- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Пф ще се застрелям има още толкова време докато излязнат скапаните резултати. Имам чувството че ако не вляза по 1 желание ще дойде края на светаа колкото до книгите нито ги имам нито имам намерение да ги търся по книжарници
но пък ми се чете нещо и ми звучат готини повечето...
Shh...<3
Относно първото желание- и аз съм така!![]()
Да попитам, тъй като не съм следила предишната тема: има ли някой, който е писал73то с НЕ и ФЕ?![]()
Аз. На 5 мястоПървоначално написано от SummerExperiences
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
За нетърпеливите пробвайте в 16:30 да си въведете глупостите и може да имате късмета да ви излезе къде сте приети, като на мен миналата година. Ама като ви кажа в 16:30 значи тогава, а не към 5 без 20 ,например, защото тогава ги скриват.Е не знам де, миналата година така беше при мен. Нищо не губите , ако опитате.
С изпита по чужд език 8 клас ще ви ебат майката...
Иии наизуст ние тази учебна година /8 клас съм/ учихме "Скрити вопли" на Димчо Дебелянов, "Тихият пролетен дъжд" на Николай Лилиев, част от "Зимни вечери" на Христо Смирненски, "Потомка" на Елисавета Багряна, "Песен за човека" на Никола Вапцаров /дълго е, но е супер лесно за наизустяване/ , "Жена" на Блага Димитрова и "Японски филм" на Валери Петров.
Мега яките произведения за мен бяха "Дамата с рентгеновите очи" на Светослав Минков и "Дервишовото семе" на Николай Хайтов.
Наблегнете на "Зимни вечери" , "Дамата с рентгеновите очи" , "Потомка" , "Крадецът на праскови" , "Жена" и "Дервишовото семе" ,защото на тях вероятно ще ви са класните работи!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
а на мен ми е много чудно, откъде разбрахте,че днеска ще излязат....?![]()
Епа.. днеска. Кога иначе? Директори, учители, ученици , всеки знае, че е днес.Стига бее, дори аз знам!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Защо не ги прочетеш в интернет , има ги всички ?!Първоначално написано от TheBlackPanther
![]()
Дядо Боже казаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ми аз отодеве си щракам "Изведи" "Изведи "Изведи" "Изведи". . . "ИЗВЕДИИИИ", ама нъцц.
Меги, просто си мислим, че ще да е днес, защото пуснаха и оценките по-рано, пък и тая работа с класирането я върши компютър, така чее се предполага, че ще бъде свършена по-бързо.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не еее вярно !! Свети Петьо ни казааПървоначално написано от polssa
![]()
Стига паника,де!
Един час има.
![]()
И сега остава утре да ги изкарат..ох ох.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Да, ама вижте:
Преди малко се обадих в училището- гнездо, до този момент нямаха никаква информация от МОН, обясниха, че при това положение очакват утре по обяд да ги извикат за списъците. Дори и при тази информация не губя надежда, класирането да излезе днес вечерта. Нали публикуват първо в сайта
айде....разрешено ви е да припадате!![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...445513be59c494
Ето тук ги има списъците и за по-горните класове + линкове към произведенията.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Продължавай в същия дух!!
А и още 52 минути и ще излязат. Иначе още помня стреса, когато въвеждах там глупостите, страха ,когато натисках "Изведи" и щастието, когато видях, че съм приета там ,където исках. Оуу то пък как нямаше да съм приета, цял ден се молих на една икона и дори бях на църква да се моля.
![]()
![]()
А къв беше сайта?
Някой има ли го копнат?
Този..там,дето си проверихме оценките,че го изгубих
![]()
www.7klas.mon.bgПървоначално написано от awesomesheepy
Аз го намерих:Първоначално написано от SummerExperiences
http://195.34.104.130/7klas/ Ето го величествения сайт..ГР.
Ще видим къде ще излезнат де.
![]()
![]()
А тория входящ номер с 6 или със 7 цифри е?!?
Защото не мога да разбера дали имам наклонена черта или "единица".
ако говориш за този, който ти дават след като сиподал документите - има 6 цифри
ОХХХХ! Откъде имате информацията, че днес ще излизат!
Хора, когато се записвахте за 1-во класиране даваха ли ви някакви номера като входящия номер?Защото на мен не са ми дали нищо...![]()
![]()
На мен ми казаха от училището гнездо, че ще излязат на 23 в интернет апък ако нещо стане и не можем да ги видим на 24 в училището да проверим списъците
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Мегии, благодаряяя.
Ами, да. Аз за този номер говоря. Попринцип на мен и на всички познати е написан на гърба на служебната бележка с оценкитеПървоначално написано от deni979
.