- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Всичко вече мина, даже снимах имената на приетите от бъдещия ми клас и някои ги намерих ;DD Иначе аз само отивам да влизам и гледам точно пред портата на даскалото всички се събрали да пушат и няма от къде да минеш ;D
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
еми да, в 73то всички са яки и гледат мило ;ддд
Тея хора са егати обирджиите! Искат 70 лв. за униформа, 150 лева за учебника по испански (Към него и някакви речници) и отделно още поне 70 лв. за учебници по литература, математика и БЕЛ. + още 20 лв. за подкрепа на даскалото о.О
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Взеха ли ви удостоверението за завършен 7. клас оригинал?На мене са ми го взелии, дали ще ми го върнат!????
![]()
Ми и на мен ми го взеха, но пък аз си го имам преснимано
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз утре ще ходя да се записвам, а след малко отивам за отпусното. BlackEyedPeas, да не би вече да са ви наредили класовете? Аз си мислех, че списъците с класовете излизат чак към септември.
samo da wi pitam dali li sa wi nqkakyw spis1k s knigi zashtoto na men ne ako nqkoi ima neshto са му дали моля да ми пише лс със списъка![]()
![]()
Ще съм благодарна
![]()
Аз ли видях bUlGaRiN в немска/англиийска или ми се стори? О_О
Ехооооооооооо,да пише веднага
![]()
ЗАПИСАХ СЕ!
ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО УЧЕНИЧКА В АЕГ.
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Записах се. Баси кефа![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Леле, като ви видах новите зайци лошо ми станая пишете да ви видя кой е влязал в АЕГ в Бургас
Play or you'll never know...
Аз.Първоначално написано от Chelsey
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от sasec
Ами ние всъщност сме наредени вече, защото сме към 6-7 паралелки 8 клас. Първата са "А" клас - Английски и Руски. След това сме ние "Б" клас - Испански и Френски.. и от там се нареждат по-нататък останалите езици. Просто ние - ИЕ и ФЕ, заедно с АЕ и РЕ сме само с по една паралелка, а всички останали си имат по близо 2-3 паралелки.
♥ 2PAC ♥
Аз и една съученичка тази година завършихме 7 клас и кандидатствахме в ПГИЧЕ в град София.След като сега ни приеха ме интересува да ви попитам дали някой учи там и имате ли някакво създадено мнение за това място.Доколкото знам в тази сграда се намира и 142 СОУ. Въпросната гимназия е в квартал Красно село.
Разровихме се снощи в интернет и видяхме,че има много лоши ,но и много добри мнения и не знаем на какво да вярваме.Ще ви бъда благодарна,ако ми кажете какво мислите Вие. Ако може ми пишете на ЛС.
Пиша пишаПървоначално написано от awesomesheepy
кога си ме видяла ? как бях облечен ?
![]()
Тея много си вярват 40 лева за наема на некъв даскалии + тва над сто лева за учебници по испански ии още пари за други учебници направооо
иначе ми взеха само удостоверението характеристиката иии не помна
видях некфи тъпи момчета ама имаше и яки
![]()
Shh...<3
браво,браво да се надаваме,че ще си от готините зайчетаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Play or you'll never know...
На мен само дипломата ми взеха (е имах пълно 6 и мислех в рамка да си го сложа.. но поне добре че имам и копие)
Обясниха ми за униформите откъде да си ги купя , кога ще има родителска среща.. И едни от големите батковци ме гледахаВидях и едни момичета - изглеждат симпатични,дано да са в класа ми, че имам нужда от приятелки, след като се разделих с моите ;(
На нас пък нищо не ни казаха за униформите
Трябва да попитам някой бивш осмокласник.
Би трябвало да ти дадат една бележка, където ти казват с нея къде да идеш и там отиваш на шивач и ти взимат размерите. Иначе ако вие имате униформи, сигурно ще ви кажат за тях чак на 15-ти.Първоначално написано от zlatit0o
♥ 2PAC ♥
Не.Първоначално написано от Lanconnection
Ще ти го върнат като завършиш, или ако случайно се преместиш от това училище.
Докато учиш там няма да го видиш отново![]()
И на мен ми взеха удостоверението..не че ми пука особено!
Иначе ми искаха и нещо за имунизациите и отпусно - друго не!
Иначе вече се записах и бях девета в ЕГ "Пловдив" с НЕ иначе като общо за училището пресметнах, че съм към 20-25...(става въпрос само за момичетата) Иначе попаднах тогава, когато учениците имаха часове и само някои излизаха. Дадоха ми адреса откъде да си взема фишу![]()
![]()
и нямам търпение вече за 14 да си видя новия клас и да разгледам училището
![]()
![]()
![]()
![]()