- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
^^Честит имен ден =D> !
Не знам тия дни какво ми е станало, обаче всеки ден съм с някой на кафе. Вече ми писна, ама като ми звъннат и ми кажат "Айде 'неска да идем някъде. . на кафе може, ако искаш?" и някак си не ми върви да му откажа
.
Weather sucks![]()
. . кво друго да кажаа
![]()
...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
днеска ще се ходи на ресторанттмного обичам, когато ходим цялото семейство заедно някъде на вечеря, защото така или иначе това е единственото време, когато се събираме всички заедно (на вечеря, а не на ресторант ;дд) тати има имен денн (:
иначе аз си лягам към 12-1 ама гледам телевизия поне още 30-40 минути преди да заспя (защото дават секса и града ;дд) и ставам към 10.30, ако случайно не довтаса брат ми към 9.30 (на година и половина е малкото човече и идва и или ме целува или ме бие с нещо по главата ;дд)
сега 'закусвам' ;дд може би няма да обядвам, поради простата причина, че е почти един часа ;дд времето е все едно сме посред гадна есен ии ще си кисна вкъщи ...
Ааа времето не ми пречи е са излизам тъкмо имам причина да си облека новото суичерче от Ню Йоркер![]()
Shh...<3
Полии, честит имен ден !
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и най-вече да сбъднеш всичките си мечти..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Честит имен ден, всичко най-хубаво!![]()
Just be yourself!
Поли,честит имен ден и от мен!
И пак да питам:
някой ще ми каже ли как се избират кои хора да пъхнат в дадена паралелка?По бал ли?Компютър ли ги разбърква?По записване ли?..
И тези молби,които някои пишат (за желание - при коя г-жа да са,или с кого да са в един клас.и етц..) гледат ли се? Аз писах за г-жа - ама ми казаха,че нямало да ги гледат..?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Значи общо взето се избират по следния начин,разпределят ни на произволен принцип,но има и значение кога сме се записали и кои са били преди нас ,и след нас.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Поли, честит имен ден!
Аз пък днес си оправям багажа и утре заминавам за София на състезание. Сигурно ще е много яко. Вие вече знаете ли кога да си поръчвате униформите, да купувате учебници и т.н.? На мен ми казаха, че юли трябва да си поръчам униформата, за да е готова до началото на годината, и лятото ще трябва да купим учебниците по другите предмети, освен немския. А иначе и на мен ми е интересно как нареждат класовете, ама май не е по бал, а е на случаен принцип. Така каза една приятелка, ама и тя не беше 100% сигурна.
Първоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
луди сте
ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР
Аз униформата трябва да си я взема на 1 юли,тоест да ми вземат размери.Иначе като се записвах от 1ЕГ си купих значка,вратовръзка и тениска.Цялата униформа ще ми излезе към 106 лв. + лятната и зимната.
Polssa честит имен ден!![]()
И на мен ми е интересно как разпределят децата по паралелки??Тази сутрин, както обикновенно станах към 10:30, закусих, излезнах и се прибрах преди малко. Следобяд може пак да излезна, зависи какво ще е времето.
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Честито, Поли![]()
Добро утро! (добър ден ;д)
Както се разбира, преди малко станах.Ще ходя да ям нещо и после ще измисля нещо да правя да изхабя малко енергия, че днеска да си легна на време.
Благодаря на всички за пожеланията !![]()
Ние пък нямаме униформи... ;д
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ами то и ние нямаме, въпреки че моделите бяха готови и дори представени на един благотворителен бал на училището, амаа нъц... Аз нямам нищо против да ги въведат, защото изглеждат доста добре, а и ми е омръзнало да гледам грозно облечени и раздърпани хора в училищеПървоначално написано от polssa
!
Попринцип за горния курс момичета униформата се състои от тъмно сиво сако, бяла риза и сива пола над коляното (някъде до средата на бедрото) шотландско каре с ивици цвят бордо.
Оказа се, че ще ходя на разходка с двама приятели и една приятелка.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
A нищо, просто нещо бчх объркала броенето. Иначе около 5 ще ходя за дрехи, обувки, кецове и т.н.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз същоооооПървоначално написано от polssa
![]()
![]()
Да ни е живо и здраво името
![]()
![]()
Честит имен ден и на двете^^^ !Първоначално написано от justasmile
![]()
Първоначално написано от supernaturalgirl
Здравей !Коя паралелка сии ? Аз също съм в ПМГ Бургас
![]()
Честит имен ден и на теб !!!![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
justasmile честит имен ден и на теб!![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
aras97 , тоест имам ли шанс да съм в клас с момиче, което има бал 34.608, а аз 34.5 ?![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хеййй.. и моят бал е 34.608 , обаче аз съм тъпичко и не знам за кого говориш. Но иначе все пак много ще се радвам ако сме в един класПървоначално написано от polssa
![]()
![]()
![]()
Честит имен ден на всички именници!![]()
aras97 Трудно ли ти беше първите дни..в/с новия клас?Допаднахте ли си?С колко човека се запозна на 15-ти?..По-добре ли е да нямаш познати в класа?
Разкажи
![]()
На мен ми е супер притеснено с кой ще се падна.
П.С аз днеска ще излизам в 7.Може да ида на кафе..или..ще си се разхождаме с една приятелка и така.^__^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()