- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз утре ще се записвамм .. суперпоне няма да съм сама, с едно момиче от бившия ми клас и мн добра приятелка отново ще сме в един клас
интересно ми е да видя и останалите
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
Дано да се падна в клас с пича дето има най-висок бал,щот се познаваме,и сме от един футболен отбор,абе от една партия сме![]()
![]()
Откъде разбирате,че ще сте заедно :оПървоначално написано от nikchity
на нас не са ни казали още))
чак септември.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Тия дни малко ме мързи да пиша..![]()
Аммии аз утре отивам да се записвам и да подавам документи за лична карта.. В квартирата където ще съм, ще има още 3 момичета.. много искам да се запозная с тях ама едва ли ще стане утре
.. Разбрах че момче от стария ми клас ще е в съседна паралелка от моята.. поне ще познавам някой
Успех на всички ЗАЙЧЕТАА...
![]()
![]()
![]()
<3 The Vampire Diaries <3
Има си списъци залепени на вратите на главният вход на всяко у-щеПървоначално написано от awesomesheepy
syrena, 300 хиляди пъти те питах как се казваш и не ми отговори . добре че беше меги да те пита ;дд значи хората, които познаваш от 73 стават с един повече ;дд аз съм цвети от „в“ клас (за разяснение на другите гери от 1 до 6 клас беше в моя клас, после се премести в съседния)
Цвети,ти ли си бе?Не знаех,че си ти.![]()
Охх. . аз преди малко се прибрах, беше мега тъпо.
За утре вечер съм се разбрала да ходя на кафенце :P . Пак ще се правя на купидонче, амаа... тва е! Само ме е яд, че днес не можах да излязаа, но утрее
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
да гери, аз съм ;дд ти в коя паралелка си ?
С НЕ, РЕ и БЕЛ,а ти?
Не,АЕ,М (: а колко ти е бала ?
34,536
Така и така всички казват къде са ги приели, та аз съм в ПМГ Академик Никола ОбрешковБургас
А и да се представя , аз съм нова в темата. Здравейте
![]()
И аз съм от Бургас,само че съм приет в ГПНЕ,кажи как се казваш,може случайно да се познавамеПървоначално написано от supernaturalgirl
![]()
Хей.Аз съм приета в АЕГ.Първоначално написано от supernaturalgirl
Къв ти е фейсбука?;3
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Амаа моя ти не го поискааааПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
Има имаПървоначално написано от SOSgirl
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Има ;дд
Аз между другото днеска ходих да се записвам![]()
Just be yourself!
Екселсиор в София отваря във Септември, втора смяна във Веда, в София. Йоханесбургски колеж на Кеймбридж,последните 7 години. Предлагаме подготовка за А-нивата, със регистрация, изпити и сертификати директно от Кеймбридж, в Англия. Предлагаме на Кеймбридж елитните А-нива, на "народна цена", изцияло на Английски, и приемните изпити се пращат в Англия, преди да ви приемат/откажат. Също- световно признато обучение, от университети и работодатели. Тоест- все едно си завършваш гимназията и специялизацията в Англия. ПМ-нете ни за адреса на сайта, и телефонни номера за свръзка.
Knowledge is power and,
we are as powerful as we choose!
Choose power,
Choose to attend a:
Cambridge Attached Center
На мен защо нищо не ми казах за учебници ?![]()
![]()
Иначе в моя клас ще бъдат 2-3 момичета от старото ми училище и няма да съм сам.
Аз днес ще ходя-засега никой не познавам и май няма и да има никой от 33то.Вие как си взехте характеристиките.На мен ми хазаха,че първо ми трябва бележка от у-щето дето съм записан->после от 33-характеристика и отписвателна бележка за 33 ->записване в новото!Ужас![]()
![]()
Кажете какво мислите-има ли някой в НТБГ?На вас колко пари ви казаха да приведете(Като си помисля,че ще трябват униформи,учебници,застрахо вки,подкрепа за у-щето)![]()