.
Затворена тема
Страница 75 от 156 ПървиПърви ... 256571727374757677787985125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 3900
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Аз утре ще ходя да се записвам, а след малко отивам за отпусното. BlackEyedPeas, да не би вече да са ви наредили класовете? Аз си мислех, че списъците с класовете излизат чак към септември.

Ами ние всъщност сме наредени вече, защото сме към 6-7 паралелки 8 клас. Първата са "А" клас - Английски и Руски. След това сме ние "Б" клас - Испански и Френски.. и от там се нареждат по-нататък останалите езици. Просто ние - ИЕ и ФЕ, заедно с АЕ и РЕ сме само с по една паралелка, а всички останали си имат по близо 2-3 паралелки.
    Аа, ясно. Аз днес следобяд отивам да се записвам. Хубавото е, че познавам няколко човека, с които има шанс да се паднем в един клас, ама не знам какви ще са другите. Ох, дано да съм в хубав клас, че не знам какво ще правя иначе.

Кажете нещо

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Добро утро! (или вече добър ден)

Една приятелка е приета в ,,Дорис Тенеди'' и също трябва да носи униформа понеже училището е частно, обаче тя казва че униформата е ужасна

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Добро утро.Станах преди малко и сега ще ходя до центъра.А тези дни трябва да ходя до новото училище да си взема бележка за транспортна карта,че се разорих.

здрастии (:
    малеееее, в 73то догодина май ще има униформи !!! УЖАС ! не,не,не,не, аз униформа няма да облека !
    не мога да спра да си мисля за новия ми клас и адски много се надявам не само хората да са години, но и учителката да е добра ... защото аз май ще съм „г“ клас, аа едно момиче от 9 „г“ ми каза, че Хранова (така се казва класната им) била много гадна и те нищо не научили в 8ми клас ... оффффффф.. цяло лято само за това ще мисля ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    а аз май като съм а) паралека, кво? коя ще ми е?

бтв какви униформи уеее.....на нас директорката нищо не ни е казвала, което значи,че няма да има!

Град
    Здравейте!Дано не носим униформи в 73-то,ще е много гадно.Меги,не знам коя ще ни е класната,обаче знам коя ще ни е учителката по български и литература - тя ми беше от пети до седми клас и е страхотна

Ние имаме униформи , нищо не са ни казали , а и да кажат не ми пука те са яки
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от syrena
    Здравейте!Дано не носим униформи в 73-то,ще е много гадно.Меги,не знам коя ще ни е класната,обаче знам коя ще ни е учителката по български и литература - тя ми беше от пети до седми клас и е страхотна
    ПЕТРОВА ли ще ни е ????? ааааааааа баси якото
    меги ти май ще си А) а за униформите знам, защото сестра ми каза, че сега тва объждат (смис не дали ще има, а какви ще са ...) ее, дано да съм сгрешила ..

Град
    Цвети на А,Б и В паралелки със сигурност е Петрова,вчера я срещнах,когато ходих да се записвам,и тя така каза,обаче не е сигурна,че ще преподава в Г паралелка,макар че може и да е тя,все още не се знае.В твоя клас ще са две момчета,с които бях в седми Г

кои ? ии моля те, кажи ми, че са готини .. дано,дано,дано да ми е петровааа !! и дано да не съм „г“ клас .... искам да ги разместят ;дд много гадно ми звучи „г“ клас (не се обиждай ;дд)

Град
    Не,не се обиждам ,спокойно Момчетата се казват Иван и Симеон.

гадни са, нали ? ;ддддд

Здравейте!Охх, аз съм най-притеснителният човек на всички времена.. не мога да спра да мисля какъв ще ми е класът и г-жата и като цяло училището... сега ще си разваля лятото с тези притеснения!! А иначе поне вчера видях как ще стигам до училището и като цяло ми е удобно и се записах вчера. Разговарях с едно момиче, което ще е 9ти клас догодина и тя каза, че много ще ми хареса.. дано! ;дд

Град
    Ами не точно.Смисъл,не са някакви гадняри (в ,,г" клас нямахме гадняри)просто са малко странни,обаче аз си бях свикнала с тях.

гери, аз си снимах списъка със съучениците .. нито единия, който ти ми каза е там, нито другия .. може да си се объркала ..

гери дай скайп да си пишем, че тука затормозявам всички с проблемите си ;дд

Град
    Ами може и да съм се объркала,обаче в списъците в 104-то май пишеше,че и двамата са приети в 73-то в паралелката с английски,немски и математика.

Град
    Иначе скайп - аз ползвам скайпа на баща ми
    asen.milchev1

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Малеееее.. много се радвам.... Вчера като се записвах в 91НЕГ видях и училището (горе-долу).. МНОГООО Е ЯКОО. Не като старото ми залупено 133 СОУ Това е първото лято, което искам да мине по-бързо
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хора гледайте гилма 100 момичета. Има малко глупости , ама много неща могат да се научат! (:

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Хора гледайте гилма 100 момичета. Има малко глупости , ама много неща могат да се научат! (:
    Гледала съм го - много е як <3<3<3<3<3
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Искам да ви питам за участие на второ класиране какви документи трябва да се дадат в училището, където са ме приели на 1 во класиране? :Д
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    еми аз си носех всичко но ми искаха само удостоверението и служебната бележка и ми дадоха едно заявления да попълня и така :Д ъм заявлиението беше тнещо от рода на име,адрес,ЕГН,вх. номер и etc.

ох нямам търпение до петък да излязат и от 2ро -.- :Д

навън времето е ужаснооо а как ми се излиза...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Това всичкото за участие на 2 ро класиране ??? ;д
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си