- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Е чакай де трябва да излязат днес към 5 или утреПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Shh...<3
Ами той май трябва да е същия сайт, в който можеше да си проверим оценкитеПървоначално написано от TheBlackPanther
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А така..кво си се форсиралПървоначално написано от TheBlackPanther
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Тъпо ми еПървоначално написано от polssa
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Хора къде сте. Май се излезнали резултатите. На мама някаква колежка като е минавала през някакво училище е имало много деца и са гледали списъци. Моля ви отговорете ми бързо да знам дали да тичаме до училището, защото в сайта на Рио няма нищо.![]()
А, аз туко що ставам. Добро утро
![]()
Много е рано още, за да са излезнали![]()
Ми то учлището ми е на две крачки. Сега отивам до там да видя, пък и да си взема някоя книга от библиотека (ако има).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ми пред моето училище нищо няма!!
Не вярвам да слагат списъците пред учлището гнездо, ако е така и до там ще отскокна.
Оххх..дано да излязат днес, както стана и с резултатите!!!![]()
Аз ся ще търся някои от разказите в интернет. А като ги прочета мисля да си довърша "Аз съм номер четири"![]()
"Нежната спирала" разказ ли е?!?
Да разказ еПървоначално написано от Pamaa
Защо всички се шашкате с книгите и списъците-винаги съм си ги чел и то повече от казаните,но сега са минали 8-9 дена и всички се питате колко е прочел другия-3 месеца имаме.Аз нищо от списъка не съм чел(На нас не са ни и давали списък)
,а си чета Assassin's Creed
![]()
Таа излезли ли са списъците в училищата-гнезда ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Не съм ходила, защото е много далеч![]()
![]()
![]()
Иначе доколкото разбрах, май първо ще излязат в интернет![]()
![]()
Pamaa , мисля , че само пред училището гнездо ще ги слагат , поне миналата година беше така , защото бях с няколко човека , които тогава чакаха.Първоначално написано от Pamaa
При гнездата са списъците![]()
ама има ли ги вече ?!?!Първоначално написано от HIMERATA
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Още не,но там ще излязат-и аз много искам да разбера какво е положението!![]()
А за всеки град по едно и също време ли ще излязат ?![]()
И моля когато пишете за някое училище уточнявайте местоположението му!!! (градът)
Сигурно ли е че днес ще излезнат О_О
Сериозно ли....
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Колко пъти ти кааме дааа ;DПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"