- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Браво на нашия Каменчо![]()
![]()
ахахаха
сори за спама ама не моа се сдаржа![]()
![]()
![]()
мислех,че съм единствената луда,която иска да почваме от 1ви септември /повече почивки бе хора...по-добре за нас /и единствената,която си разглежда разни неща за университетите
ъм Камене може и да греша но таксите за King's College London са до небето
![]()
ох днес станах към 8 и бях като пребита...на обяд малко поспахсега ще си търся някакво занимание...ох дано времето се оправи -.- ии скоро трябва да почвам да чета книгите за 8 клас че...нищичко не съм прочела до сега...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз всяко лято си казвам, че в никакъв случай няма да уча и всеки път все по някое време ми се приучва, щото ми става скучно ,а и ми е странно да не уча, като съм учила цяла година.Обаче поне засега не ми се учи![]()
ooуу и на мен не ми се учи...изключеноопитвам се да се наслаждавам на ваканцията ;D иначе ми се е случвало 1-2 пъти да уча по време на ваканция
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Една моя приятелка нито е прочела нещо за 8 клас,нито й се учи - не си пропилява ваканцията момичето,браво!![]()
Обаче тя е в ,,Дорис Тенеди" и там почват на 11 септември.И носят униформиДано при нас не въведат униформи,че ще е ужасно (освен ако не са някакви готини,ама едва ли)
ауу, аз хем се кефя, че не сме на даскало, хем вече ми се ходи, защото съм в гимназия вече![]()
аз още не съм почнала да чета книгите, ама мисля от другата седмица да се залавям
...
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
На мен ми останаха само две от книгите за лятото (,,Преди да се родя" и ,,В един есенен ден по шосето"),обаче въобще не ми се четат...Литературата за седми клас ми хареса много повече![]()
Не е точно така,защото все пак на 2рата година се взема стипендия и има много програми,които подпомагат ученето в университети в чужбина.Това с таксите до небето е много клиширано вече.Първоначално написано от LaChupacabra
За повече информация може да посетиш сайта./
И относно интересите,ми всеки си е различен.Някои могат цяло лято да се размотават безцелно,а други да вършат наистина важни неща.Преди малко се върнах от Orange,книгите ми са пристигнали!(не онези за 8 клас,те вече са минати )
Ох,утре съм на зъболекар,а въобще не ми се ходиОсвен това трябва да се стегна и най-накрая да ги свърша тия книги за лятото,все пак останаха само две...Днес времето беше хубаво,дано и утре е такова,абе направо до есента да е слънчено както си трябва
![]()
+1Първоначално написано от LaChupacabra
И аз искам да почваме от 1, за да имаме повече ваканции през годината.
Иначе аз сега се върнах от репетиция и сега ще си дооправя багажа.Междудругото имам чувството,че на моя котарак наистина много му се ходи на море.Три пъти ме издебва и се наглася в куфара, при което дрехите ми стават целите в косми.![]()
^ заведи го тогава![]()
ох като гледам колко книги сте изчели...мисля днес да почна крадецът на праскови...![]()
Ако го пусна във водата бедничкият какъвто е бавен и неориентиран ще се удави.А иначе и аз не съм прочела никакви книги още, ама е крайно време да започна...Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
Хелоууууу!![]()
![]()
Днескаааааааааааааааааааа а щях да умра. Къде ли не обиколих, къде ли не ходих и накрая краката ми и аз бяхме гроги!![]()
![]()
Хораааа, нали знаете оня гердан с един бухал дето се продава по 20лв. по моловете! Е намерих си такъв, даже по-голям и мн хубав за 6,50 на Красно село![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля днес да вечерям рано, защото съм мноого гладна и така. От събота съм на село и там безнадеждно ще се опитвам да хвана нет, въпреки да знам,че това ще бъде мисия невъзможна!Ама ще си имаме ново, малко кученцееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова е сладичко,че не мога да повярвам,е ще го кажа: Но нямам търпение да идаааа!
![]()
![]()
Нооо преди това в петък съм на водна битка, която нищо няма да ми попречи, за да отида!![]()
![]()
Айде,че много дълго стана....![]()
Аз заминавам след две седмици на село,обаче там няма абсолютно никакъв шанс да хвана нет - ама абсолютно никакъв,докато на вилата имам интернет отскоро,макар че не съм се възползвала...![]()
Аз днеска четири часа на Витошка - и на мен ми окапаха краката,ама айдеПоне срещнах две много добри приятелки от седми клас - едната ще е в 73-то,ама не в моята паралелка,а другата е във Втора английска.
Аз преди имах котка,ама тя не понасяше да я къпем,камо ли да я водя на море![]()
А аз няма да ходя на мореАма така или иначе на третия ден ми омръзва...
xex вие сте си ок ама аз ко са сам 7 клас и чак тогава 8![]()
Леле,значи сега ще си 7 клас...Ужас!Съчувствам ти,обаче изобщо не искам да съм на твое място
![]()
И какво като ще е 7 клас.Всичко ще е нормално ако си учи.
Е да,така е.Ама пак не искам да съм на негово място![]()
Аз пък искам да съм 7 клас със знанията,които имам сегаИ сигурно ще изкарам 36 бал,не 34,654
![]()
Аз пък честно казано не искам да съм пак 7-ми клас не защото беше толкова трудно,а защото ще ми е скучно цяла година.Пък и с моя клас.Тоест бившия ми клас.Първоначално написано от kamen971
Искам обаче да идва вече 14 септември да си видя новия клас........
![]()
Минало, свършено...нали все пак си в гимназията, в която искаше....Първоначално написано от kamen971
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Спокойно бе 7 клас да не е някакво голямото мъчениеНито има нещо сложно, нито нищо. ;Д
Да ви питам (или поне тея дето са прочели поне 1 книга от тези за 8 клас) какво мислите за самите книги? На мен честно казано ми харесаха и стихотворенията, и разказите този път.
аз нещо много почнах да се набутвам в темата, ама сега..![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Добре че на мен не ми се наложи да участвам на второ класиране,че цялата тая рабато със записването е много досадна![]()