.
Затворена тема
Страница 91 от 156 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 3900
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Браво на нашия Каменчо
    ахахаха

сори за спама ама не моа се сдаржа

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    мислех,че съм единствената луда,която иска да почваме от 1ви септември /повече почивки бе хора...по-добре за нас / и единствената,която си разглежда разни неща за университетите ъм Камене може и да греша но таксите за King's College London са до небето

ох днес станах към 8 и бях като пребита...на обяд малко поспах сега ще си търся някакво занимание...ох дано времето се оправи -.- ии скоро трябва да почвам да чета книгите за 8 клас че...нищичко не съм прочела до сега...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Аз всяко лято си казвам, че в никакъв случай няма да уча и всеки път все по някое време ми се приучва, щото ми става скучно ,а и ми е странно да не уча, като съм учила цяла година.Обаче поне засега не ми се учи

ooуу и на мен не ми се учи...изключено опитвам се да се наслаждавам на ваканцията ;D иначе ми се е случвало 1-2 пъти да уча по време на ваканция
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Една моя приятелка нито е прочела нещо за 8 клас,нито й се учи - не си пропилява ваканцията момичето,браво!

Град
    Обаче тя е в ,,Дорис Тенеди" и там почват на 11 септември.И носят униформи Дано при нас не въведат униформи,че ще е ужасно (освен ако не са някакви готини,ама едва ли)

Град
    София : ))
    ауу, аз хем се кефя, че не сме на даскало, хем вече ми се ходи, защото съм в гимназия вече аз още не съм почнала да чета книгите, ама мисля от другата седмица да се залавям ...
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

Град
    На мен ми останаха само две от книгите за лятото (,,Преди да се родя" и ,,В един есенен ден по шосето"),обаче въобще не ми се четат...Литературата за седми клас ми хареса много повече

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    мислех,че съм единствената луда,която иска да почваме от 1ви септември /повече почивки бе хора...по-добре за нас / и единствената,която си разглежда разни неща за университетите ъм Камене може и да греша но таксите за King's College London са до небето

ох днес станах към 8 и бях като пребита...на обяд малко поспах сега ще си търся някакво занимание...ох дано времето се оправи -.- ии скоро трябва да почвам да чета книгите за 8 клас че...нищичко не съм прочела до сега...
    Не е точно така,защото все пак на 2рата година се взема стипендия и има много програми,които подпомагат ученето в университети в чужбина.Това с таксите до небето е много клиширано вече. За повече информация може да посетиш сайта./
    И относно интересите,ми всеки си е различен.Някои могат цяло лято да се размотават безцелно,а други да вършат наистина важни неща.Преди малко се върнах от Orange,книгите ми са пристигнали! (не онези за 8 клас,те вече са минати )

Град
    Ох,утре съм на зъболекар,а въобще не ми се ходи Освен това трябва да се стегна и най-накрая да ги свърша тия книги за лятото,все пак останаха само две...Днес времето беше хубаво,дано и утре е такова,абе направо до есента да е слънчено както си трябва

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив

+1 И аз искам да почваме от 1, за да имаме повече ваканции през годината.
    Иначе аз сега се върнах от репетиция и сега ще си дооправя багажа.Междудругото имам чувството,че на моя котарак наистина много му се ходи на море.Три пъти ме издебва и се наглася в куфара, при което дрехите ми стават целите в косми.

^ заведи го тогава
    ох като гледам колко книги сте изчели...мисля днес да почна крадецът на праскови...

Град
    Пловдив
    ^ заведи го тогава
    ох като гледам колко книги сте изчели...мисля днес да почна крадецът на праскови...
    Ако го пусна във водата бедничкият какъвто е бавен и неориентиран ще се удави.А иначе и аз не съм прочела никакви книги още, ама е крайно време да започна...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хелоууууу!
    Днескаааааааааааааааааааа а щях да умра. Къде ли не обиколих, къде ли не ходих и накрая краката ми и аз бяхме гроги!

Хораааа, нали знаете оня гердан с един бухал дето се продава по 20лв. по моловете! Е намерих си такъв, даже по-голям и мн хубав за 6,50 на Красно село

Мисля днес да вечерям рано, защото съм мноого гладна и така. От събота съм на село и там безнадеждно ще се опитвам да хвана нет, въпреки да знам,че това ще бъде мисия невъзможна! Ама ще си имаме ново, малко кученцееееее Толкова е сладичко,че не мога да повярвам,е ще го кажа: Но нямам търпение да идаааа!

Нооо преди това в петък съм на водна битка, която нищо няма да ми попречи, за да отида!
    Айде,че много дълго стана....

Град
    Аз заминавам след две седмици на село,обаче там няма абсолютно никакъв шанс да хвана нет - ама абсолютно никакъв,докато на вилата имам интернет отскоро,макар че не съм се възползвала...
    Аз днеска четири часа на Витошка - и на мен ми окапаха краката,ама айде Поне срещнах две много добри приятелки от седми клас - едната ще е в 73-то,ама не в моята паралелка,а другата е във Втора английска.
    Аз преди имах котка,ама тя не понасяше да я къпем,камо ли да я водя на море
    А аз няма да ходя на море Ама така или иначе на третия ден ми омръзва...

xex вие сте си ок ама аз ко са сам 7 клас и чак тогава 8

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^какво?

Град
    Леле,значи сега ще си 7 клас...Ужас! Съчувствам ти,обаче изобщо не искам да съм на твое място

Град
    Varna
    И какво като ще е 7 клас.Всичко ще е нормално ако си учи.

Град
    Е да,така е.Ама пак не искам да съм на негово място

Град
    Varna
    Аз пък искам да съм 7 клас със знанията,които имам сега И сигурно ще изкарам 36 бал,не 34,654

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Аз пък искам да съм 7 клас със знанията,които имам сега И сигурно ще изкарам 36 бал,не 34,654
    Аз пък честно казано не искам да съм пак 7-ми клас не защото беше толкова трудно,а защото ще ми е скучно цяла година.Пък и с моя клас.Тоест бившия ми клас. Искам обаче да идва вече 14 септември да си видя новия клас........

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Минало, свършено...нали все пак си в гимназията, в която искаше....
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Спокойно бе 7 клас да не е някакво голямото мъчение Нито има нещо сложно, нито нищо. ;Д
    Да ви питам (или поне тея дето са прочели поне 1 книга от тези за 8 клас ) какво мислите за самите книги? На мен честно казано ми харесаха и стихотворенията, и разказите този път.

аз нещо много почнах да се набутвам в темата, ама сега..

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Град
    Добре че на мен не ми се наложи да участвам на второ класиране,че цялата тая рабато със записването е много досадна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си