- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Още ги няма...вероятно ще почакаме доста
Оффффффф и аз исках да спа до по-късно, но се събудих.
П.С Тея тапанари от МОН няма ли да пускат вече резултатите.Само ни мъчат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Can't Go On by Group 1 Crew тази кой ми я даде ? много е яка, мерси много![]()
Малеее... ще ги убияяяяяя тезззз.... Как може да се забавят толковаааа![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Оф...имам гадното чувство, че ще ни мъчат чак до 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Филмите на Джим Кери са ми пълен балвоч. Попринцип не ми харесва начина му на игра. Противна ми е финзиономията му!!Първоначално написано от deni979
Филмите на Адам Сандлар, например, ме разсипват. Невероятен актьор, невероятен сценарист и продуцент.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
За Бога![]()
Хора кажете нещо, което да правя освен филми и излизане, че ще се побъркам от чакане![]()
![]()
оохх като знам, че всеки момент може да излязат се побърквам........![]()
![]()
аааааааааааааааааааа, не издържам вече!!Тея май нарочно го правят...
Пфф аз не написах кодовете на училищата и не знам дали комисията са ги написали...Възможно ли е да отпадна заради това
![]()
Enjoy Life ^_-
smilelady .. е права.. ;д ше ни мъчатт ..![]()
<3 The Vampire Diaries <3
Тя малко неопределен стил и си мислех, че няма да ти хареса.Но щом ти е харесала радвам се , че съм помогналаПървоначално написано от vannes
![]()
![]()
![]()
оохх като знам, че всеки момент може да излязат се побърквам........![]()
![]()
Ммм. . не знам! Предполагам, че от комисията са ги написалиПървоначално написано от electricxx
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Комисията се грижи затова спокойно. На мен те ми ги напикаха.Първоначално написано от electricxx
Аз излизам навън. Като се върна предполагам ще са излязли. Няма смисъл да седя втренчено пред екрана. Няма да дойдат по-бързо.
![]()
![]()
Би трябвало да ги напишат. СпокоПървоначално написано от electricxx
![]()
Явно ще чакаме до 17:00 часа....се пак от министерството казаха в края на работния ден.. ще ни мъчат..
Ставам точно за резултатите! Преди точно 2 минути се събудих и първта ми мисъл беше "РЕЗУЛТАТИТЕ!" и веднага скочих и включих компитъра. ТЕЯ СЯ НАРОЧНО ЛИ ГО ПРАВЯТ?![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Оффф, явно ще чакаме до 16-17:00...Сега ще гледам "Улични танци: Да разтърсим света", за да мине малко време.
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
В тон с деня, който е днес
http://vbox7.com/play:4bb70833
Първоначално написано от Anonimen05
![]()
![]()
напикаха?!
Споко май няма аз забравих да напиша какъв пол съмПървоначално написано от electricxx
![]()
![]()