.
Затворена тема
Страница 80 от 156 ПървиПърви ... 307076777879808182838490130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 3900
    Повече от фен Аватара на JustForFun
    Аз знам няколко неща (поне е нещо) на немски, защото брат ми го учи и е идвал германец у нас от обмен за една седмица.. И аз обаче него го научих на нещо - казваше супер сладурско " ко стаа брат"

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Аз на немски знам само една дума: Шайзе
    в превод "лайно" ;д
    Да не би да е от песента на Гага
    Ich schleiban austa be clair es kumpent madre monstere,
    Aus-be aus-can-be flaugen begun be uske but blair.
    Това май нищо не значи - според преводача

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Аз уча немски от първи клас,обаче немският изобщо не е лесен - граматиката е супер гадна!

Цитирай Първоначално написано от supernaturalgirl
    Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    Цитирай Първоначално написано от supernaturalgirl
    Така и така всички казват къде са ги приели, та аз съм в ПМГ Академик Никола Обрешков Бургас А и да се представя , аз съм нова в темата. Здравейте

Здравей ! Коя паралелка сии ? Аз също съм в ПМГ Бургас
    ами аз съм в паралелката с математика и английски

ее няма да сме в 1 клас ама ще се виждаме ))

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Абе аз като гледам колко германци ще се съберем, мисля че ще има как да си помагаме, така че споко!
    Днес мисля да излизам с няколко приятелки, обаччче още не знам къде
    Айде бее, няма ли будни?

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Добро утро!Тъкмо се събудих и съм в някакво много готино настроение дано да се запази.
    А на немски не знам нито една дума. Догодина как ще се справям с този език нямам представа. Мислих лятото да почна да уча основни неща, но се отказах, реших да си почина,че догодина ще имам достъчно време да уча.

Град
    Меги,права си,по немски няма да го закъсаме

Град
    Света На Мечтите
    Ей ей ей....забравих да ви кажа, че сънувах как отивам в новия ми клас, обаче там ги има някои от децаата от стария ми и всичко е толкова яко и после заедно ходим на басейн с некви печени учителки. Абе въобщееее 'бахти годиното беше! И понеже преди да запся гледах филма 10 things i hate about you и там имаше един тооооолкова красив хд и него го сънувах как ми е от новите съученици и колко мил и хубав и блааа и изведнъж като трясна вратата сестра ми, ми идеше да стана и да я пребия на място! Толкова беше хубаво всичкооо, оффф.....

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аз пък на немски знам как е само "Обичам те" - Их либе дех/дих , и даже за това не съм сигурна
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ей ей ей....забравих да ви кажа, че сънувах как отивам в новия ми клас, обаче там ги има някои от децаата от стария ми и всичко е толкова яко и после заедно ходим на басейн с некви печени учителки. Абе въобщееее 'бахти годиното беше! И понеже преди да запся гледах филма 10 things i hate about you и там имаше един тооооолкова красив хд и него го сънувах как ми е от новите съученици и колко мил и хубав и блааа и изведнъж като трясна вратата сестра ми, ми идеше да стана и да я пребия на място! Толкова беше хубаво всичкооо, оффф.....
    И аз скоро сънувах подобен сън с новия ми клас, имаше хора от старото ми училище, ама далеч не бяха от готините. А не си единствена за събуждането.У нас много рядко се спи по-късно от 8.30,защото нашите стават и само сноват из къщи и в комплект с котарака и папагалите......

Град
    Аз нищо не съм сънувала за новия клас, но се надявам да яки хора, да не са некви гадняри и дано нямам мъж за класен, щото от личен опит знам, че е ужасно... Една много добра приятелка ще участва на второ класиране за моята паралелка и дано успее да влезе, ще е много яко!

Град
    Света На Мечтите
    syrena коя твоя приятелка, смис има ли фб?

Град
    Казва се Елена и е много яка,тя е от стария ми клас

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Йеес, бе ! Завършиха и големите и вече мога нон стоп да бъда с всичките ми приятели =D> .
    Днес сигурно ще излизам към 4-5pm, за жалост само до 8!! Естествено, заради сериала, на който така или иначе съм гледала последната серия .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Олее..стига с тоя немски бе...тепърва ще има да го учим , говорим и т.н. ... Аз на немски знам как е "гледай си работата", но не знам как се пише .. ако искате може да ви го напиша на бг и вие да си го прочетете, но става доста смешно Иначе аз още преди 15-ти ще ходя при една фр, която учи немски, та тя да ме научи на правилата на четене, а аз ще си уча думи от стария речник на брат ми от 8 клас Иначе днес ще излизам и така... Арас97, от днес си официално във ваканция..Честито !
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Йеес, бе ! Завършиха и големите и вече мога нон стоп да бъда с всичките ми приятели =D> .
    Днес сигурно ще излизам към 4-5pm, за жалост само до 8!! Естествено, заради сериала, на който така или иначе съм гледала последната серия .
    Забранения плод ?

Аз сега ставам, по-късно ще ходя някъде с мама и тати ;д и довечера няма да излизам щото в 8 е сериала, а по рано от 6 и 30 не ми с излиза и няма да има смисъл.

Град
    Света На Мечтите
    аз пъкк сега влизам да се къпя, после, ако имам време ще се налакирам, след това се оправям и до 8 в Spacer, щото ще има хип хоп танци! ^^

Град
    Аз съм гледала само две серии на Забраненият плод,обаче съм сигурна,че ако гледам последната серия,всичко ще ми стане ясно,все едно го следя от началото,при сапунките винаги е така

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Той, забранения плод има супер брутален край . И аз съм го гледала ама само на турски и ми се иска и на български

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз пък днес си сънувах новия клас..
    И имаше едни пичовеее.. ауу, да ги изпапкаш.
    Ама едва ли наистина ще има такива в новия клас.
    И момичетата бяха мн печени и веднага се сприятелихме.. и госпожите също бяха мн яки. Направо перфектен клас.. ама само насън.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    А едно момче,което е прието във Втора английска,беше писало в един друг форум:,,Ако сте в моя клас,моля ви,бъдете хубави момичета,че вече ми писна от грозотии!"

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    И аз съм приет в НЕГ,само че в Бургас,и аз естествено,ще уча немски xD ,даже вече FB ми е на немски

Град
    Варна
    аз пък отидох на 2ро класиране..обаче не мога да рзбера...във всяко даскало ли остават свободни места за 2ро класиране или само при някои ??

Град
    Писна ми от това смотано време,все пак е лято,какви са тия сиви облаци?!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от kiti1708
    аз пък отидох на 2ро класиране..обаче не мога да рзбера...във всяко даскало ли остават свободни места за 2ро класиране или само при някои ??
    Само при някои. Сега ако всички приети от първо класиране са се записали, то няма свободни места. Но това няма повече от 1% шанс да се случи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си