- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Има скръб, която е стаена във всяка човешка душа. Тя е неназовима, съкровена, лична, и в същото време — всеобща. Мнозина са се опитвали да проникнат в тайната
Я приетите в ЕГ Пловдив с немски да пишат едно лс ?
Сега се върнах от репетиция.После ще излизам с една приятелка, а сега слушам музика.Обожавам лятотоооооооооо.Май чак сега почнах да усещам колко е хубаво да си във ваканция.![]()
![]()
Преди малко видях ,che има в фб страница за кой къде е приет и доста хора вече намериха някой от класа си ..
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=195562100493146&id=100001 407913730#!/pages/%D0%9A%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%80/242757189084147
![]()
![]()
Аз днес няма да излизам, защото ме мързи.
Утре трябва да стана 7:30, защото ще ходя с баща ми в София, но мисля, че пак ще си легна към 2:00 или поне най-рано тогава ще заспя![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз до сега спах и довечера сигурно пак няма да легна на време![]()
охх. . и на мен ми се спеше, но точно затова не легнахПървоначално написано от zlatit0o
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз преди малко се върнах от мола,джитках с една приятелка,която за съжаление не са я приели на второ класиране в моята паралелкаДруги две приятелки са приети в НГДЕК и много се радвам за тях
Сега ще гледам нещо,сигурно Бевърли Хилс Чихуахуа,обаче ще си легна в 12,щото така или иначе не мога да заспя до един,което е доста гадно.Утре заминавам на вилата и така...
![]()
Между другото,бяхте прави - кола маската наистина не болеше,по-скоро беше някво неприятно,ама не е за умиране![]()
оох днес щях да умра на танците...адски забавноооно в момента имам жестока мускулна треска
![]()
времето беше хубаво ^_________^
дано и утре и за в бъдеще е така![]()
оу скоро мисля да пробвам сама да си направя кексчета
ии бтв до сега гледах първите мнения в старата ни тема...т.е. преди учебната година... оо Боже![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
deni979,често казваш,че ходиш на репетиция.А какво точно репетираш?![]()
Много ми е заспалоо. . някой няма нито във FB, нито в Skype...
Аз в 23 ще гледам "Шепот от отвъдното".
Ходя в един хор. И понеже на 24юли заминаваме за Испания сега имаме репетиции почти всеки ден.Първоначално написано от syrena
![]()
По кой канал?Първоначално написано от Pamaa
![]()
Фокс Лайф, ъф корсПървоначално написано от zlatit0o
.
леле май има много скучаещи ? Почва ли ви се даскалото или само на мене нещо ми става и искам по-скоро да дойде 15.09 ?![]()
Честно казано и аз искам да дойде 15 септември,за да си видя класа.Ама предпочитам първо да си поживея лятото, че догодина бая зор ще видя.Първоначално написано от GoodbayLove
![]()
ПС.Pamaa мерси, че каза за "Шепот от отвъдното'', че иначе щях да се чудя какво да правя,докато ми се доспи.Аз всъщност съм му гледала всички сезони,ама не ми пречи да си го гледам пак.
![]()
Здравейте! Приеха ме в НПМГ с биолгия с англ. та има ли някой от тук с този профил.![]()
deni979,ясноАз в пети клас мислех да се записвам на хор,обаче се отказах,след като една приятелка я изхвърлиха от училищния хор
![]()
Хехе. . и на мен ми се почва, защото вече знам кои хора ще са ми в класаПървоначално написано от GoodbayLove
и определено съм от готЯните
... Пък и с всички най-добри приятели ще сме в един клас
. Доста ще ни е забавно 5-имата, защото сме си свикнали да си се лигавим и усещам, че ще фрапираме другата част от класа
![]()
.
Дайте идеи какво да се прави ? Че вече нз какво да права
![]()
П.С.: Знам само 1/2 човека детo ще са ми в класа и то сега се запознавам с тях![]()
Аз сега си пуснах да си тегля някаква игра с танци. .!
Само ще я инсталирам, за да видя каква е и ще лягам, защото утре няма да мога да стана.
Блазе ви! Аз познавам хора от всички други паралеки само от моята никой.![]()
А защо я изхвърлиха?Първоначално написано от syrena
![]()