.
Затворена тема
Страница 96 от 156 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 3900
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Pamaa Как го изтегли без тва.. черното дето пише капризен забравих как се казваше.
    Еми изрязах я ... Иначе то оригиналната снимка имаше доста повече възглавници и прозорци, така да се каже .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ахам

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Сестра ми днеска пак ме събуди в 8:20, за да я водя на онова и после се оказа,че и мама е можело да я заведе ААААААААААААААААА ИДЕШЕ МИ ДА УБИЯ НЯКОЙ СУТРИНТА!

Днеска, ако не се развали времето ще ходя на едно като миналогодишния "graffiti fest", само че там близо до НДК от 4 до 7 и такаам...!
    А вашите планове какви са?

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Добро утро.Днес тук вали и няма да мога да отида на плаж. Не е честно.Цял ден ще си седя вкъщи.Поне има пиано и цял ден дрънкам на него.А сега отивам да слушам дали баратовчед ми си чете книгите за лятото.

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Здравейте!Като гледам,времето днес е слънчево ,обаче нямам планове за днес...Ще трябва да измисля нещо И най-накрая прочетох ,,Преди да се родя" време беше

Град
    София
    Леле,хора,писна ми от сестра ми (тя е по-малка от мен с 6 години) Само мрънка и ме тормози и все иска нещо и направо вече не мога да я търпя,ПОМОЩ!

Град
    Мале,като гледам как се оплаквате от сестрите си,вече не искам да имам сестра

Дамата с рентгеновите очи е много интересна
    прочетете я
    аз я прочетох за 1 ден

Град
    Да,и на мен много ми хареса

Добро утро или добър ден аз сега се събудих даже още съм по нощница.Тук времето е мрачно и всеки момент ще завали хубаво че си взех книги поне да правя нещо.Снощи не можах да чета защото ми се доспа ами как няма да ми се доспи я кои нормален чете през 1 вечерта

П.П Аз имам по голям брат като бях малка си спомням че ме научи да играя шах и други такива игри :Д... много се занимаваше с мене и след това почнахме да се бием ама сега вече е голям и се разбираме перфектно абе мн е яко да имаш по - голям брат според мен :Д аиде че стана цял роман :Д

Град
    Аз вчера си заспах в 10 и даже не ми валя дъжд да ми шуми и сутринта станах в 10,както винаги.Вчера не четох,ама ми остана само ,,В един есенен ден по шосето",така че в скоро време ще гледам да го прочета и него да приключа с книгите за лятото
    Аз исках да имам по-малка сестра или по-голям брат,ама вече нищо не искам,така ми е добре

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Абе то вярно, че е хубаво често да си пишем, но вие наистина го обърнахте тва на чат .. Сирена, по-полека, моля те
    Иначе аз сега чета "Похитителят на мълниите", докато другите книги за училище се освободят в библеотеката .. Иначе как се ядосвам на тия от М-тел (трябваше да си излея чувствата ;д ) .. спрели са ми телефона.. Таа сега тепърва молба за пускане ще подаваме с майка ми и т.н...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Хей.
    Какво става?
    И тук времето не е яко,дано се управи и да излезна.
    Някой да знае дали дават Квартала на богатите някъде? И в колко? :х Много ми се догледа.:3

Отдавна не съм чела нищо,но..не съм в настроение напоследък.ГР.те произведенията не са много поне хихи. ''Дамата с ренгеновите очи''е яко,да.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

!!!

Да не свършва лятото .. приятно искарване на вичкиии !!!
    http://a-pfg.info Всичко за А група: Новини, класиране, видео, програма, форум, анкета, история на А група и др. Посети го !

Супер фен Аватара на magiie
    Ами неска се върнах от село ии пак сте изпили много страници ;дд
    Ето няколко снимки:
    http://prikachi.com/images/422/3537422A.jpg - тук косата ми изглежда малко червена, ама всъщност си е тъмно кафява ;дд
    http://prikachi.com/images/434/3537434A.jpg
    http://prikachi.com/images/491/3537491k.jpg
    Just be yourself!

Град
    Аз заминавам на село след две седмици и сигурно ще откарам там един месец,така си представям дотогава колко страници ще сте изписали нямам интернет там и като се върна,ще имам да си чета...

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох аз целия август съм на село...може би няма да имам интернет :/ но нищо ...ще си чета книгите за 8 клас,ще карам колело,ще скачам на въже...ще излизам с една приятелка...абе все ще си намеря занимание
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Абе хора почти прочетах Крадецът на праскови.Остават ми около 20 стр.
    Обаче сега не мога да разбера кой разказва разказа за Елисавета и Иво... учителя или Кольо . Моля ви кажете

Град
    Ами и аз не разбрах Няколко приятелки ме питаха същото,явно не сме единствените неразбрали

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хораа ^^
    Днеска отидох ан онова дето Ви казах по-рано - е нЕма такава помия...ужс...ама,че зле организирано и абеее всичкоо . Грр. Нерва се, че само си загубих времето!
    Иначе аз сега спрях нещо да чета, защото ама хииииич не ми се чете и въпреки това ще помоля Гери да ми прати списъкът със задължителните книги?

Бтв...хора сега се замислих кооооолко страници ще навъртите на 15-ти. Ужас просто!

Град
    Меги,при доста хора книгите за лятото се различават,но моя списък съм го получила от госпожата ми по български,която ще ни е в осми клас,затова него ще ти дам:
    1.Димчо Дебелянов - Скрити вопли
    2.Николай Лилиев - Тихият пролетен дъжд
    3.Христо Смирненски - Зимни вечери
    4.Елисавета Багряна - Потомка
    5.Светослав Минков - Дамата с рентгеновите очи
    6.Никола Вапцаров - Песен за човека
    7.Емилиян Станев - Крадецът на праскови
    8.Блага Димистрова - Жена
    9.Николай Хайтов - Дервишово семе
    10.Ивайло Петров - Преди да се родя
    11.Валери Петров - Японският филм
    12.Павел Вежинов - В един есенен ден по шосето
    13.Йордан Радичков - Нежната спирала

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днес ходих да връщам книгите от миналата година, държала съм ги 336 дни, и направо щях да потъна в земята от срам..
    И така, взех си "Скрити вопли" и прочетох около 10 стиха. Взех си също "Дервишово семе" и Японският филм", обаче не съм ги почнала, сигурно утре вече... Пък и в библиотеката няма никакви книги за 8 клас, всичките са взети :х и кой знае кога ще ги върнат.

Град
    Има малка промяна в плановете - УТРЕ ЗАМИНАВАМ НА МОРЕ В СОЗОПОЛ

Здравейте на всичкии..ии да ви се похваля днеска беше хипер якия ден. Слънчево и топло , бях с двете си най - добри приятелки цял следобед , гримирахме се ужасно , но се сцепихме да се хилим ии ебаси деня

А иначе от книгите за лятото съм прочела , всички стихотворение дето са в списъка и сега чета едновременно "Дамата с ренгеновите очи" и "Преди да се родя".

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Охх. . днес цял ден на двора седях и към 5:30 излязох .
    Супер много се радвам, защото може да ми вземат лаптоп в близките 2-3 седмици , но за жалост не е никак сигурно ...
    Купих си невероятния лак за нокти и ей след малко ще се лакирам с него ...
    Днес ходих и до училищната библиотека, но отвново никой не беше върна НИЩООО ! Обаче много се радвам, защото скоро ще започнат с ремонта на салона, а сега подмянат чиновете в кабинета, на госпожата по Химия, която преподава на природоматематическите паралелки с Биология ( демек на моята паралелка ) !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си