- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
И аз ще ходя утре да се записвам в 91НЕГ, ама не знам към колко часа..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Бележка,с оценките от изпита ? А и защо ти е медицинското,то е за техникуми,при положение,че имаш здравен картон,но вземи го за всеки случаи,а и аз разбрах,че тези които нямат здравни картони,като отидат в училището и от там май им дават,ама може и да съм се объркал.Но за по-горното съм сигурен.Първоначално написано от awesomesheepy
охх по нова дават „титаник“ .. за около 4878658 хиляден път го гледам и всеки път рева ..![]()
дори не знам защо пак го гледам ...
Първоначално написано от BulgaRiN
Лелееееее човек, приличаш на 16-17 годишен..![]()
Хаха,благодаря,често са ми го казвали.Първоначално написано от Fiction7577
![]()
'Що ме събуди?![]()
Някой буден.. ?![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Среща се...![]()
Добро утро! Едвам ставамслед малко ще закусвам и ще ходя да се записвам в новото у-ще.
Добро утро.
И аз сега ставам,закусвам,управям се и отивам да се записвам .
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Добро утро.Тъкмо се събудих, по-скоро папагалите и котарака ме събуха,ама това е дуга тема.Сега отивам да си взимам документите от старото училище и после ще отивам да се записвам.
Добро утро..![]()
Днес съм на мини приключение из София....първо до личната, после до работата на мама и накрая в 164-то да се записвам
![]()
![]()
Нямам търпение ..... дано видя бъдещи съученици....
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Добро утро!
Аз вече се записах, искаха ми само удостоверението![]()
.
Към колко ще ходиш да се записваш?Първоначално написано от smilelady
![]()
Shh...<3
Добро утро на всички аз сега станах и се изкъпах и след малко сигорно ще изляза на някъде.![]()
![]()
![]()
П.П SummerHit ако си в техникум трябва да вземеш медицинско:P
![]()
Ох, то и аз ей ся първо отивам да дам документите и след т'ва трябва да ходя да си взимам личната карта.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ся не знам как ще влезна в гимназията :/ До ся всеки който е ходил ми казва, че като влезнел вътер в гимназията и всички го гледали накриво ;хх
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Защо пък да те гледат на криво ти отиваш да се записваш!!! Влизай и хич да не ти пукаПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗдравейтееАз чак сега се връщам, тръгнах още в 8 часа да се записвам в Първа Английска Езикова Гимназия .. всички по-големи верно гледат малкоооо странно
Иначе сега си взех учебниците и тези дни ще си купя униформата
Иначе на мен лично много ми харесва гимназията
Вие къде ще учите от септември?
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Офф, сега трябва да чакам до следобяд,защото от старото ми училище не е готово отпускното.![]()
Здравейтее! ^^
Днеска станах заради майка ми и баща ми в 8:30и отидох да се запиша, сега остава само да си взема отпусното и да го занеса и вече съм ученичка в 73-то!
![]()