- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
На 8 юли ще ходя на концерта на Whitesnake,някой друг ще ходи ли?
На 10 юли сигурно ще заминавам на село и ще съм там поне три седмици,може и повече ,а след това до края на август съм на лагерСъс сигурност и това лято ще мине адски бързо (което си е доста гадно)
![]()
Оооооо как ти завиждам.Благородно де.Първоначално написано от syrena
И на мен ми се щеше да отида,ама шанс.Дано поне не изпускам повече готини концерти.
![]()
Егати скапаното време - ако още и един ден е такова мрачно, дъждовно и облачно, направо ще откача!![]()
Имало някакъв град, където времето постоянно било отвратително, и хората се потискали и се самоубивали от депресия![]()
Аз исках да ходя и на AC DC ,ама не отидох,затова сега задължително кацвам на Whitesnake и това е положението![]()
И аз исках на AC/DC, ама не можах.Първоначално написано от syrena
Обаче най ме е яд,че не отидох на Helloween
![]()
![]()
![]()
Иначе миналата година бях на Металика,Мегадет, Слейър и Антракс.Беше супер.Преди това съм била още един път на Металика и веднъж на Dream Theater в Каварна.![]()
Иха,имаш голям опит с концертите,браво!Аз сега за първи път ще ходя на истински концерт,ама съм сигурна,че ще е много яко и нямам търпение
Мислех да помъкна с мен и някоя приятелка,ама нещо нямам късмет...
Ходи ми се и на волейбол на живо да гледам...Абе много неща ми се правят,та не знам
![]()
Искам да съм на твое място няма да забравя първия си концерт.Първоначално написано от syrena
Беше в София на Kiss.
Като се върнеш от концерта обещай да разкажеш с подробности как е минал.
![]()
Естествено!![]()
Леле,сестрата на най-добрата ми приятелка е на 7 и се прави на рапърГолям смях
Веднъж вика:,,Винаги съм искала да бъда рапър и да пея рок!"
![]()
Ама нея я записаха на уроци по пиано,така че ще трябва да отложи кариерата си на рап-звезда за по-нататък![]()
Първоначално написано от syrena
![]()
Добре, че поне не е чалга.
![]()
Как беТо ако беше чалга,направо...
Това оставаше
![]()
Ми то вече почти всички слушат чалга от най-ранна детска възраст тъй че.....Първоначално написано от syrena
![]()
Да,така еА не знам на тая чалга какво толкова й харесват всички (почти всички)
Абе да слушат каквото искат,ама само да не ми обясняват колко е велика чалгата........Първоначално написано от syrena
А такаАз слушам всичко освен чалга и народни песни (имам предвид,че чалгата е ужасна,а народните ни песни не че са лоши,просто не ме кефят особено)
А вие в хора какви песни пеете?
Ами абсолютно всякакви.В момента пеем предимно хабанери и една две народни,защото се подготвяме за един конкурс в Испания.Първоначално написано от syrena
![]()
ЯкоНа мен много ми се ходи в Испания...Иначе на конкурса пожелавам успех!
![]()
Аз досега не съм ходила.Първоначално написано от syrena
Нямам търпение да отида.Благодаря за пожеланията.
![]()
Къде точно в Испания ще ходите?
На мен ми се ходи в Барселона или Мадрид,но предпочитам Барселона.
O.O Кой? Кой? Кой? Стана ми мноого интересноПървоначално написано от syrena
![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Ами не съм сигурна кой град беше,ама е някъде в Австрия (поне така каза учителката ми по немски в седми клас)
Оф,по телевизията няма нищо интересно за гледанеЯвно пак ще се лакирам...
Утре отивам на Витошка с една приятелка да си изхарча парите
![]()
Дано само да е хубаво времето