- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Aбе, дали в 91НЕГ са останали места, защото една мн добра фр, ще се пробва да 2-ро класиране[/b]
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз пък края на "Забранения плод" съм го гледала с английски суб :P .
ДНес сигурно няма да излизам, защото пред 15 минути вали!! Нито ще има къде да седнем, нито ще има смисъл от това да си правя нещо каса, нито нищо, пък не ми се ходи пак на кафене.
Сега си говоря с една приятелка и си пиша с двама сладурии и тамм.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
На мен в това гадно време абсолютно нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи...![]()
![]()
Изгря слънце, аз излизам!!
Bye![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Chacho
Това определено не го знаех.
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
ХОра само минавам да ви кажа,че си изкарах велико на тва парти. За информация : беше в spacer и не, не пускаха чалга, а само поп, хип хоп рап...абе перфе!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега съм суперррррррр хиперррр изморена и са ми заглъхнали ушите и само креща в нас![]()
имаше много хора, снимаха от tilllate, както и едни игри и яки момчета, абееееееее всичко!![]()
ох, айде,че съм мега изморена и ще се просвам на кревата и така!![]()
Охх. . аз днес поиграх малко карти и се прибрах. . всъщност вкъщи, на двора играхме карти.
ПП: нещата, които сънуваме НЕ се случват![]()
Не мисля, че това лято ще е кой знае какво ,но очаквам най- доброто :P
Айдеееееееееееееее няма ли кой да гледа Джулай морнинг с менн ??![]()
![]()
Някой може ли да ми каже кои книги се учат в осми клас, че да си ги почвам от сега.![]()
Азз !!Първоначално написано от BaMbOqQ
П.С. Честит ви 1 юли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добро утро.Честит 1 юли и от мен.Сега се събудих,защото съм на репетиция от 10.Нещо хич не ми се ходи,ама кой ме пита.![]()
Добро утро и честит 1-ви юли!Сега ставам,ама като гледам времето пак е някво гадно...Днес ли излизат резултатите от второ класиране?
да ...нямам търпениеПървоначално написано от syrena
![]()
ох гадно време ;@ и все пак след час и нещо излизам...ще мръзна навън ама голяма работа![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
да ...чакам гииПървоначално написано от syrena
Мерси,че ми отговорихтеАз съм приета на първо класиране,но една приятелка участва на второ и затова питам...Пожелавам успех на всички при второто класиране!
![]()
Доообре, какво трябва да има на 1 юли?![]()
![]()
Бтв днес станах в 11, което не се беше случвало от 3 години, явно вчера доста съмс е изморила! И пак,и пак,и пак ще ви кажа беше супеееееер![]()
![]()
Днес съм на ортодонт, а баща ми ми заръча да сготвя нещо за довечера.Аз досега не съм готвила, я дайте идеи какво да направя?
![]()
Аз мога само да пържа яйца и да правя салата![]()
Днес сутринта беше джулай морнинг, Меги.
Иначе аз мога само да си намажа филии и да правя таратор и салата.![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Доообре, предястието ще бъде таратор, ами основното...офффф много е трудно тва с готвенето бее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега се върнах от репетиция.И аз днес трябва да готвя, ще направя баница, че нямам желание за друго.Иначе обожавам да готвя.
![]()
Аз реших!![]()
Ще направя таратор и пресни картофи с масло, а за десерт, ако не ме мързи - сладък кекс!![]()
![]()
Абе хора може ли да ви попитам защо всички си честитите 1 юли![]()
![]()
![]()
=D>
П.П: Мале колко много време не съм писала в темата![]()
![]()
![]()
![]()
Охх. . днес не знам какво ми става!
Станах в 11, направо ми иде да се гръмнаа
... 10-15 минути гледах "Клуб Веселие", докато ядях кайсии, после отидох до магазина, напразарувах. Като се прибрах направих пудинг (полуготов, ама както и да е), зеленчукова крем супа и картофено пюре (сварих картофи. . ала-бала)
. Майка ми ми беше казала да си направя супа от онези на 'Маги', ама мен ме удари музата
.
После изчистих (пуснах прахосмукачка, после с мопа и обрах праха) и измих чиниите:P .
Аз днес не знам дали ще излизам, защото времето е отврат!! След малко ще ида да училище (на двеста метра от входната ми врата е) и ще видя дали са върнали някоя книга в библиотеката
. Ако не ме мързи ще ида да си купя и някакъв лак за нокти
.
Защото 1ви юли е Джулай морнингПървоначално написано от SOSgirl