.
Затворена тема
Страница 67 от 156 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 3900
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    СладкаЗагадка, и аз имам едри крака. от скоро правя едни упражнения на Кармен Електра ( Strip to Fit, май се казваха ) и забелязвам разлика, като имаш предвид, че не съм редовна
    Аа от колко време ги правиш ии един вид кардио ли са
    Love is everything!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Оффф. . ама никой не пише нито тук, нито в чата . Точно тогава, когато имам да споделям . добре, че беше SladkaZagadka, че нямаше на кой да го кажа .

Айде лека на всички, защото аз вече заспивам, пък и утре не смятам да спя до 11 .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ееей и аз съм тука, ама вече май само аз

мнее и аз съм тук ^^ wazaa ? xD

She was broken ..

Що не пишете бе хора до колко часа спите

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    СладкаЗагадка, и аз имам едри крака, от скоро правя едни упражнения на Кармен Електра ( Strip to Fit, май се казваха ) и забелязвам разлика, като имаш предвид, че не съм редовна
    Вчера гледах един филм за фитнеса.Казаха,че фитнес инструкторите са големи измамници,изобличаваха много измамници,които злоупотребяват с парите на хората.Изказаха се доктори ,че е важен генома на всеки човек,а не дали ходи на фитнес или не.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Добро утроо!

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    СладкаЗагадка, и аз имам едри крака, от скоро правя едни упражнения на Кармен Електра ( Strip to Fit, май се казваха ) и забелязвам разлика, като имаш предвид, че не съм редовна
    Вчера гледах един филм за фитнеса.Казаха,че фитнес инструкторите са големи измамници,изобличаваха много измамници,които злоупотребяват с парите на хората.Изказаха се доктори ,че е важен генома на всеки човек,а не дали ходи на фитнес или не.
    Глупостите на Пен и Телър...
    Да до ген си е това, но например такива малки неща могат да се коригират. Но да си някакъв хилав и да станеш като тея по рекламите няма как да стане

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз прочетох ''Дамата с ренгеновите очи'' и ''Жена'' днес.

Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Карлово <33
    Omg.. просто не зная какво да правя вече!!
    Човека, който сега ми трябва най-много, си е изключил телефона .
    От това след, че трябва да се оправям с всичко, ама ВСИЧКО самаа!

П.С: Да вече съм сигурна, че трябва аз да се оправям, защото взе, че ми ми се обади!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Оух хора да знаете кво ми ее ;хх ... сега съм в някъв интернет клуб (който търсих около 1 час ;//// ) , защото в нас (в София) още баща ми не ми е донесъл компютър Такааа..утре се записвам в мечтаната гимназияя Само баща ми да си дойде и да ми прикачи шибания компютър, защото ще умраааааа ;@@@ ... Някой ако си пише с Кали (в скайп - Унуфри, а тук - саундъфсайлънс) да й каже да ми пише или да ми се обади...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро Аз сега ставам, защото вчера стоях до 4 и нещо
    Мислех днес да отида да си взема книга от библиотеката ама станах късно и вече е жегаааа ;х И така вече ще излизам към 18, а до тогава все ще намеря какво да правя

Някой сигурен ще ми каже ли какви документи и какво изобщо трябва да носим за записването ?

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Някой сигурен ще ми каже ли какви документи и какво изобщо трябва да носим за записването ?
    Охх. . и аз това искам да разбераа

Добро утро! И аз станах сега, защото вчера бях на едно парти с Преслава и се прибрах към 3-4 часа през нощта. След малко отивам да закуся и след това сигурно ще излизам.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Също и да питам : Ако искам да се запиша с една приятелка в един клас да сме,какво трябва да направим?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)

Също и да питам : Ако искам да се запиша с една приятелка в един клас да сме,какво трябва да направим?
    Ами аз знам заакт за раждане, диплома за завършен седми клас, характеристика и отпускно от старото ти училище....Относно това с приятелката-напиши молба до директора, или поговори с него, или ако имаш неюо връзки, ала бала...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    ..в близката далечина..
    И аз не знам какви документи ще трябва, копия или оригинали За това утре първо ще се отбия в старото училище (там беше и гнездото) и ще попитам какво точно ще ни е нужно, за да не се разкарвам по 10 пъти, а и новото училище е мнооого далече .

за документите провери в сайта на даскалото, в което си приета, поне в сайта на 73 си пище абсолютна всичко ... а тва с приятелката .. ми не знам, смис ако сте приети в една паралелка ще сте заедно, ама ако сте в различни това няма как да се получи .. според мен, де ;дд

за краката : моите са си по ген от майка ми ;д иначе тичане на дълги разстояния (бавно) помага много, аз лично супер много ходя пеша ..

аз сега съм на вилата, днес ще се прибирам и ще ходя да се запиша в 73тоо така де, утре ще ходя, не днес ;дд ии ми е кефф (:

споко меги, не съм те забравила, ще го проверя онзи дали ти е в класа, даже ако успея ще ида днес (:

Абе хора за какъв чат говорите сигурно в скаип .Да земете да включите и мене ли ?

П.С скаипа ми е: mihaela.mihova_

Град
    ..в близката далечина..
    А задължително ли е да сме с родители като се записваме?

Град
    Карлово <33
    Ми май трябва да сме с родител, защото би трябвало да се подпише някъде .

Апффф. . ще умра от скукаа! Само като си помисля вчера какви планове си правихме и направо ми иде да се самообеся*

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Какви планове, бе

.. добро утро ..

She was broken ..

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    ^ Какви планове, бе
    Ми един приятел май харесва моята най-добра приятелкаа и с едно друго момче ще ги събираме, амаа... Всичките са се пръснали напред-назад и аз няма с кой да изляза . Иначе днес трябваше да ходим на кафе аз, моята приятелка и оня, който я харесва. То просто от 100 км си личи, че й е хвърлил око . Вчера бяхме на кафе с него и той седна до нея и през цялото време си говориха, после решихме, че ще вземем кучето й, ама тя каза, че не й се разправя, защото то много се дърпало и той веднага "Ама. . аз ще го водя". По едно време пък вика "Еее. . яйде един ден ще дойддете у нас да ви направим пица или спагети". Само й вика "Айде да се снимаме тука". И вечерта са си говорили 1 час по скайп докато тя е била инкогнито и като са си писали с другото момче първо му писал "Абе утъре ще излизаме ли пак с тях", а после "Ай някой ден на бесей на да идем с тях двете" . Като се има предвид, че е една година по-голям от нас .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си