- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аа от колко време ги правиш ии един вид кардио ли саПървоначално написано от Pamaa
![]()
Love is everything!
Оффф. . ама никой не пише нито тук, нито в чата![]()
. Точно тогава, когато имам да споделям
. добре, че беше SladkaZagadka, че нямаше на кой да го кажа
.
Айде лека на всички, защото аз вече заспивам, пък и утре не смятам да спя до 11![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ееей и аз съм тука, ама вече май само аз![]()
Що не пишете бе хора до колко часа спите![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера гледах един филм за фитнеса.Казаха,че фитнес инструкторите са големи измамници,изобличаваха много измамници,които злоупотребяват с парите на хората.Изказаха се доктори ,че е важен генома на всеки човек,а не дали ходи на фитнес или не.Първоначално написано от Pamaa
![]()
Глупостите на Пен и Телър...Първоначално написано от kamen971
Да до ген си е това, но например такива малки неща могат да се коригират. Но да си някакъв хилав и да станеш като тея по рекламите няма как да стане![]()
Аз прочетох ''Дамата с ренгеновите очи'' и ''Жена'' днес.
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Omg.. просто не зная какво да правя вече!!
Човека, който сега ми трябва най-много, си е изключил телефона.
От това след, че трябва да се оправям с всичко, ама ВСИЧКО самаа!
П.С: Да вече съм сигурна, че трябва аз да се оправям, защото взе, че ми ми се обади!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Оух хора да знаете кво ми ее ;хх ... сега съм в някъв интернет клуб (който търсих около 1 час ;//// ) , защото в нас (в София) още баща ми не ми е донесъл компютър![]()
Такааа..утре се записвам в мечтаната гимназияя
![]()
Само баща ми да си дойде и да ми прикачи шибания компютър, защото ще умраааааа ;@@@ ... Някой ако си пише с Кали (в скайп - Унуфри, а тук - саундъфсайлънс) да й каже да ми пише или да ми се обади...
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добро утроАз сега ставам, защото вчера стоях до 4 и нещо
![]()
Мислех днес да отида да си взема книга от библиотеката ама станах късно и вече е жегаааа ;х И така вече ще излизам към 18, а до тогава все ще намеря какво да правя![]()
Някой сигурен ще ми каже ли какви документи и какво изобщо трябва да носим за записването ?
Охх. . и аз това искам да разберааПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Добро утро!И аз станах сега, защото вчера бях на едно парти с Преслава и се прибрах към 3-4 часа през нощта.
След малко отивам да закуся и след това сигурно ще излизам.
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Някой сигурен ще ми каже ли какви документи и какво изобщо трябва да носим за записването ?
Също и да питам : Ако искам да се запиша с една приятелка в един клас да сме,какво трябва да направим?
Ами аз знам заакт за раждане, диплома за завършен седми клас, характеристика и отпускно от старото ти училище....Относно това с приятелката-напиши молба до директора, или поговори с него, или ако имаш неюо връзки, ала бала...Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И аз не знам какви документи ще трябва, копия или оригиналиЗа това утре първо ще се отбия в старото училище (там беше и гнездото) и ще попитам какво точно ще ни е нужно, за да не се разкарвам по 10 пъти, а и новото училище е мнооого далече
.
за документите провери в сайта на даскалото, в което си приета, поне в сайта на 73 си пище абсолютна всичко ... а тва с приятелката .. ми не знам, смис ако сте приети в една паралелка ще сте заедно, ама ако сте в различни това няма как да се получи .. според мен, де ;ддПървоначално написано от awesomesheepy
за краката : моите са си по ген от майка ми ;д иначе тичане на дълги разстояния (бавно) помага много, аз лично супер много ходя пеша ..
аз сега съм на вилата, днес ще се прибирам и ще ходя да се запиша в 73тоотака де, утре ще ходя, не днес ;дд ии ми е кефф (:
споко меги, не съм те забравила, ще го проверя онзи дали ти е в класа, даже ако успея ще ида днес (:
Абе хора за какъв чат говорите сигурно в скаип .Да земете да включите и мене ли ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С скаипа ми е: mihaela.mihova_
А задължително ли е да сме с родители като се записваме?
Ми май трябва да сме с родител, защото би трябвало да се подпише някъде.
Апффф. . ще умра от скукаа! Само като си помисля вчера какви планове си правихме и направо ми иде да се самообеся*![]()
Ми един приятел май харесва моята най-добра приятелкаа и с едно друго момче ще ги събираме, амаа... Всичките са се пръснали напред-назад и аз няма с кой да излязаПървоначално написано от zlatit0o
. Иначе днес трябваше да ходим на кафе аз, моята приятелка и оня, който я харесва. То просто от 100 км си личи, че й е хвърлил око
. Вчера бяхме на кафе с него и той седна до нея и през цялото време си говориха, после решихме, че ще вземем кучето й, ама тя каза, че не й се разправя, защото то много се дърпало и той веднага "Ама. . аз ще го водя". По едно време пък вика "Еее. . яйде един ден ще дойддете у нас да ви направим пица или спагети". Само й вика "Айде да се снимаме тука". И вечерта са си говорили 1 час по скайп докато тя е била инкогнито и като са си писали с другото момче първо му писал "Абе утъре ще излизаме ли пак с тях", а после "Ай някой ден на бесей на да идем с тях двете"
. Като се има предвид, че е една година по-голям от нас
.