- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
А не предавам се не мога да ви насмагам вече!!! Сигурно докато пиша това вие ще сте започнали вече друга страница![]()
Аз в момента съм на морее.. и наще ме карат да хода на плаж.. и аз НЕ, НЕ НЕ чакам си резултатите![]()
![]()
Мъчат ни много жестоко.
Гадно РИООООООООООООООО![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от nickeyy97
![]()
Абе хора, да ви питам, някой гледал ли е HDSP: Лов на...блабла...
Само на мен ли не ми хареса?
Бай дъ уей, включете ме в чата, ако може...![]()
Във всеки от нас спи по един гений. И с всеки изминал ден все по-дълбоко.
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Има ли и други на мнение, че МОН направо ни се подиграват в момента?![]()
![]()
ВСИЧКИ.Първоначално написано от lovesummer
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Вярно, че няма много неща за правене. Много е топло навънка, остана да гледаме филми, да слушаме музика, да четем книга или през 1 минута да проверяваме дали не са излезли резултатите![]()
Май всички ще правим последното![]()
Първоначално написано от smilelady
![]()
Самоо така...Първоначално написано от nickeyy97
![]()
Нали казаха след 12.. Аз мислех да им звънна в 12:01 и да им кажа "къде сааааааа класираниятА бе баавнииииииии ! :@ "
Бях чела една статия и в нея Енрике беше казал, че много се затруднява при купуването на презервативи, защото никога не намирал толкова малък размер![]()
. То това май беше заради някаква кампания за бесопасния секс или нещо такова
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Изнервих се,нали резултатите щяха да излязат след 12:00 ч.!
А нене, никво излизане! Само да си мисля, олее ся са излязли резултатите ..оф :@
Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
![]()
Отидох да си вържа косата защото ми стана топло връщам се и гледам две нови страници
![]()
машини
![]()
Аз съм от стара загора, и звъннах в инспектората - казаха в 18.00 часа .. Ха.. поне няма да чакам като гламава![]()
http://thepiratebay.org/torrent/5913...XviD.AC3-KiNGS - Мисия Лондон (саита е пиратски)Ама няма вируси споко. снощи го теглих от там и го гледах. Не е нещо особено ама е много смешен
. Според мен показва Бай Ганьото в българите
![]()