- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз знам няколко неща (поне е нещо) на немски, защото брат ми го учи и е идвал германец у нас от обмен за една седмица.. И аз обаче него го научих на нещо - казваше супер сладурско " ко стаа брат"![]()
![]()
![]()
Да не би да е от песента на ГагаПървоначално написано от magiie
Ich schleiban austa be clair es kumpent madre monstere,
Aus-be aus-can-be flaugen begun be uske but blair.
Това май нищо не значи - според преводача![]()
Аз уча немски от първи клас,обаче немският изобщо не е лесен - граматиката е супер гадна!![]()
Първоначално написано от supernaturalgirl
ее няма да сме в 1 клас ама ще се виждаме))
Абе аз като гледам колко германци ще се съберем, мисля че ще има как да си помагаме, така че споко!![]()
Днес мисля да излизам с няколко приятелки, обаччче още не знам къде![]()
Айде бее, няма ли будни?![]()
Добро утро!Тъкмо се събудих и съм в някакво много готино настроение дано да се запази.![]()
А на немски не знам нито една дума.Догодина как ще се справям с този език нямам представа.
Мислих лятото да почна да уча основни неща, но се отказах, реших да си почина,че догодина ще имам достъчно време да уча.
![]()
Меги,права си,по немски няма да го закъсаме![]()
Ей ей ей....забравих да ви кажа, че сънувах как отивам в новия ми клас, обаче там ги има някои от децаата от стария ми и всичко е толкова яко и после заедно ходим на басейн с некви печени учителки. Абе въобщееее 'бахти годиното беше! И понеже преди да запся гледах филма 10 things i hate about you и там имаше един тооооолкова красив хд и него го сънувах как ми е от новите съученици и колко мил и хубав и блааа и изведнъж като трясна вратата сестра ми, ми идеше да стана и да я пребия на място!![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова беше хубаво всичкооо, оффф.....
![]()
![]()
Аз пък на немски знам как е само "Обичам те" - Их либе дех/дих , и даже за това не съм сигурна![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
И аз скоро сънувах подобен сън с новия ми клас, имаше хора от старото ми училище, ама далеч не бяха от готините.Първоначално написано от MegiBoOm
А не си единствена за събуждането.У нас много рядко се спи по-късно от 8.30,защото нашите стават и само сноват из къщи и в комплект с котарака и папагалите......
![]()
Аз нищо не съм сънувала за новия клас, но се надявам да яки хора, да не са некви гадняри и дано нямам мъж за класен, щото от личен опит знам, че е ужасно...Една много добра приятелка ще участва на второ класиране за моята паралелка и дано успее да влезе, ще е много яко!
![]()
syrena коя твоя приятелка, смис има ли фб?![]()
Казва се Елена и е много яка,тя е от стария ми клас![]()
Йеес, бе! Завършиха и големите и вече мога нон стоп да бъда с всичките ми приятели
=D> .
Днес сигурно ще излизам към 4-5pm, за жалост само до 8!! Естествено, заради сериала, на който така или иначе съм гледала последната серия.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Олее..стига с тоя немски бе...тепърва ще има да го учим , говорим и т.н. ... Аз на немски знам как е "гледай си работата", но не знам как се пише .. ако искате може да ви го напиша на бг и вие да си го прочетете, но става доста смешноИначе аз още преди 15-ти ще ходя при една фр, която учи немски, та тя да ме научи на правилата на четене, а аз ще си уча думи от стария речник на брат ми от 8 клас
Иначе днес ще излизам и така...
Арас97, от днес си официално във ваканция..Честито !
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Забранения плод ?Първоначално написано от Pamaa
![]()
Аз сега ставам, по-късно ще ходя някъде с мама и тати ;д и довечера няма да излизам щото в 8 е сериала, а по рано от 6 и 30 не ми с излиза и няма да има смисъл.![]()
аз пъкк сега влизам да се къпя, после, ако имам време ще се налакирам, след това се оправям и до 8 в Spacer, щото ще има хип хоп танци! ^^
Аз съм гледала само две серии на Забраненият плод,обаче съм сигурна,че ако гледам последната серия,всичко ще ми стане ясно,все едно го следя от началото,при сапунките винаги е така![]()
Той, забранения плод има супер брутален край. И аз съм го гледала ама само на турски и ми се иска и на български
![]()
Аз пък днес си сънувах новия клас..![]()
И имаше едни пичовеее.. ауу, да ги изпапкаш.![]()
Ама едва ли наистина ще има такива в новия клас.![]()
И момичетата бяха мн печени и веднага се сприятелихме.. и госпожите също бяха мн яки.![]()
Направо перфектен клас.. ама само насън.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
А едно момче,което е прието във Втора английска,беше писало в един друг форум:,,Ако сте в моя клас,моля ви,бъдете хубави момичета,че вече ми писна от грозотии!"![]()
![]()
И аз съм приет в НЕГ,само че в Бургас,и аз естествено,ще уча немски xD ,даже вече FB ми е на немски![]()
аз пък отидох на 2ро класиране..обаче не мога да рзбера...във всяко даскало ли остават свободни места за 2ро класиране или само при някои ??![]()
![]()
![]()
Писна ми от това смотано време,все пак е лято,какви са тия сиви облаци?!![]()
![]()
![]()
Само при някои. Сега ако всички приети от първо класиране са се записали, то няма свободни места. Но това няма повече от 1% шанс да се случи.Първоначално написано от kiti1708