- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Оффф. . ми мен сега ме мързи да ида до там, въпреки, че е близо, но е ядска жегаа.
Пък и не мисля, че ще са искарани. Товва е другата причина да не ми се разкарва
.
HIMERATA, предпочитам да ги прочета сега и цяло лято да съм си айляк. Прсото тия стихотворения не ги понасям и като си помисля, че има да ги чета ми става лоша. Тавански спомени от Валери Петров ми е хипер тъпооо. Щях да ревна щото ме ядосва тоя!! Как може да напише такава гламотия, бее. Леле. . не, иде ми да се самообеся* като си помисля, че ще го учим.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хора, първо ще излязат в нета, после ще изкарат списъците !!! Следете сайта на МОМН или на РИО-то![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оффф нямам търпение да излязатт. На мен училището - гнездо ми е много далече и няма как да ида да проверя там в тая жега![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Аз съм прочела само ''Тихият пролетен дъжд''..
Не ми допадна,бе!:с
Ще висим до 5 в РИО-то,видяло се е..
ама защоооооооо излизат днес О_О ГРРРРРР![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И на мене! Имам чувството, че като видя къде са ме приели ще припаднаПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
.
Аз сега ще легна да поспя и после като стана сиг вече ще са излезнали.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Оххх аз още не съм си опрайла леглото и май че сега ще го оправя грабвам си книжката или ще спя и като свърша сичко ще се види. Ама не е толкова просто![]()
Хора и аз отивам " да почета " :P и като стана ще видим какво става. Нямамммм търпениеееееее
![]()
Pamaa приятни сънища. Дано като станеш и видиш резултатите да си приятно изненадана.Искам да попитам някой знае ли от стихотворенията в 8 лас ще се учат наизуст, а не само прочитане?
Или да питам някой завършил осмокласник ?
Ами има една осмокласничка SmilezZz, тя трябв ада каже.
П.С: Аз се отказах от спането, направих си кафе.
Не ми се вярва да ви карат да учите стихотворения.Първоначално написано от Anonimen05
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И аз имам чувството, че ще припадна(
Ама то как ще излезе? Смисъл като напишеш там кодово, глупости и ще ти излезе "Приета си"или ще има някви списъци със приетите ??
![]()
Първоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
Излиза оценките от двата изпита и с червен шрифт къде е прието детето и кое желание.
Тва го копнах от БГ мама ;дд .. и аз ще припадна..най-гадното е, че обещах на една фр да се видим в 5, а точно тогава излизатНе мога просто да й кажа "Ем, сори, аз ще чакам пред компа " ;// ..
Тактично ще й предложа да отидем до интернет-клуба
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
За сайта - като напишеш номера и ЕГН ти излизат оценките (мисля) и отдолу излиза примерно 1 желание, училището, паралелката - КЛАСИРАНПървоначално написано от zlatit0o
Ооо и на нас не са ни дали книги за четене![]()
![]()
![]()
Ако ни бяха дали аз пак нямаше да ги прочета.. ;д
Сега си подреждам багажа ии към 18:00 отивам да купувам храна..
Ще тръгваме в 05:30Тази вечер явно няма да спя..
Just be yourself!
Оффф наистина ли излизат в 5 как ще дочакам дотогава. Аз отсега съм готова да се сгеомоля на земята от чакане![]()
Оо..и аз съм супер нервна....от напрежение ще взема да изчистя в нас![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз пък предпочитам да си прочета книгите. Обичам да чета романи и като цяло по-дълги произведения, но стихотворенията ги мразя от дъното на душата сиПървоначално написано от magiie
.
А хора, след като излязат в интернет, веднага ли изкарват списъците?!
Мен това повече ме интересува, защото искам да видя кои ще са ми съучениците, просто знам, че ще ме приемат
.
грешен пост
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (