- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Споко, кода, който дават от гнездото означава, че си подал документите (или нещо таковаПървоначално написано от deni979
). Той не е важен за проверяването на резултатите. Важен е този от служебната бележка.
![]()
И на мен не са.Първоначално написано от deni979
Ще си влезна с номера от бележката/или от удостоверението.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Много ме зарадва!Първоначално написано от SummerExperiences
![]()
Хорааа моля ви дайте линк за Дамата с рентгеновите очи![]()
Shh...<3
На практика разлика между двата сайта нямаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Ама не ми четете постове, или какво? http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...kID=21&Level=1.
Е добре, да каже някой осмокласник с кой входящ номер да влизамее, че вече се обърках.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мхм.
![]()
Как сте с напрежениетоооооооооо?
Покачва ли се?
Има половин час,бе.![]()
![]()
Абе май се проверяват както оценките, в смисъл със същите данни.Първоначално написано от Pamaa
![]()
Аз разбрах от служебната бележка.Първоначално написано от Pamaa
Ако не стане - с този от удостоверението/дипломата.
Ще пробваме.
![]()
Охх, днес песимизмът ме е завладял и все си мился,че няма да излязат днес...![]()
Напрежението расте с всяка милисекунда![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Абе хора , каква е тая паника с какъв номер ще си ги проверим, със сигурност е с входящия номер от служебната бележка .
![]()
Абе пробвате с единия, пробвате с другия ! Та нищо няма да ви стане де.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ок.
Не знам защото, като се има предвид, че ще ме приемат, съм напрегната. Определено адреналина се покачи, а може би е и заради двете кафета, които изпих.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ама днеска ли ще излязат класираниятаа?? И в интернет в кой сайт ще можем да проверим приети ли сме или не ??? Щото на мен ми казаха , че трябва да отида до едно училище, там щяло да има списък изнесен..
ДА!Първоначално написано от sunnyreni
Ама аз си слушам музика и се успокоявам с шоколад
![]()
Имам чувството, че днес няма да излязат![]()
Мамка му, и азПървоначално написано от zlatit0o
.
Аз питам с кой от двата входящи номера, защото на мне в уч-ще гнездо ми казаха, че с този, който те ни дадат ще си проверим дали сме приети.
Да се отипитаме да сме оптимисти. Остават 15 минОххх дани излязат в 5
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Дано !Първоначално написано от sunnyreni
![]()
![]()
![]()
В училищното гнездо ни казаха, че ще излязат на 24ти след обяд![]()
Ммм. . да, дано.
изведи, изведи, изведи, изведи, изведи, изведи, изведи, изведи, изведи, изведи, . .. изведи, изведи, изведи, .... ша-ля-ля-ля-ля.