- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Казаха, че за всеки град ще излезе едновременно със резултатите от МОН, а това се очаква да стане от периода 16:30 17:30... До колко е вярно.. Това ми казаха...Първоначално написано от vannes
Ааа.. тоя филм е много хубавПървоначално написано от awesomesheepy
(или поне на мен ми хареса
)
П.С. ахдскакхфгдкфхкйсцфкйдфга зкйфбадфкйадхукфхаедкжйас дгхукфасдгаакгхдфдаджжакд бйджакджхкдй.... КАК В ШЕСТ ЧАСА БЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
офф да бее !! а аз в края на деня (или към 3 не знам ;дд) ще пътувам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Песен за огън и лед - Игра на Тронове.Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
След това може да прочетеш и другите части на книгата
Сблъсък на крале
Вихър от Мечове
Пир за Врани
и ако ти харесат фентъзи книгите на Джордж Мартин,изчакай до 12 юли и си купи новата книга която ще се казва - Танц с дракони![]()
![]()
Запалих се и прочетох някой от книгите,заради сериала по HBO Game of thrones,който се прави по първата книга,жалко,че втори сезон ще излезе чак догодина![]()
sLaDkagRe6ka ,ако ти се чете нещо за разтоварване,докато излязат резултатите,недей да четеш книгите за лятото,ако не си ги прочела,няма да ти помогнат особено,поне според мен.Но ако искаш не ме слушай,просто давам съвет.
Можеш да четеш Хекс Хол,много е яко,това е трилогия,но засега са излезли само две книги,не знам кога ще излезе третата.
Става ли някой да даде сайт за четене на книги онлайн..?
Тери.. <33 ♥
Олеее. . "Крадецът на праскови" е невероятна книга!! Айде стига глупости, моля ви се. Това, че ще я учим в училище не значи, че е скучна. Все пак Станев е модернист, а книгата е любовна.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Сега очаквам и да им падне сайта и просто...
Във всеки от нас спи по един гений. И с всеки изминал ден все по-дълбоко.
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
като нищо ще им се пренатоварят сърварите.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
.. Или да кажат след осем.Първоначално написано от idontknowmyname
![]()
![]()
Тери.. <33 ♥
Ми българска работа, всичкото ни е такова...
не мислите ли?
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Мерси много на всичкиПървоначално написано от BulgaRiN
Сега ще си избера някоя от тези които предложихте
оооо мама има една фр тя има книжарница аз вече съм си запазила една говоря за Танц с дракони нямам търпение да излезе![]()
![]()
Да,наистина, ,,Крадецът на праскови" е много хубава книга,вчера я свърших.
Аз отивам да си направя една голяма салата, да си препеча две филийки и да си нарежа малко пуешки и глей' к'во става, за десер пък ще хапна няколко праскови и усещам, че ще съм леш
![]()
.
Или системата да им бъгне и да кажат : Имаме повреда, резултатите ще излязът ПОНЕДЕЛНИК :ДПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
П.С Това според мен е най - лошия случаи :Д
Ами то не е ли разказ или аз се бъркам нещоПървоначално написано от kali13depp
![]()
ДА НЕДАВА ГАСПОДПървоначално написано от SOSgirl
![]()
![]()
Аз пък ще гледам Малкълм, щото са ми много забавни...имам всичките сезони, ще ми стигнат докато излезнал резултатите ;d
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Мислим... и докато мислим, умираме от скука...Първоначално написано от idontknowmyname
![]()
недей така винаги има по-лошоПървоначално написано от SOSgirl
по закона на мърфи щи вземе да кажат че ще излезнат др петък иии
![]()
Тази година книгите са хубави, но стихотворенията са.. no comment. Вчера ги прочетох и съжалих, че ще съм осми клас. Обожавам литературата, а тая година ще има да тъпеяПървоначално написано от kali13depp
.
Само аз ли мисля да почна книгите от списъка юли месец :d
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!