- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Тука го обърнахте на чат ..![]()
Или всичко или нищо .
^мда и на мен така ми се стори....![]()
Бтв сега се прибирам от "семейна разходка"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗЛИЗАМ С ТЯХ! Веднъж да се навия и точно сега срещнах момчетата от класа.... ааааааааИдеше ми да отворя земята, да влезна вътре и пак да я затворя
![]()
Егати конфузнотооо!
Не знам дали е и при вас така, ама на мен простооо![]()
И аз това забелязах...(е какво най-много да затворят темата)
![]()
Пф, ае стига. Нищо няма да се затваря.
Аз тъкмо се прибирам, блаа. Днеска цял ден на кафе и мръзнене под една беседка. Поне беше забавно :д
Аз пък се прибрах още преди осен часа![]()
... все едно това не бях аз ;х , но просто си умирах от скука
!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хей!
Ох,хубав ден беше..нооо..от снощи..емоциите малко в повече ми дойдоха,но нищо..ще забравя))
Иначе,скука минава това лято.
Иска ми се да идва вече 15-ти.Интересно ми е.
Вече цифра хора добавих от моета гимназия,които са ще са 8 клас<3 и ще чакам списъците,за да разбера с кой ще съм в клас.Почнах даже да контактувам с някои,да видим..има печени,определено.^^
![]()
Аз отново да помрънкам..Адски ми се ходи във Франция<3.Страст ми е!Обаче..не съм чула за такива лагери и подобни -.- много сад..*мрън,мрън*
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Срам те е от родителите ти... Яко.Първоначално написано от MegiBoOm
Силв. какво е станало вчера ? :S
Ами..имам още чувства към бившия,занимавахме се доста време(през учебната година и етц.) => след което тръгна с друга..ъм,сега го игнорирам,ВЧЕРА ми се направи доста.Жалко,че сме в едно училище оттук нататък.Първоначално написано от zlatit0o
И цяло лято ще ми е пред погледа.Жалко.^^ И такива работи..
Но адски си го ценя като приятел,макар и да ми е страшно тварежен някой път..;с
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Пак забравих темата.....Днес беше просто ужасно![]()
![]()
цял ден валеше направо ужас
. Ама преди малко гледах в sinoptik.bg, че утре ще е слънчево!!
![]()
![]()
.Дано да е така,че да мога да изляза малко и хем ще си взема някоя книга от библиотеката за четене :P
![]()
![]()
Абе някои няма ли да пише в темата беее !!! Колко време чакам ама сега ще гледам филм лека![]()
Аа, Цвети ако четеш това ми напомни, че трябва да те питам нещо![]()
Добро утро!Сега започвам да си оправям багажа, а следобед съм на репетиция.Само дано има билети,защото иначе ще се получи доста гадно.![]()
Как сте всички-не съм писал има няма от 40 страници!Какво четете,кажете хубав филм(ама не с толкоз фантасмагории като във Вулкан снощи
).Ще ходите ли на море и каде?
Пак никой не ми отговори-кой е в НТБГ с Банково дело+АЕ???![]()
![]()
И аз да се похваля-11 подред от цялото НТБГ!!!![]()
![]()
![]()
Да съм казала,че ме е срам!?
Просто ми стана конфузно...![]()
Не знам ти дали обожаваш семейните разходки, ама мен не са ми страст.
та се тая, просто ен ми беше приятно, яко а?![]()
Иначе днеска станах в 9, ощеее не съм закусила и сега седя малко на компа. Мисля да излизам!![]()
Вчера до 1 часа гледах трансформърс.. Уникален беше ! Просто си струваше гледането..
Вие вярно малко го обърнахте на чат..дайте по-така![]()
Лелелелелелл тоя ФейсбукТолкова хора намерих, дето са колкото мен в немската
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направоо... <33333
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добро утро!И аз преди малко станах,сега ще се оправям и по-късно заминавам на Витошка!Май днес няма да вали,така че мога да откарам там цял ден
![]()
Как сте всички-не съм писал има няма от 40 страници !Какво четете,кажете хубав филм(ама не с толкоз фантасмагории като във Вулкан снощи ).Ще ходите ли на море и каде?
![]()
![]()
Пак никой не ми отговори-кой е в НТБГ с Банково дело+АЕ???
И аз да се похваля-11 подред от цялото НТБГ!!!![]()
![]()
Тая тема е за кофата...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Иеййй! Слънце, слънце, слънцеее![]()
!!
Много е яко времето, бее!
Меги, и на мен не ми е много готино, като срещна някои познати момчета, докато, да рече, пазарувам с майка ми. Просто е някакво странно
. .
Ъмм. . някаква идея дали все още обсъждат да започваме училище от 01.09?! Ако това го въведат от тази година, саморъчно ще ида да ги изкормяя!! Първите дни от месеца няма да съм България и к'во?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^^ Споко, няма да почваме на първи15ти е официалната дата
![]()
Аз пък нямам търпение да дойде 15.09![]()
Иначе мразя да срещам момчета, докато съм с наще .. Веднъж се случи един фр да си купува бира пред майка ми и стана малко неудобна ситуация![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Тая година си е твърдо 15ти, но за 2012/2013 го обсъждат да е по-рано и щяло да има ваканция ноември
От тази година няма да е,но може би от следващата ще го въведат.Първоначално написано от Pamaa
![]()