- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Оп,честит и от мен.
Таковата,вече е ЮЛИ.
Остава Август..
И..
:////////
Колко дни е до 15ти?XD*мързи ме*
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оффф това време е отвратително.... напомня ми за есента, а есента ми напомня за ученето![]()
П.П Ми тогава честит 1 юли и от мене :P =D>
Около 75 дни ваканция ни остава![]()
![]()
Честито и от мен!
Аз станах към 1, закусвах (обядвах :Д), гледах телевизия, сега малко на компа. Няма да излизам днес.
И аз май ще си остана вкъщи да гледам някви тъпи американски филми..пф..Жалко, че мама вчера сготви..сега като ви четох коментарите и ми се приготвиИскам да идва 15 септември, да се запозная с новия ми клас...но искам и малко ваканция, де
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз вече повечето от класа ги знам, ама само ги знам де.. не сме се запознали![]()
Ба*и скапаноотооо вреемееееее![]()
Ако ще е през повечето време на лятото така, то по-добре да идва училище. Хем нови съученици, хем нови батковци
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
76 дни ваканция с 15-ти септември![]()
.
Охх. . на мен един приятел ми е обещал, че някой ден ще ми сготви нещо у тях. . ама ми се прави на забравил
.
Ughhh... мързи ме да ида до библиотеката, ама..ТРЪГВАМ!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Те казаха, че юли месец целия ще е такъв-дъждовен![]()
И аз трябва да ходя до библиотеката, че още никаква книга на съм почнала, то пък сега валя за 2 минути, ще накарам мама да ме закара с колата![]()
О дано от 5-12 юли да е хубаво времето в Бургас,че отивам на гости.Обожавам да ходя там,морето,морската градина....невероятен град.
И въпреки всичко най-хубаво си ми е в Пловдив.
![]()
Хаххах. . като пък отидох до библиотеката!
Къде ли другаде не отидох, само не и в библиотеката.
Аз в 4:30 излизам.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Е къв ужасен дъжд запраска!Не е истина просто..://////
Няма да се излиза,..
видяло се е ;с
ужас.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Пфф.. и аз явно няма да излизам днес..![]()
Обаче нали си бях поръчала силиконови гривни и силиконов часовник от ибей.. и вчера ходих до пощата да си ги взема, и са много хубави.![]()
Сега си чакам само палитрата (120 цвята), защото нещо закъснява.. трябваше да е дошла преди 3-4 дни..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Само да съобщя, че излезе второто класиране..
И съм във 2 АЕГ с руски и математика![]()
![]()
![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Честито на второкласиралите се![]()
В София не валя, ама тия облаци така ме подтискат,че ми убиват всякакво желание за излизане!
Интересно ми е защо четете произведенията от книги, които се разкарвате да вземете от библиотеката, като може да ги прочетете в интернет. А и тази година не са толкова дълги,че да ви заболят очите от гледане в монитора.
Иначе след малко започвам да се развихрям в кухнята ии такам.![]()
Да, но има и дълги произведения. Като например "Крадецът на праскови"
Аз онзи ден бях до библиотеката и си взех "Преди да се родя" и "Вероника решава да умре''.Втората днес я прочетох,страхотна е.Утре вече трябва да почвам задължителните,защото досега съм прочела само "Дамата с рентгеновите очи''и ''Дервишово семе''.
И аз прочетох книгите в интернет.. к'во ще се занимавам с хартиени книги .. Иначе аз и без това щях да си прекарам времето на компютъра.. за очите нямаше да има разлика..
а стихотворенията вообще няма да си правя труда да ги чета.
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
"Вероника решава да умре" ? .. ко туй ?![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
a aз ко да кажа, като за сега съм прочела само два разказа от тея на Йордан Йовков - дивите![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз съм прочела само "Нежата спирала" .. имам книгата с "Дервишово семе" до мен, ама нещоо.. абе много много не ми се чете в момента.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Може ли да постнете линк за книгите !![]()
Само да ви кажа - в 8 клас ще имате учебник по литература, в който ще са написани произведенията, макар и скъсени. Учителите ви, ще изискват от вас да знаете само това, което е написано там.
Така че, ако някой прекалено много го мързи, да не се притеснява....
Аз 7 срещу 8 клас не прочетох нищо и накрая имах 6 за годината.
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Много интересна книга, на Паулу Коелю е.Преди тази бях чела друга негова''Край река Пиедра седнах и заплаках'',но не ме грабна толкова Аз обаче имам навика лятото да чета всякакви книги само не и тези,които трябва,но тази година ще трябва да се отуча от този навик.Първоначално написано от polssa
Сега отивам да правя баница.
![]()
на 3-ти кръг за подаване на дакументи освен че мога да разместя училищата мога ли да добавя и новии ???![]()