- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Надявам се.
Миналата година ги пускаха с 31,дано..:/
Дано и теб да те приемат :*
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Радвам се, но ако може да попитам какъв ти е балът ?Първоначално написано от smilelady
![]()
MegiBoOm,аз ще влизам в 73-то.
Балът ми е 35,322 и писах първо паралелката с френскиПървоначално написано от pam111
Твоят колко е...Ии коя паралелка писа?![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
[quote="awesomesheepy"]опсс сори исках да питам булгарин за бала и 3те желанияя..е дано да на приемат вси4ките ,но моя бал е прекалено малко за аег.. ;(Първоначално написано от Aysunxd
Мерси!Първоначално написано от kali13depp
И аз не съм искала да прозвучи така .. (:
Иначе и аз искам много да излязат днес.. защото не издържам вече.. ;дд
оф даноо,но тази година всеки иска в АЕГ .. от твоя клас има ли някои другг.. ? ;д ;****Първоначално написано от awesomesheepy
Меги, аз 73-то го сложих на 2 мястоВсъщност ето как са подредени при мен:
1. 91 НЕГ
2. 73 СОУ
3. 164-то
4. 9 ФЕГ
5. 1 АЕГ
6. СМГ
Аз много харесвам как си ги подредих..![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Моят е 33,820Първоначално написано от smilelady
затова се притеснявам дали ще ме приемат, но да се надяваме.....Иначе съм писала паралелка с английски и ако може да питам какви са ти другите желания ?
![]()
![]()
Първоначално написано от pam111
Може, може![]()
1.164-то
2.СМГ
3.73-то
само това са ми![]()
![]()
Твоите как са подредени ?
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
1 164 испанска езикова гимназия "Мигел де Сервантес"Първоначално написано от smilelady
2 1АЕГ
3 Финансово-стопанската
4 32 СОУ
Това са ми![]()
polssa, ако може да попитам и твоя бал какъв е ?![]()
![]()
![]()
34.5 ..Първоначално написано от pam111
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И аз така дано да влезнемПървоначално написано от smilelady
![]()
Shh...<3
След като излязат резултатите от първо класиране, моля пишете кой къде са го приели !!!![]()
![]()
Ок,аз поне задължително ще пиша.Пожелавам на всички да влязат там,където искат,още на първо класиране!
Хора,кажете кои книги за ваканцията сте прочели и дали са интересни.
:P
На мен, честно казано, не ми е напрегнато, защото съм сиг, че ще ме приемат, все пак живея в малък град и тук няма много конкуренция, а и бала ми е 33,626
.
LaChupacabra, на купони всякакви ходя. Попринцип се събираме у някого. Сега като е топличко гледаме да ходим у някого, който има двор (без значение дали се събираме вечерта или през деня
). Правим си нещо за хапване ( скара и най-различни салатки, най-често ), пускаме си музика (чалга или dance), някои танцуват, други хапват, трети се говорят, четвърти играят карти
. Определено не сядаме и не пускаме музиката, просто като за фон на разговора. Каквото и да ми говориш, други си е да врътнеш един кючек
:P . Напоследак имаме и нова тенденция към края - стриптиз
.
В понеделник, докато чакахме автобуса да пристигне на спирката, един приятел обесняваше, че ако нещо му кажат, че не може да го направи, той веднага го правел. Ест., на мен тва ми е пределно ясно, защото веднъж по АЕ му бях казала, че не може да си събуе дънките и после да ги хвурли по госпожата, а той го направи. И му викам "Мисля, че не можеш да се отъркаш във вратата на магазина", и той "Хаха. . така ли?!
". Отива, събува се и почва да се търка във вратата, а продавачката го гледа от вътре ей така
![]()
![]()
![]()
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз прочетох "Крадецът на праскови".
След малко ще прочета всички сихотворения, които имаме за тази година.
До сега щях да прочета всички (без стиховоренията), но в училищната библиотека не бяха останали, защото бяха взети вс. екземпляри. Днес към 3 мога пак да ида, да проверя.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^^ о.О .. тоя някъв луд уе![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Pamaa Луд е много тозии![]()
На нас ни дадоха малки листчета с регистрационен номер и сайта на РИО.. и казаха на 24, че ще излязат класиранията. Колкото по-рано, толкова по-добре
Айде успех да всички![]()
Хахах. . тва е малко.
За жалост бях принудена да изтрия видеото от FB, иначе тогава щяхте да гледате изпълнения, и то пред класната се случваха тия неща![]()
.
Почти всяка вечер съм на вън с него и още един образ, 'дето ръси лафове от'сякъде, и съм им се нагледеала на сеираа.
Няколко епични лафа:
> О, Ели, ЕЛи, на Станимир картофите да обели и Мони на неговото пони, да яде бомбони.
>Катеричка рунтавелка се качила на табелка и написала с кир "Аз съм Станимир".
>Аз съм Нина и гъзът ми е кат' ламарина. ( Става дума за за тоя дзвер http://www.prikachi.com/images/42/3485042i.jpg )
.
Нищо няма на сайта на РИО. Да им го начукам. Сега трябва да бия път до даскалото![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"