- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
оф кво лъжете само тва да цъкнеш тама "първо класиране" си седи от миналата година нищо не е излезнало за врацааааа
И за Бургас не са.
@@@
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
А да попитам - щом са излезли за София, на кой сайт да ги проверя?
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Е тоо първото не е ли италианския лицей?![]()
охх айде бе какво ни държат в напрежение...идиоти![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз уча в това в горна баня дето е на първо място
Какви са ти отзивите от това училище ?
отзивите са страхотни,резултатите и за 7 клас са доста високи(има и ниски но са много малко).
Еее сигурни ли сте , че за София излезнаха ? А за Пловдив кога ще излизатт ;х![]()
![]()
![]()
И аз тва викам.. направо сшр много ме нервятПървоначално написано от tilllate
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А може ли да попитам какъв ти е балът ?Първоначално написано от Iulian5
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=737640
"в края на деня". СЪДИСТИ!!!![]()
Ти до сега в кое училище си билаПървоначално написано от Pamaa
:P ?
да 32,670Първоначално написано от pam111
Ще стане като тези през 2009 и 2010. Очаквайте утре резултатите си между 3 и 5 часа следобед. Тогава излизат.Първоначално написано от SummerExperiences
От Карлово съм и тук ще си остана, защото ако ида на общижитие ще ми. . майката отсякъде. Да не ти говоря как ги малтретират осмокласниците, а майка ми и баща ми не могат да си позволят да ми наемат апартаменти и т.н. Отделен е въпроса, че хич не ми се ходя там сама, пък и моето учлище предоставя доста добра подготовкаПървоначално написано от tilllate
. На матурата по БЕЛ нямаше по-малко от 5-тица, освен една четворка
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Амм, къде смяташ да кандидатстваш ?Първоначално написано от Iulian5
![]()
Амм, къде смяташ да кандидатстваш ?Първоначално написано от Iulian5
![]()
Така де твой си е избора ,Първоначално написано от Pamaa
добре си преценила ! :P
А ти къде кандидатстваш?!
Аз по едно време, като мислех да ходя в Пловдив, щях да пиша Руската с Испански, а АЕ щях да продължавам да си уча в частно учлище или пък ПМГ с биология ( ако не се лъжа имаше такава паралелка ). Това ти говоря, когато бях 6-ти клас.
Първоначално написано от Pamaa
Ами аз написах френската на 1 во , на 2 ро и 3 то руската с ипански и италиански
![]()
Айдее хора лекаа нощ от мен , ще лягам .Утре ще се хвалим
![]()
![]()
Колко ти е бала?!
Офф. . познавам едно момиче (доста шавливо дупе е) вече втора година живее в мъжкото общижитие във френската. . СМЯТАЙ!! Не ми се говории какво става в тия общижития и как свестни хора стават боклуции.
Имам и една приятелка ( девети клас е ) и учи в Американския и казва, че и там условията хич не са добри, а представи си в другите. Тези неща просто ме отказаха да идвам в Пловдив, просто не знам какво ще ми щукне на главица и после да не стане така, че съм си прецакала образованието. Никога не е късно да тръгнеш по грешния път, но аз ще се презастраховам, като си остана вкъщи
.
омг 60 страници за 1 седмица
не свърши ли тва кандидатстване дееба
Хаха. . ние най-малко за кандидатсване си пишемПървоначално написано от MuRocLaW
. Ест днес това ни беше тема номер 1
.
Ми и така може да се наречеПървоначално написано от MuRocLaW
, въпреки че си имаме чатт
![]()