- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Ох,вече ми писва да чакам![]()
... Тея сериозно се ебават с нас.
![]()
![]()
Какво можем да направим?
rgtl,mr,t hnj mk ;nshrjkgnn![]()
![]()
![]()
![]()
:@:@@::@@:@fuisdhdghsdb
МН СЕ ДРАЗНЯЯЯ
Във всеки от нас спи по един гений. И с всеки изминал ден все по-дълбоко.
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Охх, какво правят толко с тия резултати незнам...
а даже си мислехме, че ще излязат вчера![]()
![]()
Нямаме друг избор, освен да чакаме, да опитаме да се укротим иии гледайте мислите Ви да са другаде.. ;/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ми аз не си знам че съм приета например имам малко съмнение ти щом си знаеш супер но недей чак на 14 септември че направооо![]()
хората са казали до 24? Не разбрах кое му е "българкста работа" ?Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
Ми от всеки инспекторат казват различен час.Първоначално написано от MegiBoOm
Това не е ли бългрска работа?
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
това което каза SOSgirl на същото мнение съм това си е българска работаПървоначално написано от SOSgirl
Дишаите дълбоко :Д .Чували ли сте за закона на вселената ?
Той гласи, че всичко , което си мислите и чувстваите влияе на външния свят. Тоест ако си казвате няма да ме приемат това може да се случи. А като си казвате ще ме приемат и т.н това ще се случи. Абе гледаите филма Тайната... че не ми се пишат романи :д
Едва е станало обяд и почнахте с изказванията "Българска работа" и "Последната секудна"... Алооооо, 1 и половина следобед е, каква ви последна секунда на деня? Добре ли сте?Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
Оставете хората да си свършат работата.
ммм..аз до някъде също вярвам че има някаква истина в това което обясни
![]()
за изказването на SOSgirl за Тайната
Fiction, разбери ни и нас...може при теб вече да е минало, тогава не пиши по темите за седмокласниците, като те дразним толкова...
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Винаги така става, защото те казват ДО 24 и винаги в последния момент излизат работите. Те са казали в края на дена... Кажи ми това не е ли последната секунда ?Първоначално написано от Fiction7577
Пише ДО 24 в справочниците, които носят информацията от миналата година!
Вашето определение за българска работа какво по-точно тряя да значи...?
Хората едвам смогват и да проверяват, и да сверяват, и да всигат постоянно телефони на разярени майки и деца...? И защо? Защото ще си научите резултатите 3 часа по-късно!
Айде малко по-спокойно де.
Звъннах пак на РИО и ми казаха , че след 5 щели да излезнат...Вчера беше , че след 12 пък ся ....![]()
Ей, това ме разби, честноПървоначално написано от marto12345
![]()
"Зеленият" блог
*** МумчЕ!
Аз предлагам малко да се успокоим! Мен ме хвана яд ,че казват ДО ,а винаги в последния ден ги пускат. Иначе ще го преживеем толкова 3 и 30 мин някъде.
Не че ме дразните, но се притеснявате излишно. Погледнете реално на нещата, наборите 94,95,96,97,98 сте супер малко деца. В момента борбата не е "Ученици за училища", а "Училища за ученици", ако ме разбираш.Първоначално написано от idontknowmyname
Над 90% от кандидатстващите ще бъдат приети по първо желание. Още повече, че като ви чета, какви високи балове имате, какъв ви е проблема? Спокойно, де.
Задават ти въпроси и печелиш територии на картата на БългарияПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
http://vbox7.com/play:0f74f9b111. Емуто на поп фолка :Д
^ ^^ www.conquiztador.bg
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow