- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Абе ти беше.Първоначално написано от BulgaRiN
Сега като загледах снимките ти от албума :Д за завършване на 7 клас
божеееееееееееееее.
И не те поздравих,щото не бях сигурна,дали си ти.
карай,пък.
Не гледах как беше облечен,само във фейс те мярнах,беше с баща си и чакаше на входа на даскалото.
Аз бях със изкрящо сини кецове,сив потник на цветя и..излезнах да говоря по телефона забързана XD
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Дано,дано ^^Първоначално написано от Chelsey
+1Първоначално написано от TheBlackPanther
''дарение в подкрепа на даскалото''аз се записах към 3:30...ти кога ходи?...
Видях си списъка на класайейй аз съм втора по бал
![]()
![]()
ох....нямам търпение да ги видя на 15-ти
edit:Някой знае ли дали в 164-то носят униформи...на мен нищо не ми казаха![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Съжелявам,не съм те видял,защото баща ми ме изнервяшеПървоначално написано от awesomesheepy
,защото се връщах за втори път,ако е бил с една жълта блуза,значи съм бил аз
edit : Всъщност като се замисля,и аз те видях,и си казах,абе това момиче ми е много познато,ама не бях сигурен дали си ти.
е,на
грешка направих,че като пусна снимките от албума ви за 7 клас не ги догледах като хората,
иначе щях да ти се обадя
![]()
значи сме се видели,ец
карай,често ще се виждаме,в една сграда сме D:
Зайче в 91НЕГ ..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Да,само където не сме в едно и също училище ..,ама карайПървоначално написано от awesomesheepy
айде,ще те чакам,нищо че не се познавамеПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Play or you'll never know...
Хораааааа, какви дебили видях днес при записванетооо....доплака ми се![]()
Дано само не са в класа ми, мн ме е страх! Искам и поне едно две свестни приятелчетааа!![]()
Бтв знаете ли кво: В 73-то (Цвети ми каза) нали там казвали на 15 класовете и кат стигнели до 8 всички започвали да ги замерят със зеле и моркови!Фък...баси гадното ще е!
![]()
^![]()
![]()
Аз днес като ходих ги хванах май всички в час, щото нямаше почти никой, братовчедка ми се оплакваше, че някви я гледали гадно..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ох това с морковите за жалост е вярно.Само искам да намеря поне един човек с ,който да отидем заедно.Моля ви помогнете ми ;ххх !
^ Къде си приета ?
Ох, горката..
Меги, аз съм късметлийка , че ще съм с Ели![]()
Недей да се притесняваш толкова, едва ли някой ще позволи да ви замерят..
Защо да съм горката ? Много ли е зле ? Моля те,кажи ми ,защото ще се побъркам.
И аз се записах днес.Вече официално съм ученичка на ГПЧЕ "Христо Ботев".
На мен ми поискаха само удостоверението за завършен 7 клас, отпускното от старото ми училище и характеристиката, която не беше задължителна, но аз реших да я дам.
Попълних 3 заявления, 2 от които бяха за Б и Ц уроците. На главното заявление имаше място и за някакви извънкласни дейности и интереси и аз написах музика, танци, театрално студио и баскетбол. Сега искам да разбера кои ще са в моя клас и дали ще съм 8А1 или 8А2.
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Е аз с Цвети отначало ще се моткам, докат забележа дебилите от класа ми и такам (: (реве ми сеееее)![]()
![]()
иначеее......ддз.....абеее дано да са некви яки!![]()
бтв няма измъкване, уверила съм се - ЩЕ ЕМ ЗАМЕРЯТ!![]()
Искам мнение от някой, който учи в 1 от училищата. Кое е по-добро - 9 ФЕГ или НТБГ?
Ох..аз с приятелките ще ида,тези които са ми от сегашния клас - И ТЕ СА ПРИЕТИ В моята гимназия.
Но..ме е страх ако не съм с някой познат в моя си клас..смисъл,първите дни ще ми е супер неудобно,и съм страшно притеснителна.Не знам къв клас ще имам,на кви ще попадна и етц.
Познавам разни хора от гимназията,които са от различни класове,де..но пък ;с ми е супер..деазн
те приятелките се записаха в един клас,
аз не.
Казват,че много по-хубаво е да си създадем нови приятелства и в класа ни да нямаме познати,но..;ссс
![]()
На мен жената, при която отидох да се записвам, накрая ми каза ''Спокойно...ние зайците ги замеряме с моркови и зеле...ще бъде весело''а аз гледах ето такаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Първоначално написано от Sunrise97
Едното е езикова гимназия, другото е търговска. Няма особено голяма база за сравнение, защото са различен тип гимназии. Ако те влече повече икономика, тогава избери НТБГ. Ако имаш желание усилено да изучаваш френски, то избери 9 ФЕГ.
Първоначално написано от smilelady
Абе и аз тогава някъде бях там видях едно момиче ма не беше ти... аз съм 1 по бал в моята паралелка :P а и на мене нищо не ми казаха за униформи ма даноо да няма![]()
Shh...<3
Точно! Сугурно, ако случайно ме вдигнат да отговоря и се изложа ще ми се иска да потъна в дън земя!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Днес се записах.Никой не ме гледаше странно,то не че имаше някой от учениците де,защото бях следобед.Занесох прословутата саксия,ама като видях другите хора какви големи носят чак ми стана неудобно.Ама моето цвете си беше най-хубаво.
![]()
О-М-ГПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()