- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
^ провери ли дали симеончо е в твоя клас ? ;дд ии какви документи ти искаха, защото в сайта на 73 пише :
ДОКУМЕНТИ за записване:
1.Удостоверение за завършен 7. клас-оригинал;
2.Заявление за записване;
3.Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /след издаване на служебна бележка от комисията по записване в 73. СОУ, че ученикът е записан/;
4.Здравен картон;
5.Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването /издава се от личния лекар/.
иии още да попитам това заявление ти го дават там, нали ?
мерси предварително (:
Оххххххххх в класа ми е, а от целия клас никой друг не познавамкакви индидивиди имаше докато чакахме, направо ужас. Дано не са в моят клас!
![]()
Иначе носих оригинал на удостоверението, копието от служебната бележка дето ми я дадоха като завърших (дето пише оценките и точките) иии те там дават едно заявление, ти го поълваш и това е!![]()
Ммм. . и аз се записах.
Аз пък пресметнах и отидох, когато имаше час, но на мен ми се едно и също, защото с половината училище се познаваме и няма кой да ме гледа на криво
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
MegiBoOm, и в моя клас има много тъпанари, поне сме си петима човека от компанията
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз днеска ходих да си взема отпускното иииии утре ще ходя да се записвам.Какви документи се носят 100% за ЕЗИКОВА?
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
5-имаа![]()
![]()
![]()
аз познавам само един дето еее![]()
а за останалите да не говоря, какви същества влезнаха в кабинета не е истина!'
Бтв, който е чел стихотворението "Зимни вечери" как ви се стори. На мен ми беше много скучно и безсмислено, а като си помисля,че ще го учимм![]()
Униформа?? Малее ужас ама аз познавам хора,които учат там и те определено не носят униформи.. може би е за някакви празници.. ;д иначе и аз се записах днес ..тоест баща ми ме записа ;дд Охх ужас сега ме хвана страх какъв ще е класът мии.. ;ддПървоначално написано от dessyfreak
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Ми да си гледат....не е забраненоВсе пак сме ''зайците''
![]()
Ох...след малко излизам, ама като се сетя колко път имам да бия![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Аз ходих в училището да се пробвам за 2 краг и мен ме гледаха странно![]()
![]()
![]()
a здравен картон и неква там бележка за имунизациите искаха ли ти ?Първоначално написано от MegiBoOm
А това за имунизациите не се ли преснима от синята книжка?![]()
еми майка ми питаше дали им трябват някви неща свързани със здравето и те казаха,че засега не, а чак към 15 щели да го мислят?![]()
![]()
Така,защото сме в едно училище,днеска се записах и ми искаха,удостоверението,акт а за раждане,отпускното,медицин ският картон,медицинска бележка,бележката с оценките от изпита и това е,може да си носиш и имунизационният паспорт,ама може да го занесеш и септември месец,аз пуснах и молба да ми бъде класна Мариета Вълчанова,казват,че била много добра,така че ако искаш пусни молба тя си пише там във 116 зала,и може да сме в 1 клас (:Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
Ей ся отивам , взимам всичко да не се мъкна после обратно![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Аз утре ще ходя да се записвам
П.П Някои да ме цапне с тиган по главата (Рапунцел и разбойника: - А тиганче) искам да идва Септември, сериозно цапнете ме с тиганче да се опомня
![]()
![]()
![]()
![]()
меги, мерси, спести ми висене при личната 100 часа ;дд
На нас ни искаха удостоверението, служебната бележка и медицински картон
И аз се записах.Има около 46 приети досега с моя език.Не се знае кой ще е в моя клас,но все пак беше вълнуващо!(Аз съм за 1АЕГ)
И аз бях да се запиша днескаа в НЕГ-а..Видях момичето с най-висок бал, директорката го поздрави, ама май не й хареса много, че е от 73-то.
![]()
![]()
Подадох си нещата иначе...Трябва акт за раждане, удостоверението за завършен 7. клас, отпускно и не помня.![]()
Хората от НЕГ, какъв език писахте за втори? Сигурно съм стоял поне 10 минути в чудене, но накрая записах английски.
Първото, което чух от учениците беше "Не влизай в немската, ще си опропастиш живота" или нещо такова, не знам дали беше към мен обаче.![]()
БТВ: Някой от НЕГ разбра ли в кой клас е? Въобще на тоя етап знае ли се?
Аз си взех отпускното и профилактичната карта от даскалото. Остона ми само нещо там за имунизациите, което баща ми ще го вземе след 20-30 мин и отивам да се запосвам![]()
Иначе и цвете купих...избирах го половин час![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам ама мен една така ме гледашее че направо ме трепеше с погледПървоначално написано от SummerHit
![]()
![]()
мен пък ме гледха някво мн мило![]()
айде отивам да си взема отпусното и така...