- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
ИзлАгация ... и то голяма :shockПървоначално написано от JustForFun
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
JustForFun ти нещо намекваш ли ни ?![]()
Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено,че няма да има вируси,това е най-големият торент тракер във света,замунда пасти да яде пред него,въпреки,че аз предпочитам българските тракери.Първоначално написано от SOSgirl
Дааааа , че тряя да се успокоите и да спрете да проверявате в мон през 1 минута. То е ясно, че ще е в 5,6,7 часа ..така че прочетете някоя книга, гледайте някой филм , играйте на компа - всичко,без да полудявате
![]()
АПф.. начи ще чакам още половин денПървоначално написано от JustForFun
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
аз и крака вдигам и ръце ъмм нямам други крайнициПървоначално написано от SOSgirl
![]()
"Лов на дребни хищници" мнго, много ми хареса!! Гледах го, когато излезе!
Не ми стана толкова гадно от края, а от посвещението. Не знам защо, но просто като чуя "Прехода" и ми става супер сдуханоо, все едно съм живяла през този период ( е да де, живяла съм, но все пак не съм го осъзнавала ). Абее, поне мен ме накара да се замисля, колко много съдби са провалени след 10 ноември 89.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Какъв беше този сериал - teen wolfs? Че нещо ми се гледа, но не знам какво![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Какво мислите за ТИЛТ честно казано аз очаквах повече![]()
Аз ще дърпам ''Просто секс'' с Аштън<3.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Отивам до магазина да си купя чипсове, глупости и ще гледам някой филм и ще се тъпча![]()
100%, че ще направите 10 страници за половин час, ако не и по-малко![]()
малеееПървоначално написано от idontknowmyname
![]()
Да, аз също. Можеха да го направят много по-вълнуващ, ноо уви.Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
То и аз ги предпочитам ама в Замунда ги няма тея филми. А и напоследък много торенти взеха да трият от там заради авторските права.... А и замундата ми бъгва понякога не знам, защо така става...Първоначално написано от BulgaRiN
Звънях на РИО, казаха ми,че резултатите ще излязат НАЙ- РАНО в 17:00, най-рано! Така че излезте навънка, няма скоро да видите резултатите.![]()
Разби ми надеждитеПървоначално написано от Nikolay97
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Nikolay97, за определен град л попита или като цяло ??? знам, че звучи тъпо и че сиг заедно ще излезнат, ама за всеки случай ;дд
Какви харесваш? ;dПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
Във всеки от нас спи по един гений. И с всеки изминал ден все по-дълбоко.
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
"Сега се обадих на пресцентъра на МОН и ми казаха, че в края на деня ще се публикуват резултатите. "
![]()
Това е за сметка на оценките.
СуууперР! Довечера съм на барбекю![]()
. Пак ще има изпълненияяя
. После сигурно ще спя в къщата на момчето, у което ще ходим
. . амм, спя ли казах?!
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33