- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Дано да започнем на първи!![]()
Луд бате...ЛУД !!Първоначално написано от kamen971
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
мдааам...Първоначално написано от polssa
Не ми се почва от първи,на 15 ми е добре![]()
охх искам да си видя класааа..и да по-добре е да си остане 15.09
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Оо, 15 определено. Но ако ще започваме на първи, би трябвало да свършваме на 15 юни, така че няма особено значение![]()
Оф, баба ми ме събуди тооолкова рано... За Бога вчера си легнах в 4 и нещо :@ сега съм като някакво зомби
Охх. . след малко взимам телефона и почвам да звъня с надеждата, че ще намеря някой, с който да изляза.
ГрешишПървоначално написано от polssa
. . Зубър без соц. контакти
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ХахПървоначално написано от Pamaa
Какво ще ви сбъркат 15 дена социалните контакти?.
![]()
Ние си вадим изводите като цяло .. не само заради датитеПървоначално написано от kamen971
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Според вас кой е по-добър,защото си правя една статистика: http://www.youtube.com/watch?v=3hDRZ...embedded#at=92 или http://www.youtube.com/watch?v=wEL11...eature=relatedVote !
Грешите изобщо не е луд!!!Четох, че ако започнем от 1 ваканциите ни ще са по - големи и ще имаме поне 20 дена... как да го кажа печалбаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
. Тоест ако великденската е примерно казвам 4 дена ще я удължат на 6-7 и така на всяка като сложат и то е + за нас
![]()
Вие пък малко чувство хумор нямате ли, бе![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Предпочитам по-дълга лятна, пред няк'ви смешни петдневни почивки![]()
![]()
То освен да го направя като в UKПървоначално написано от zlatit0o
... От 01.09 до 30.07 и на всеки 6 седмици по една почивкаа
!
Специално на мен, след каквато и да почивка ме хваща мързела и изобщо не ми се учи...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
СириозноПървоначално написано от Pamaa
![]()
:P
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
За теб малко почивка няма ли? Смисъл..Първоначално написано от kamen971
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
^^ и аз това се чудехх. . мислех, че линковете са към песни на някой изпълнител или нещо такова, но като ги отворих и. .
, последвано от
![]()
![]()
!!
Бате, излез от филма....
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Камене, ти не си наред. ЕХОО.. ВАКАНЦИЯ СИ !!!![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Честно да ви кажа и на мен ми се е случвало да ми се учи през ваканция....не мисля, че това ме прави зубърка...всеки сам избира как да си прекара ваканцията...все пак, ако той е решил да учи не можем да му попречим...
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Оооо кво от тва, че иска да учи.
Не на всички им е приятно да бездействат през ваканцията.Някои като Камен имат др. интереси...