- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Как се казваш ?Първоначално написано от Iulian5
![]()
Love is everything!
Ми до колкото прочетох от МОН са казали, че към 15-16 часа ще излезнат в http://7klas.mon.bg/, но не съм много сигурен..Първоначално написано от l0verch0y
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Ама да ти кажа сигурно ще излязат там където и всички останали ->> в сайта на РИО или МОН
Коя игра по-точно искаш![]()
Ам, не знам.. Със сигурност не ми се играе conquiztador, щото съм малко отвеяна. Нещо в Джаги? ама там няма нищо интересно :X
СКУКА НА МАХ![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...852329#8852329![]()
.
Леле. . НЕ! Страшна тема, простоо. ГолЕмо трЪкане е паднало
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
3,5,8??Първоначално написано от zlatit0o
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Нямам представа как се играе това![]()
Любимата ми играПървоначално написано от zlatit0o
.
по цяла вечер я разцъкваме с моите приятелки.
3, 5, 8..
Играе се от трима души с 52 карти. На всеки от играчите се раздават по 16 карти и 4 остават за талон. При първото раздаване, на случаен принцип, се определя кой колко ръце ще прави: 3, 5 или 8. При всяко следващо играчите се въртят, като този който е правил 3 ръце прави 5, който е правил 5 прави 8 и който е правил 8 прави 3.
Нищо не схванах от тези обяснения![]()
![]()
Ами раздават се на тримата играчи по равен брой карти, като се оставят четири карти пазар. Който е 8 ръце определя коза и се отваря пазара, пой си взима четирите карти и трябва да изчисти други четири, които той си реши. Отговарянето е задължително, а когато ти свършат картите от дадена боя можеш да цакаш. Ако се дава коз, задължително трябва да надкачиш. Ако не си направиш ръцете си "минус" точки, а ако ги направиш в повече си "плюс". Когато си минус, имат да ти имат карти и съответно, когато си плюс имаш да искаш. Искането представлява: то, който е плюс дава най-малката си карта от боята, от която желае (без коза), а другия трябва да му даде най-голямата си карта, ако ли няма по-голяма-дава най-малката. Когато няма коз ( обявен е Без коз ) не се искат карти.
Това е моето обяснение, възможно най-елемоентарното.
Аз легнах уж да спя.
Но не мога.
Бааааааааааси.
![]()
Нещо май ми дойде притеснението.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
и на мен нещо не ми се спи
![]()
Айде приказкааа![]()
![]()
кой ще я започне?
Той имал жена, която била доста грозноватичка..