- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
И аз днес се записах, но никой не познавам, ако може някой да ми помогне да намеря поне един човек с които да отида на 15 ще съм му много благодарна.
MegiBoOm,и аз днес се записах в 73-то,познавам едно момче,което ще е в нашия клас и не е дебил - не се притеснявай!![]()
Как ти е истинското име и по кое време ходи да се запишеш?![]()
качи ги тук http://prikachi.com/
и от линка към снимката/те махни www
![]()
Уфф.. дано поне някой, който познавам (Поли, Кали и едни от математическата паралелка в "бившето" ми училище) да е в моя клас, защото иначе ще ми е много притеснено..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
http://prikachi.com/images/169/3503169G.jpg
http://prikachi.com/images/168/3503168o.jpg[/img]
Казвам се Гергана,а ти?![]()
И на мен!
И аз днес се записвах [ ако ви интересува] имаше момиче,което мисля,че ще е в моя клас не ми е приятна [ знам я от преди ] ама ще се наложи да се търпим може и дружки да станем кой знае
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Гери (ако може така да те наричам) имаш ли фейсбук?![]()
Да,може!А аз как да те наричам?Нямам фейсбук,преди исках да си направя,обаче една приятелка от стария ми клас ми каза да не си правя,защото било много зарибяващо,и оттогава не съм мислела за фейсбук.Ти имаш ли?
Меги, мразя да ми викат Маги....![]()
иначе да имам - Mj Cooper![]()
Значи Меги-звучи якоВ предишния ми клас имахме една Магдалена,обаче й казваха Магда и тя много се дразнеше.
Аз утре ще ходя да се записвам.Само сутринта трябва да мина през болницата за едно медицинско иииииии отивам.Днеска ходих до немската и се оказа, че съм на 21 място от 156.Вече искам да си видя класаaa![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
И аз също нямам търпение да си видя класа.Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
+1 Не знам как ще издържа до 14 септември...........Първоначално написано от BulgaRiN
![]()
Меги,в кое училище беше досега?
И аз искам да си видя класа,засега познавам само трима души оттам...
Ами от 47-мо![]()
![]()
Бтв, освен мен, кои са другите двама, които познаваш, че да се запозная и аз![]()
А хора на вас казаха ли ви в кой клас ще сте?
Вече официално ученичка на 91НЕГ![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Казаха ми, че списъците с класовете ще излезнат 2-3 дни преди 15 септември.
Тери.. <33 ♥
Ами единият е Мартин,той беше в моя клас досега и сега пак (не се притеснявай,свестен е), а другият е момиче,казва се Дона и беше в нашето училище,но ,,Б" клас.
И на нас ни казаха да проверяваме в сайта на училището - след 1 септември.
![]()
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СИ ВИДЯ КЛАСА!дадаада!
Обаче и ми е супер притеснено ;с
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
justasmile, кажи си фейсбука, за да те позная, ако сме в един клас.![]()
Тери.. <33 ♥