- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аа, ясно.Първоначално написано от BlackEyedPeas
Аз днес следобяд отивам да се записвам. Хубавото е, че познавам няколко човека, с които има шанс да се паднем в един клас, ама не знам какви ще са другите. Ох, дано да съм в хубав клас, че не знам какво ще правя иначе.
Кажете нещо![]()
![]()
Добро утро! (или вече добър ден)
Една приятелка е приета в ,,Дорис Тенеди'' и също трябва да носи униформа понеже училището е частно, обаче тя казва че униформата е ужасна![]()
Добро утро.Станах преди малко и сега ще ходя до центъра.А тези дни трябва да ходя до новото училище да си взема бележка за транспортна карта,че се разорих.![]()
здрастии (:
малеееее, в 73то догодина май ще има униформи !!! УЖАС ! не,не,не,не, аз униформа няма да облека !![]()
не мога да спра да си мисля за новия ми клас и адски много се надявам не само хората да са години, но и учителката да е добра ... защото аз май ще съм „г“ клас, аа едно момиче от 9 „г“ ми каза, че Хранова (така се казва класната им) била много гадна и те нищо не научили в 8ми клас ... оффффффф.. цяло лято само за това ще мисля ...
а аз май като съм а) паралека, кво? коя ще ми е?![]()
бтв какви униформи уеее.....на нас директорката нищо не ни е казвала, което значи,че няма да има!![]()
Здравейте!Дано не носим униформи в 73-то,ще е много гадно.Меги,не знам коя ще ни е класната,обаче знам коя ще ни е учителката по български и литература - тя ми беше от пети до седми клас и е страхотна![]()
Ние имаме униформи , нищо не са ни казали , а и да кажат не ми пука те са яки![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
ПЕТРОВА ли ще ни е ????? ааааааааа баси якотоПървоначално написано от syrena
![]()
меги ти май ще си А) а за униформите знам, защото сестра ми каза, че сега тва объждат (смис не дали ще има, а какви ще са ...) ее, дано да съм сгрешила ..
Цвети на А,Б и В паралелки със сигурност е Петрова,вчера я срещнах,когато ходих да се записвам,и тя така каза,обаче не е сигурна,че ще преподава в Г паралелка,макар че може и да е тя,все още не се знае.В твоя клас ще са две момчета,с които бях в седми Г![]()
кои ? ии моля те, кажи ми, че са готини .. дано,дано,дано да ми е петровааа !! и дано да не съм „г“ клас .... искам да ги разместят ;дд много гадно ми звучи „г“ клас (не се обиждай ;дд)
Не,не се обиждам ,спокойноМомчетата се казват Иван и Симеон.
гадни са, нали ? ;ддддд
Здравейте!Охх, аз съм най-притеснителният човек на всички времена.. не мога да спра да мисля какъв ще ми е класът и г-жата и като цяло училището... сега ще си разваля лятото с тези притеснения!!А иначе поне вчера видях как ще стигам до училището и като цяло ми е удобно и се записах вчера. Разговарях с едно момиче, което ще е 9ти клас догодина и тя каза, че много ще ми хареса.. дано! ;дд
Ами не точно.Смисъл,не са някакви гадняри (в ,,г" клас нямахме гадняри)просто са малко странни,обаче аз си бях свикнала с тях.
гери, аз си снимах списъка със съучениците .. нито единия, който ти ми каза е там, нито другия .. може да си се объркала ..
гери дай скайп да си пишем, че тука затормозявам всички с проблемите си ;дд
Ами може и да съм се объркала,обаче в списъците в 104-то май пишеше,че и двамата са приети в 73-то в паралелката с английски,немски и математика.
Иначе скайп - аз ползвам скайпа на баща ми
asen.milchev1
Малеееее.. много се радвам.... Вчера като се записвах в 91НЕГ видях и училището (горе-долу).. МНОГООО Е ЯКОО. Не като старото ми залупено 133 СОУ![]()
![]()
Това е първото лято, което искам да мине по-бързо
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Хора гледайте гилма 100 момичета. Има малко глупости, ама много неща могат да се научат! (:
Гледала съм го - много е як <3<3<3<3<3Първоначално написано от MegiBoOm
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Искам да ви питам за участие на второ класиране какви документи трябва да се дадат в училището, където са ме приели на 1 во класиране? :Д
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
еми аз си носех всичко но ми искаха само удостоверението и служебната бележкаи ми дадоха едно заявления да попълня и така :Д ъм заявлиението беше тнещо от рода на име,адрес,ЕГН,вх. номер и etc.
![]()
ох нямам търпение до петък да излязат и от 2ро -.- :Д
навън времето е ужасноооа как ми се излиза...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Това всичкото за участие на 2 ро класиране ??? ;д
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥