.
Затворена тема
Страница 77 от 156 ПървиПърви ... 276773747576777879808187127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 3900
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ^^Честит имен ден =D> !
    Не знам тия дни какво ми е станало, обаче всеки ден съм с някой на кафе . Вече ми писна, ама като ми звъннат и ми кажат "Айде 'неска да идем някъде. . на кафе може, ако искаш?" и някак си не ми върви да му откажа .
    Weather sucks . . кво друго да кажаа ...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

днеска ще се ходи на ресторантт много обичам, когато ходим цялото семейство заедно някъде на вечеря, защото така или иначе това е единственото време, когато се събираме всички заедно (на вечеря, а не на ресторант ;дд) тати има имен денн (:
    иначе аз си лягам към 12-1 ама гледам телевизия поне още 30-40 минути преди да заспя (защото дават секса и града ;дд) и ставам към 10.30, ако случайно не довтаса брат ми към 9.30 (на година и половина е малкото човече и идва и или ме целува или ме бие с нещо по главата ;дд)
    сега 'закусвам' ;дд може би няма да обядвам, поради простата причина, че е почти един часа ;дд времето е все едно сме посред гадна есен ии ще си кисна вкъщи ...

Ааа времето не ми пречи е са излизам тъкмо имам причина да си облека новото суичерче от Ню Йоркер
    Shh...<3

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Полии, честит имен ден !
    Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и най-вече да сбъднеш всичките си мечти..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на magiie
    Честит имен ден, всичко най-хубаво!
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Поли,честит имен ден и от мен!

И пак да питам:
    някой ще ми каже ли как се избират кои хора да пъхнат в дадена паралелка?По бал ли?Компютър ли ги разбърква?По записване ли?..
    И тези молби,които някои пишат (за желание - при коя г-жа да са,или с кого да са в един клас.и етц..) гледат ли се? Аз писах за г-жа - ама ми казаха,че нямало да ги гледат..?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Поли,честит имен ден и от мен!

И пак да питам:
    някой ще ми каже ли как се избират кои хора да пъхнат в дадена паралелка?По бал ли?Компютър ли ги разбърква?По записване ли?..
    И тези молби,които някои пишат (за желание - при коя г-жа да са,или с кого да са в един клас.и етц..) гледат ли се? Аз писах за г-жа - ама ми казаха,че нямало да ги гледат..?
    Значи общо взето се избират по следния начин,разпределят ни на произволен принцип,но има и значение кога сме се записали и кои са били преди нас ,и след нас.

Поли, честит имен ден!

Аз пък днес си оправям багажа и утре заминавам за София на състезание. Сигурно ще е много яко. Вие вече знаете ли кога да си поръчвате униформите, да купувате учебници и т.н.? На мен ми казаха, че юли трябва да си поръчам униформата, за да е готова до началото на годината, и лятото ще трябва да купим учебниците по другите предмети, освен немския. А иначе и на мен ми е интересно как нареждат класовете, ама май не е по бал, а е на случаен принцип. Така каза една приятелка, ама и тя не беше 100% сигурна.

Цитирай Първоначално написано от deni979
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    Аз утре ще ходя да се записвам.Само сутринта трябва да мина през болницата за едно медицинско иииииии отивам.Днеска ходих до немската и се оказа, че съм на 21 място от 156.Вече искам да си видя класаaa
    И аз също нямам търпение да си видя класа.
    +1 Не знам как ще издържа до 14 септември...........

луди сте
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Аз униформата трябва да си я взема на 1 юли,тоест да ми вземат размери.Иначе като се записвах от 1ЕГ си купих значка,вратовръзка и тениска.Цялата униформа ще ми излезе към 106 лв. + лятната и зимната.

Polssa честит имен ден!
    И на мен ми е интересно как разпределят децата по паралелки?? Тази сутрин, както обикновенно станах към 10:30, закусих, излезнах и се прибрах преди малко. Следобяд може пак да излезна, зависи какво ще е времето.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Честито, Поли

Добро утро! (добър ден ;д)
    Както се разбира, преди малко станах. Ще ходя да ям нещо и после ще измисля нещо да правя да изхабя малко енергия, че днеска да си легна на време.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Благодаря на всички за пожеланията !
    Ние пък нямаме униформи... ;д
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Благодаря на всички за пожеланията !
    Ние пък нямаме униформи... ;д
    Ами то и ние нямаме, въпреки че моделите бяха готови и дори представени на един благотворителен бал на училището, амаа нъц... Аз нямам нищо против да ги въведат, защото изглеждат доста добре, а и ми е омръзнало да гледам грозно облечени и раздърпани хора в училище !
    Попринцип за горния курс момичета униформата се състои от тъмно сиво сако, бяла риза и сива пола над коляното (някъде до средата на бедрото) шотландско каре с ивици цвят бордо .

Оказа се, че ще ходя на разходка с двама приятели и една приятелка .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    А какво има на 5 септември?
    A нищо, просто нещо бчх объркала броенето. Иначе около 5 ще ходя за дрехи, обувки, кецове и т.н.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    Sofia
    Хоораа Весело ми е..братовчедите ми от Америка си дойдоха ии ще ходим на някакво събиране и ми е някво готинко Жалко само, че времето е лошо, ама дано скоро се опави Не че искам да го изтъквам, но днес имам имен ден
    Аз същооооо Да ни е живо и здраво името

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Хоораа Весело ми е..братовчедите ми от Америка си дойдоха ии ще ходим на някакво събиране и ми е някво готинко Жалко само, че времето е лошо, ама дано скоро се опави Не че искам да го изтъквам, но днес имам имен ден
    Аз същооооо Да ни е живо и здраво името
    Честит имен ден и на двете^^^ !

Цитирай Първоначално написано от supernaturalgirl
    Така и така всички казват къде са ги приели, та аз съм в ПМГ Академик Никола Обрешков Бургас А и да се представя , аз съм нова в темата. Здравейте

Здравей ! Коя паралелка сии ? Аз също съм в ПМГ Бургас

Град
    Честит имен ден и на теб !!!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

justasmile честит имен ден и на теб!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Град
    aras97 , тоест имам ли шанс да съм в клас с момиче, което има бал 34.608, а аз 34.5 ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Sofia
    aras97 , тоест имам ли шанс да съм в клас с момиче, което има бал 34.608, а аз 34.5 ?
    Хеййй.. и моят бал е 34.608 , обаче аз съм тъпичко и не знам за кого говориш. Но иначе все пак много ще се радвам ако сме в един клас

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Честит имен ден на всички именници!

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    И от мен честит имен ден на всички именници

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    aras97 Трудно ли ти беше първите дни..в/с новия клас?Допаднахте ли си?С колко човека се запозна на 15-ти?..По-добре ли е да нямаш познати в класа?
    Разкажи

На мен ми е супер притеснено с кой ще се падна.

П.С аз днеска ще излизам в 7.Може да ида на кафе..или..ще си се разхождаме с една приятелка и така.^__^
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си