- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Да, би било якоПървоначално написано от justasmile
Някой да е кандидатствал в 3та ПМГ Варна, бтв?
![]()
Еее. . виж сега! Аз живея в малък град, 97-ма е имало криза ( предполагам, че го знаеш ) и раждаемостта е била много малка ==> тази година има много малко седмокласници ( в моето у-ще сме 3 паралелки ) + това 90%* си оставаме в града, а 95%* в досегашното училище ( изключвам двете ОУ-та ).Първоначално написано от MegiBoOm
*Естествено тва не са точни изчисления, просто ориентировъчно, защото има-няма 20-30 човека си сменят училището ( без тези от ОУ-тата ).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ми.. ако искате там след 40 мин. някой да открие нова тема - кой къде ще учи 100% и вече да се уговаряме за училищата.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Да, яко ще е. Кое ти е на първо желание?Първоначално написано от justasmile
![]()
Аз съм пас! Ще е добре да се направи както миналата година, по градовеПървоначално написано от justasmile
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Иска ми се да вляза в 1ЕГ с немски,английски или МГ информатика.Първоначално написано от l0verch0y
![]()
Да.Определено : )Първоначално написано от Pamaa
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
33.250 e бил миналата година след второ класиране, според мен имаш шанс, успех !Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
91НЕГ в София. На теб?Първоначално написано от SummerExperiences
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Но определено ще е голяма разправияПървоначално написано от awesomesheepy
.
^^ Добре но малко се съмнявам че ще ни я заключат нали вече си имаме тазидо сега видях само 2-ма да пишат от плд други :P
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
![]()
Предлагам ви да теглим чопПървоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
(малко трудно
)
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ами НЕГ и на мен, но шанса ми кажи-речи никакъвПървоначално написано от justasmile
. Колко ти е бала? Иначе писала ли си нещо от 73то?
Колко ти е бала ?Първоначално написано от l0verch0y
Къде ще кандидатстваш?Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
Чакайте първо да излезе класирането,пък тогава ще му мислим.Първоначално написано от smilelady
![]()
Не вярвам да я заключат, защото ще бъде списък с учениците от форума по учлища![]()
Всяка година се прави такава тема.
Така,че няма да е зле.
Но,ще му мислим по-късно.
Сега напрежението си расте покрай т'ва първо класиране ГР))
Айде хорица, само още 20 минутиии![]()
![]()
![]()
![]()
Имам чувството, че се едно е Нова година![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Окей ^^ Според мен няма да излязат в 12 ами чак към 16:00-17:00 дано не съм права че вече нямам търпение![]()