- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Aз точно сега бях видяхл къде съм приет и почнах да обикалям у нас и да крещя ПРИЕТ СЪМ ПРИЕТ СЪМ![]()
![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Но все още не намирам колеги от НФСГ с немски от тука....иначе за сега имам 5 души от старото даскало в НФСГ с немски![]()
(не е сигурно дали ще сме заедно защото има 2 паралеки
)
i just wanna make you sweat :P :P :P
Къде сте всичкимного запустяло ми се вижда
![]()
Сега разбрах, че едната паралелка, заради която чакам 2ро класиране, е пълна.![]()
Дано да вляза в нещо по-добро от митническа и данъчна..
Според вас кое е най-доброто:
Митническа и данъчна администрация
Бизнес-администрация
Икономика и мениджмънт
Става дума за ПГИУ "Елиас Канети" Русе.![]()
![]()
![]()
Еми не съм от Русе ама мисля,че Икономика и мениджмънт е най-добре.Първоначално написано от Djenka
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Хора вие откъде гледате колко момичета и колко момчета са приети в дадено училище???![]()
Влез в сайта на училището и трябва да са изнесени списъци.Там вече ще почваш да броиш.Първоначално написано от peroto
![]()
Don't worry, be happy!
Мхм, особено ако математиката не ти е особено любима.Първоначално написано от scandalousLady
Don't worry, be happy!
И аз съм за Икономика и Менинджмънт. ;о
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Резултат от класиране
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
Търговска гимназия "Княз Симеон Търновски"
Митническа и данъчна администрация с АЕ
с бал: 29.588
Мале май ще си стоя сама в тоя клас о.о .. ;дд
Just Siseyy Hater's ...
Ммм да, Икономика и мениджмънт е най - добре, след това Бизнес администрация , а накрая Митническа и данъчна администрация..![]()
*лично мнение ;d
Някой приет в ЕГ "Пловдив" да е намерил списъците на приетите в интернет, защото разбрах, че в училището ги има, но в сайта не ги намерих...
Преди 15 минути се прибрах.
Неска беше лешш. . Първо с трима приятели (едно момиче и две момчета) отидохме на кафе, пък там като се изсипа половината град на нашата маса да не ви говоря кво стана ;хх
. По едно време 7 човека, един след друг, отидохме до тоалетната, и аз нали си мия ръцете, а един пикае в кенефа, но не се заключил, и идват други двама от компанията, и чукат на врата, оня вика "Заето!", а те отварят и му викат "Аууе к'во прайш?!"
![]()
.
После взехме договете и на разходка към Сучурума. След тва на едни пейкии, снимки, видеа а-уУ![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
мен ми се иска да не бяха излизали...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Защо...Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
ее. . ще подадеш за второПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
На второто ще те приемат![]()
Аз прибрах преди половин час, вечерях![]()
Сега ще карам нощна
![]()
LaChupacabra Защо?
и аз преди малко вечеряхх. . диняя и праскови ;xПървоначално написано от zlatit0o
![]()
Мале тоя филм Лов на дребни хищници има много гаден край![]()
![]()
.Направо като гръм от ясно небе
![]()
![]()
^^ А мен питаш ли ме като го гледах в киното и не можаш да си се нарева на спокойствие.
С един приятел се вживяваме като сватовници, стискайте палции![]()
.
Хорица (към момичетата). Понеже като пускахте снимки от другарската, забелязах, че всички сте много слабички в краката (а и не само), да ми препоръчате нещо, с което да стопя мазнинките в тая област
(че всяка втора тема в Козмети и диети е за това, но никой не казва нещо нонкретно) или поне да отслабна в краката до септември .. вие какви упр. правите
![]()
Love is everything!
СладкаЗагадка, и аз имам едри крака, от скоро правя едни упражнения на Кармен Електра ( Strip to Fit, май се казваха ) и забелязвам разлика, като имаш предвид, че не съм редовна![]()
Охх. . дано, дано, дано! Много ще се радвам, ако стане тая работаПървоначално написано от SOSgirl
![]()
.