- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Тя работела като камелиерка в един хотел и едни ден...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тогава я видял Хю Хефнър й я взел в неговото имение, Пама отишла да спи, а мъжът...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Започнал да плаче, защото...
от нещастие защото нямало вече кой да му прави ракийка и салатка и от щастие защото ....
ох 2 и половина през ноща е и сън не ме хваща :Д ще послушам маалко музика и май лягам :д утре в 11 излизам за 40 минути някъде и в 12 сядам с една прителка да чакаме ако по няква хипер яка случайност дойдат резултатите![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
а, жената през това време ...
...се радвала на щастлив живот в имението,а Хю Хефнър...
Сега ще излизам на Гребната и се надявам като се върна резултатите да са излязли.![]()
Добро утро.. Как можа лудата ми майка да ме събуди в 7.30 ?!?![]()
![]()
От сутринта само ме ядосва, направо ще зема да се махна от нас да видиме дали няма дай е мъчно !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не стига, че цял ден ще съм нервна заради резултатите, ами тя още повече ме издразни
![]()
.. Сега трябва си подреждам бюрото , което ще ми отнеме минимум 1 час и после ще ходя на София .. уфффффффффффффффффффффффф ....
П.С. Продължение на историята:
....докато един ден някакъв разбеснял се кон не я бутнал и тя летяла 10 метра във въздуха......
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Резултатите във Варна ще излязат първо в сита на МОН и там където си проверявахме оценките.След това ще се появят под формата на списъци в училищните гнезда.На пример моето училищно гнездо е ОУ,,Климент Охридски,,но аз ще си ги проверя от нета.Първоначално написано от l0verch0y
![]()
... и като се приземила изпаднала в несвяст.
Ако някой иска да пусне някоя геометрична задача,така за разтоварване преди резултатитте.![]()
След това я прибрали в болницата и установили утра мозъчна фрактура на белите дробове чрез матката и тя умряла от конски косъм с който се задавила. Мъжът и като разбрал какво е станало се самовзривил в имението на Хю и се приключило.Първоначално написано от m14
Колко щастлив край.
Има друг форум :troll:
Първоначално написано от kamen971
Задачи... по време на ваканция.... ти..не..си.. у редПървоначално написано от kamen971
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
От МОН казаха , че ще ги пуснат към края на деня !Първоначално написано от Aysunxd
![]()
Добре в един сайт пише как всички резултати ще излязат в петък в края на деня, а като се обадихме на РИО СОФИЯ казаха,че след 12 часа ще излязат, а за РИО Пловдив казали, че след 14 часа, а за Варна вече не помна (тези часове се отнасят за днес 24! )....
Последно кой да слушаме по дяволите???
Даже и аз вече се изнервих заради резултатите, писна ми да чакам, да излизат по-бързо вече!Изчаках си чакането!![]()
Знам кога ще излязат резултатите.......ДНЕС !![]()
След 20:00 часа, така пишело в училищата-гнезда.Първоначално написано от MegiBoOm
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Ти наред ли си бееПървоначално написано от aleks98
след 8 вика ;д
![]()
![]()
Тоест последно кога да си чакаме скапаните резултати?![]()
Никой не знаеПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()