- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
vannes,ти имаш много висок бал,защо не кандидатстваш в 91 НЕГ?Все пак така и така ще учиш немски в 73-то,а балът определено ще ти стигне за 91 НЕГ.
Хора, малко тъп, но важен въпрос !! :
Какви документи ще ми трябват, когато се записвам в дадената гимназия ?? Отпускно, акт за раждане ... ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Леле как ви лъжат.... нали дори си имате собствен сайт за тия резултати. http://7klas.mon.bg май беше.Първоначално написано от polssa
Този сайт е за оценките...и за класирането ли е същият ?Първоначално написано от Fiction7577
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Има ли някой който да е писал 1ва ЕГ Варна с АЕ на 1во желание??![]()
^ако не се бъркам, май Камен я беше писал![]()
Здравейте! : )) Нова съм във форума, но следях темата /както и старата ;д / и сега вече ще пиша!![]()
А иначе аз съм от София и на първо място писах 1 АЕГ и вече нямам търпение да видя дали съм приета ;д
![]()
Здравей,дано те приемат в 1 АЕГ.Какъв ти е балът?![]()
Мерси! (: Ами 33,678 .. момиче съм ;д не е от най-вискоте, но дано ми стигне! а твоят? ти искаше в 73-то нали?
Да,моят бал е 34,356 и писах на първо желание паралелката с немски,руски и БЕЛ.
Балът ти е мн добър, браво! и според мен ще ти стигне 100 % (:
Освен това балът ти никак не е нисък,едно момиче от нашия клас имаше бал 28,017.
Мерси!А каква ти беше дипломата?Аз имам само шестици,само по химия имах 5,а по физика - 4.
ДА,аз съм я писал ,но първо писах немски,а после англииски.Първоначално написано от kiti1708
Дано да вляза !
![]()
И аз така - следях темата, но не съм писала, ама вече ще пиша ..Първоначално написано от CityLightsxx
![]()
А и на мене пършо желание ми 1 АЕГ ,може да сме заедно[/b]
Суперр! (: Ти коя паралелка писа на 1во място.. аз писах с немски, но там бала е бил мн висок иеедва ли ще ми стигне .. после писах с испански / там съм на косъм.. нз дали ще ми стигне / и после с френски, там вече мисля, че ще ми стигне.. а ти?Първоначално написано от plamuu
Пълно 6 !Първоначално написано от kali13depp
Още не мога да повярвам! ;дд а иначе относно стария ти пост.. и от нашия клас има момичета с бал 27, 29, 30 и т.н , но аз имах предвид, че балът ми не е от най-високите, но аз като цяло никога не съм искала примерно в 91, така че ако ми стигне за 1 АЕГ ще съм повече от доволна ;дд
Има ли възможност резултатите да излязат утре?![]()
Не знам,ама дано наистина излязат утре,че не ми се чака.CityLightsxx ,мислиш ли,че ще влезеш на първо класиране?
Амиии надявам се! Защо? Имам предвид, че прозвуча сякаш не ти се вярва да успея! ;д Минималния бал от мин. госина за паралелката с френски е бил 33,464 /мисля, че беше ;д / и нз.. дано, а дори и да не успея има 2ро класиране все пакПървоначално написано от kali13depp
![]()
В кои саит казаха.. ? мисля 4е беше фан-бг.орг на латиница .. а има ли някои които е от бургас .. и пише аег или пмг .. ?
kali13depp, аз писах тази с английски и математика .. и не искам в 91, просто не искам ;дд всички ми викат „що не там??“ еми защото си ми харесва 73то ;ддд
Преди малко се прибрах, бяхме навън със стария клас ;dd
Госпожата ни разпитва за баловете ии т.н. и едно момиче имаше бал 22![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
Искам да питам:
За резултатите от Първо класиране се въвежда ЕГН и входящ номер?
Интересува ме този входящ номер откъде е..
защото на мен не са ми дали нов.
От тази бележка с оценките,които ни се бяха дали от даскало за подаване,нали?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз.Първоначално написано от Aysunxd
Аз писах АЕГ на първо място.
ПМГ (биология/англ.ез) на последно(=> тоест 9-то.)
Какъв ти е бала?И какви са ти първите 3 желания?![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()