.
Затворена тема
Страница 71 от 156 ПървиПърви ... 216167686970717273747581121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 3900
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Всичко вече мина, даже снимах имената на приетите от бъдещия ми клас и някои ги намерих ;DD Иначе аз само отивам да влизам и гледам точно пред портата на даскалото всички се събрали да пушат и няма от къде да минеш ;D
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

еми да, в 73то всички са яки и гледат мило ;ддд

Град
    Somewhere On East =]]
    Тея хора са егати обирджиите! Искат 70 лв. за униформа, 150 лева за учебника по испански (Към него и някакви речници) и отделно още поне 70 лв. за учебници по литература, математика и БЕЛ. + още 20 лв. за подкрепа на даскалото о.О
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Взеха ли ви удостоверението за завършен 7. клас оригинал? На мене са ми го взелии, дали ще ми го върнат!????

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ми и на мен ми го взеха , но пък аз си го имам преснимано .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град

Аз утре ще ходя да се записвам, а след малко отивам за отпусното. BlackEyedPeas, да не би вече да са ви наредили класовете? Аз си мислех, че списъците с класовете излизат чак към септември.

Град

Град

samo da wi pitam dali li sa wi nqkakyw spis1k s knigi zashtoto na men ne ako nqkoi ima neshto са му дали моля да ми пише лс със списъка Ще съм благодарна

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз ли видях bUlGaRiN в немска/англиийска или ми се стори? О_О
    Ехооооооооооо,да пише веднага

ЗАПИСАХ СЕ!
    ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО УЧЕНИЧКА В АЕГ.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Записах се. Баси кефа
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Леле, като ви видах новите зайци лошо ми стана я пишете да ви видя кой е влязал в АЕГ в Бургас
    Play or you'll never know...

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Chelsey
    Леле, като ви видах новите зайци лошо ми стана я пишете да ви видя кой е влязал в АЕГ в Бургас
    Аз.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Аз утре ще ходя да се записвам, а след малко отивам за отпусното. BlackEyedPeas, да не би вече да са ви наредили класовете? Аз си мислех, че списъците с класовете излизат чак към септември.

Ами ние всъщност сме наредени вече, защото сме към 6-7 паралелки 8 клас. Първата са "А" клас - Английски и Руски. След това сме ние "Б" клас - Испански и Френски.. и от там се нареждат по-нататък останалите езици. Просто ние - ИЕ и ФЕ, заедно с АЕ и РЕ сме само с по една паралелка, а всички останали си имат по близо 2-3 паралелки.
    ♥ 2PAC ♥

ПГИЧЕ

Аз и една съученичка тази година завършихме 7 клас и кандидатствахме в ПГИЧЕ в град София.След като сега ни приеха ме интересува да ви попитам дали някой учи там и имате ли някакво създадено мнение за това място.Доколкото знам в тази сграда се намира и 142 СОУ. Въпросната гимназия е в квартал Красно село.
    Разровихме се снощи в интернет и видяхме,че има много лоши ,но и много добри мнения и не знаем на какво да вярваме.Ще ви бъда благодарна,ако ми кажете какво мислите Вие. Ако може ми пишете на ЛС.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Аз ли видях bUlGaRiN в немска/англиийска или ми се стори? О_О
    Ехооооооооооо,да пише веднага

ЗАПИСАХ СЕ!
    ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО УЧЕНИЧКА В АЕГ.
    Пиша пиша кога си ме видяла ? как бях облечен ?

Тея много си вярват 40 лева за наема на некъв даскал ии + тва над сто лева за учебници по испански ии още пари за други учебници направооо иначе ми взеха само удостоверението характеристиката иии не помна видях некфи тъпи момчета ама имаше и яки
    Shh...<3

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Chelsey
    Аз.
    браво,браво да се надаваме,че ще си от готините зайчета
    Play or you'll never know...

Повече от фен Аватара на JustForFun
    На мен само дипломата ми взеха (е имах пълно 6 и мислех в рамка да си го сложа.. но поне добре че имам и копие )
    Обясниха ми за униформите откъде да си ги купя , кога ще има родителска среща.. И едни от големите батковци ме гледаха Видях и едни момичета - изглеждат симпатични,дано да са в класа ми, че имам нужда от приятелки, след като се разделих с моите ;(

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На нас пък нищо не ни казаха за униформите
    Трябва да попитам някой бивш осмокласник.

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    На нас пък нищо не ни казаха за униформите
    Трябва да попитам някой бивш осмокласник.
    Би трябвало да ти дадат една бележка, където ти казват с нея къде да идеш и там отиваш на шивач и ти взимат размерите. Иначе ако вие имате униформи, сигурно ще ви кажат за тях чак на 15-ти.
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    Взеха ли ви удостоверението за завършен 7. клас оригинал? На мене са ми го взелии, дали ще ми го върнат!????
    Не.

Ще ти го върнат като завършиш, или ако случайно се преместиш от това училище.

Докато учиш там няма да го видиш отново

Супер фен Аватара на Runaway11
    И на мен ми взеха удостоверението..не че ми пука особено!

Иначе ми искаха и нещо за имунизациите и отпусно - друго не!

Иначе вече се записах и бях девета в ЕГ "Пловдив" с НЕ иначе като общо за училището пресметнах, че съм към 20-25...(става въпрос само за момичетата) Иначе попаднах тогава, когато учениците имаха часове и само някои излизаха. Дадоха ми адреса откъде да си взема фишу и нямам търпение вече за 14 да си видя новия клас и да разгледам училището

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си