- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Хихих. . искам да идва Август.
1. Ще ходя на море.
2. Ще си смяням тарифата на телефона.
3. Ще ми купуват лаптоп!!
Утре си идва чичо ми и чинка ми от UK![]()
! Супер много се радвам
..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз не мога да чакам. Достатъчен ми е 1 месец и искам да почвам училище - да си видя класа и да изнудя наще за нов байк (понеже е надалеч училището, пък и си искам байк.). Сега и без това по цял ден играя баскет/на компа/играя си на iPod-a...
И аз съм така не се притеснявайПървоначално написано от Zar4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Честито на всички, въпреки че съм лееко закъсняла.И ако има хора от 9 ФЕГ да пишат.
![]()
Добро утроо!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добро утро.Днес май цял ден ще скучая.Ама все ще намеря нещо за правене нали съм креативна личност.
![]()
Исках да попитам , понеже сега на второ класиране съм приета в НФСГ и какво трябва да направя , за да се запиша. Разбрах , че първо трябва да си взема някаква бележка от даскалото , в което досега съм учила и след това да се запиша. Моля ви , ако някой е минал по тоя път , да ми разясни нещата.
Ева^^
Ами мисля, че трябва да си вземеш отпускното от старото училище.Първоначално написано от alonedark
![]()
трябва да си идеш да си вземеш отпусното от старото училище и да го занесеш в новото...
Днеска ще е нааааааай-скапания ден! Навън вали от часове и не спира! Ще ни идват някви тъпи госри, детооо.....![]()
Абеее шитня! Дано поне някой се намери да иска да излезем (то пък ще е една разходкаа...), та да отбия времето!![]()
Мисля днес да прочета "нежната спирала" и ако не ме мързи "крадецът на праскови" и това ще е![]()
RainbowGirl може да пробвам и аз да сътворя днеска някоя мацаница с палитрата![]()
Та такаам....
Айде по-късно ще Ви пиша, а сега ми пожелайте успех с "гостите"![]()
Меги,успех
![]()
Иначе,днеска станах в 12 без 15..много доволно си се наспах,
ще се мотая,и към 6 ще излизам.^^
Хич не ми се ходи на плаж,тц..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Еми мерси![]()
Що годе минава![]()
![]()
Иначе аз си умирам от тъпня...![]()
Добро утро или по точно добър ден. Още нищо не съм прочела, но днеска ще прочета ( сигорно ). Явно всички ще си правим компания в скучаенето...Някакви идеи ?
![]()
И аз така.Времето в Пловдив е едно такова супер мрачно.То поне да валеше,защото обожавам да вали.Първоначално написано от MegiBoOm
Иначе сега си изтеглих един филм''Жена на заем'' и сега ще го гледам.После започвам да си оправям куфара,защото във вторник заминавам за Бургас.
Дано само времето да е готино,за да мога да ходя на плаж всеки ден,ама и да не е пак ще ми е забавно,защото има интернет,а и братовчед ми е там.
![]()
О блазя ти и аз искам да си се прибера у дома,ама трябва да съм на село още цял месецПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
От Бургас ли си?Първоначално написано от BulgaRiN
Аз като гледам поне имаш нет на селото ти, а на мойто нито нет нито нищо!![]()
![]()
![]()
![]()
И след 1 седмица заминавам там за 10 дена и сугурно ще полудея!![]()
![]()
![]()
Иначе си тръгнахааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска няма да излизам, защото естествено времето е гадно, но пък за това мисля да се отдам на разкрасяващи процедури!![]()
И аз Август трябва да ходя на село,където няма нищо.Всъщност може и да са отворили един басейн,ама не знам.Първоначално написано от MegiBoOm
Добре, че поне ще седя само 7 дни.Едно време седях по месец половина.
![]()
Мдааа, както обикновено ставам чак сега и в момента не знам да закусвам или да обядвам![]()
![]()
При нас пък като да не повярваш днес не вали, но е доста облачно и не съм в настроение за излизане.
хелоууу агейн![]()
от тъпотия преди малко се направих така - http://prikachi.com/images/140/3525140c.jpg
а така си спретнах гугъл-а, напук на скапаното време- http://prikachi.com/images/141/3525141X.jpg
Меги, супер сас печат ли ги направи?
Нямам хоби, честно казано![]()
Мдам с печат, че как иначе... Аз съм толкова саката.![]()
Аз обичам да права лак, но на други хорана себе си немога ( с лявата ръка нищо не става )
Иначе за хоби обичам и да рисувам и да пеяно нищо немога добре
![]()
Аз обожавам да пея.По цял ден вкъщи това правя и понякога котарака ми ме гледа толкова странно особено, когато паралелно с пеенето заподскачам или затанцувам.
Друго хоби ми е ,колкото и странно да звучи, решаването на задачи.
През годината обожавах да се готвя за уроци по математика,а за тези по БЕЛ почти нищо не правех освен някой друг преразказ написан в последния момент.
![]()