.
Затворена тема
Страница 70 от 156 ПървиПърви ... 206066676869707172737480120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 3900
    ^ провери ли дали симеончо е в твоя клас ? ;дд ии какви документи ти искаха, защото в сайта на 73 пише :

ДОКУМЕНТИ за записване:

1.Удостоверение за завършен 7. клас-оригинал;
    2.Заявление за записване;
    3.Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /след издаване на служебна бележка от комисията по записване в 73. СОУ, че ученикът е записан/;
    4.Здравен картон;
    5.Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването /издава се от личния лекар/.

иии още да попитам това заявление ти го дават там, нали ?

мерси предварително (:

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Оххххххххх в класа ми е, а от целия клас никой друг не познавам какви индидивиди имаше докато чакахме, направо ужас. Дано не са в моят клас!

Иначе носих оригинал на удостоверението, копието от служебната бележка дето ми я дадоха като завърших (дето пише оценките и точките) иии те там дават едно заявление, ти го поълваш и това е!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ммм. . и аз се записах .
    Аз пък пресметнах и отидох, когато имаше час , но на мен ми се едно и също, защото с половината училище се познаваме и няма кой да ме гледа на криво .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    MegiBoOm, и в моя клас има много тъпанари , поне сме си петима човека от компанията .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз днеска ходих да си взема отпускното иииии утре ще ходя да се записвам.Какви документи се носят 100% за ЕЗИКОВА?
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Град
    Света На Мечтите
    5-имаа

аз познавам само един дето еее
    а за останалите да не говоря, какви същества влезнаха в кабинета не е истина!'

Бтв, който е чел стихотворението "Зимни вечери" как ви се стори. На мен ми беше много скучно и безсмислено, а като си помисля,че ще го учимм

Цитирай Първоначално написано от dessyfreak
    Здравейтее Аз чак сега се връщам, тръгнах още в 8 часа да се записвам в Първа Английска Езикова Гимназия .. всички по-големи верно гледат малкоооо странно Иначе сега си взех учебниците и тези дни ще си купя униформата Иначе на мен лично много ми харесва гимназията Вие къде ще учите от септември?
    Униформа?? Малее ужас ама аз познавам хора,които учат там и те определено не носят униформи.. може би е за някакви празници.. ;д иначе и аз се записах днес ..тоест баща ми ме записа ;дд Охх ужас сега ме хвана страх какъв ще е класът мии.. ;дд

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Ся не знам как ще влезна в гимназията :/ До ся всеки който е ходил ми казва, че като влезнел вътер в гимназията и всички го гледали накриво ;хх

Ми да си гледат....не е забранено Все пак сме ''зайците''
    Ох...след малко излизам, ама като се сетя колко път имам да бия
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    Аз ходих в училището да се пробвам за 2 краг и мен ме гледаха странно

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Оххххххххх в класа ми е, а от целия клас никой друг не познавам какви индидивиди имаше докато чакахме, направо ужас. Дано не са в моят клас!

Иначе носих оригинал на удостоверението, копието от служебната бележка дето ми я дадоха като завърших (дето пише оценките и точките) иии те там дават едно заявление, ти го поълваш и това е!
    a здравен картон и неква там бележка за имунизациите искаха ли ти ?

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    А това за имунизациите не се ли преснима от синята книжка?

Град
    Света На Мечтите
    еми майка ми питаше дали им трябват някви неща свързани със здравето и те казаха,че засега не, а чак към 15 щели да го мислят?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    Аз днеска ходих да си взема отпускното иииии утре ще ходя да се записвам.Какви документи се носят 100% за ЕЗИКОВА?
    Така,защото сме в едно училище,днеска се записах и ми искаха,удостоверението,акт а за раждане,отпускното,медицин ският картон,медицинска бележка,бележката с оценките от изпита и това е,може да си носиш и имунизационният паспорт,ама може да го занесеш и септември месец,аз пуснах и молба да ми бъде класна Мариета Вълчанова,казват,че била много добра,така че ако искаш пусни молба тя си пише там във 116 зала,и може да сме в 1 клас (:

И аз вече се записах :P

Град
    Света На Мечтите
    колко много неща са ви искали

Ей ся отивам , взимам всичко да не се мъкна после обратно
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Аз утре ще ходя да се записвам

П.П Някои да ме цапне с тиган по главата (Рапунцел и разбойника: - А тиганче ) искам да идва Септември, сериозно цапнете ме с тиганче да се опомня

меги, мерси, спести ми висене при личната 100 часа ;дд

На нас ни искаха удостоверението, служебната бележка и медицински картон

Само мен ли никой не ме гледаше на криво като се записвах ?

И аз се записах.Има около 46 приети досега с моя език.Не се знае кой ще е в моя клас,но все пак беше вълнуващо! (Аз съм за 1АЕГ)

И аз бях да се запиша днескаа в НЕГ-а.. Видях момичето с най-висок бал, директорката го поздрави, ама май не й хареса много, че е от 73-то.
    Подадох си нещата иначе...Трябва акт за раждане, удостоверението за завършен 7. клас, отпускно и не помня.
    Хората от НЕГ, какъв език писахте за втори? Сигурно съм стоял поне 10 минути в чудене, но накрая записах английски.
    Първото, което чух от учениците беше "Не влизай в немската, ще си опропастиш живота" или нещо такова, не знам дали беше към мен обаче.

БТВ: Някой от НЕГ разбра ли в кой клас е? Въобще на тоя етап знае ли се?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз си взех отпускното и профилактичната карта от даскалото. Остона ми само нещо там за имунизациите, което баща ми ще го вземе след 20-30 мин и отивам да се запосвам

Иначе и цвете купих...избирах го половин час

Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    Цитирай Първоначално написано от SummerHit
    Само мен ли никой не ме гледаше на криво като се записвах ?
    Незнам ама мен една така ме гледашее че направо ме трепеше с поглед

Град
    Света На Мечтите
    мен пък ме гледха някво мн мило
    айде отивам да си взема отпусното и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си