи.. ама по-късно трябва да забера сестра си от детската градина |( че няма кой друг да я вземе ..
След това ще излизам и така.
Ами, аз двес ще излизам и такам.. Интересно ми е дали след няколко месеца темата ще продължи като Настоящи осмокласници.![]()
На нас пък ни казаха,че няма да излязат в нета и да отида на място .. едва ли винаги са излизали в МОН или в РИОноо уей да не излязат и сега
![]()
GreenDay
На нас пък ни казаха,че няма да излязат в нета и да отида на място .. едва ли винаги са излизали в МОН или в РИОноо уей да не излязат и сега
![]()
GreenDay
ох аз днес може и да не излизам хД дано не ме налегне скуката :Д ще си правя нещо в къщи..може да поскачам на въже ^^ ии в късния следобяд ще видя какво да правя :Д
ох и аз искам да видя резултатите -.-![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз мисля че излязат в mon.bg както резултатите от самите изпити илязоха там а не в сайта на РИО![]()
Не знам., абе ще видим
![]()
П.С.: Ако някой иска скайп да пише..,![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
^ давай го :Д както искаш -тука,на лично XD аз мисля че имам на почти всички XD
оу и бтв някой да препоръча някоя книга? няма значение дали романтична или драма или ужаси абеее...квото ви е харесало :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
^^ Дай си скайпа, че да те включим в общия чат![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днес ще седя на компа, ще гледам тв и така..
По-късно може и да излезна ;d
Just be yourself!
ейй искам и аз XD rich_bitch_witch_Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
не се смейте..отдавна съм го правила
![]()