- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
хелоу (: преди малко се прибрах, бях на плуване ... не знам дали е от гадното време или от единия час, който прекарах в басейна, ама адски много ми се спи![]()
оххх... ама да не би всички да са заспали заради лошото време.. никой не пише![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
аз заспах и преди малко се събудих![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
![]()
поне един вече е буден
![]()
bbabyy поне на мен само тва ми искаха...ама за всеки случай си вземи и ако нещо друго са ти искали за първото?![]()
айде беее края на юни,началото на юли е....кви са тея дъждоносни облаци навън/помня като излизаха резултатите ква жега беше и как се жалвахме /
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз бях в мола с приятелки от стария клас - беше много яко,две от тях ще са в 73-то,но не в моята паралелка![]()
При мен нищо интересно..нямам търпение да дойде 15.09![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте! И аз вчера следобед се записах. Много ми хареса училището, ама всички бяхме хванали по едно цвете и отстрани сигурно сме изглеждали много смешноНяколко човека се прецакаха и не носеха цвете,защото явно не са знаели, и ги върнаха
Учениците не ни гледаха странно, сигурно защото и те знаят какво и да стоиш с цветето пред входа и да чакаш
![]()
И аз нямам за щастие и нещастие до 5 септември остават 69 дни + днес. До 15 - 79Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
И на мен ми се иска да идва по-бързо 15-ти септември.
Искам да си видя класа..
А някой ще ми каже ли как се избират кои хора да пъхнат в дадена паралелка?По бал ли?Компютър ли ги разбърква?По записване ли?..
И тези молби,които някои пишат (за желание - при коя г-жа да са,или с кого да са в един клас.и етц..) гледат ли се? Аз писах за г-жа - ама ми казаха,че нямало да ги гледат
![]()
Дано е така,защото вече взех,че си смених г/д мнението XD
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оф.. искам лято, ама искам и да идва 15 септември да си видя класа![]()
![]()
Just be yourself!
Абе хора, вие лятото в колко лягате и ставате?
Аз лятото седя на компютъра до 2, 2 и нещо и след това гледам тв докато заспя..![]()
Иначе ставам, когато се събудя. Около два следобед..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Оф, не знам какво толкова прави пред този компютър, че не мога да се отлепя и после сутринта ми се карат, че спя до толкова късно.
Жестоко съм си развалила режима![]()
На мен ли го казваш (пишеш) .. онзи ден даже стоях до 4 спах до 3 и 30 / 4 без 20.
А на всичкото отгоре искам да отслабвам.
Трябва да си променя режима !
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз вече сериозно обмислям да си лягам най-късно в 23 и да ставам към 9-10. Ама май ще стане малко по малко, преди малко пробвах да заспя ама не мога!
Е много сте си развалили режима. Не сте като мен да си лягат в 10 сутринта и да стават в 5 следобяд![]()
ХоорааВесело ми е..братовчедите ми от Америка си дойдоха ии ще ходим на някакво събиране и ми е някво готинко
Жалко само, че времето е лошо, ама дано скоро се опави
Не че искам да го изтъквам, но днес имам имен ден
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Честит имен ден всичко най-найПървоначално написано от polssa
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Първоначално написано от scandalousLady
Честит празник![]()
![]()
Днес мисля да направя сладкиш![]()
после кухнята ще прилича на бойно поле
![]()
![]()
....към 3 ще излизам на кино и така....
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...