- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Еми изрязах яПървоначално написано от zlatit0o
... Иначе то оригиналната снимка имаше доста повече възглавници и прозорци, така да се каже
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сестра ми днеска пак ме събуди в 8:20, за да я водя на онова и после се оказа,че и мама е можело да я заведе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААААААААААААААААА ИДЕШЕ МИ ДА УБИЯ НЯКОЙ СУТРИНТА!
![]()
Днеска, ако не се развали времето ще ходя на едно като миналогодишния "graffiti fest", само че там близо до НДК от 4 до 7 и такаам...!![]()
А вашите планове какви са?
Добро утро.Днес тук вали и няма да мога да отида на плаж.![]()
![]()
![]()
![]()
Не е честно.Цял ден ще си седя вкъщи.Поне има пиано и цял ден дрънкам на него.А сега отивам да слушам дали баратовчед ми си чете книгите за лятото.
![]()
Здравейте!Като гледам,времето днес е слънчево,обаче нямам планове за днес...Ще трябва да измисля нещо
И най-накрая прочетох ,,Преди да се родя"
време беше
![]()
Леле,хора,писна ми от сестра ми (тя е по-малка от мен с 6 години)Само мрънка и ме тормози и все иска нещо и направо вече не мога да я търпя,ПОМОЩ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мале,като гледам как се оплаквате от сестрите си,вече не искам да имам сестра![]()
Дамата с рентгеновите очи е много интересна
прочетете я
аз я прочетох за 1 ден![]()
Да,и на мен много ми хареса![]()
Добро утро или добър деназ сега се събудих даже още съм по нощница.Тук времето е мрачно и всеки момент ще завали
хубаво че си взех книги поне да правя нещо.Снощи не можах да чета защото ми се доспа ами как няма да ми се доспи я кои нормален чете през 1 вечерта
![]()
![]()
П.П Аз имам по голям брат като бях малка си спомням че ме научи да играя шах и други такива игри :Д... много се занимаваше с мене и след това почнахме да се бием ама сега вече е голям и се разбираме перфектно абе мн е яко да имаш по - голям брат според мен :Д аиде че стана цял роман :Д
![]()
Аз вчера си заспах в 10 и даже не ми валя дъжд да ми шумии сутринта станах в 10,както винаги.Вчера не четох,ама ми остана само ,,В един есенен ден по шосето",така че в скоро време ще гледам да го прочета и него да приключа с книгите за лятото
![]()
Аз исках да имам по-малка сестра или по-голям брат,ама вече нищо не искам,така ми е добре![]()
Абе то вярно, че е хубаво често да си пишем, но вие наистина го обърнахте тва на чат .. Сирена, по-полека, моля те![]()
Иначе аз сега чета "Похитителят на мълниите", докато другите книги за училище се освободят в библеотеката ..Иначе как се ядосвам на тия от М-тел
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(трябваше да си излея чувствата ;д ) .. спрели са ми телефона..
Таа сега тепърва молба за пускане ще подаваме с майка ми и т.н...
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хей.
Какво става?
И тук времето не е яко,дано се управи и да излезна.
Някой да знае дали дават Квартала на богатите някъде? И в колко? :х Много ми се догледа.:3
Отдавна не съм чела нищо,но..не съм в настроение напоследък.ГР.те произведенията не са много поне хихи. ''Дамата с ренгеновите очи''е яко,да.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Да не свършва лятото .. приятно искарване на вичкиии !!!
http://a-pfg.info Всичко за А група: Новини, класиране, видео, програма, форум, анкета, история на А група и др. Посети го !
Ами неска се върнах от село ии пак сте изпили много страници ;дд
Ето няколко снимки:
http://prikachi.com/images/422/3537422A.jpg - тук косата ми изглежда малко червена, ама всъщност си е тъмно кафява ;дд
http://prikachi.com/images/434/3537434A.jpg
http://prikachi.com/images/491/3537491k.jpg
Just be yourself!
Аз заминавам на село след две седмици и сигурно ще откарам там един месец,така си представям дотогава колко страници ще сте изписалинямам интернет там и като се върна,ще имам да си чета...
![]()
ох аз целия август съм на село...може би няма да имам интернет :/ но нищо ...ще си чета книгите за 8 клас,ще карам колело,ще скачам на въже...ще излизам с една приятелка...абе все ще си намеря занимание![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Абе хора почти прочетах Крадецът на праскови.Остават ми около 20 стр.
Обаче сега не мога да разбера кой разказва разказа за Елисавета и Иво... учителя или Кольо. Моля ви кажете
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами и аз не разбрахНяколко приятелки ме питаха същото,явно не сме единствените неразбрали
![]()
Здравейте хораа ^^
Днеска отидох ан онова дето Ви казах по-рано - е нЕма такава помия...ужс...ама,че зле организирано и абеее всичкоо . Грр. Нерва се, че само си загубих времето!
Иначе аз сега спрях нещо да чета, защото ама хииииич не ми се чете и въпреки това ще помоля Гери да ми прати списъкът със задължителните книги?![]()
Бтв...хора сега се замислих кооооолко страници ще навъртите на 15-ти. Ужас просто!![]()
Меги,при доста хора книгите за лятото се различават,но моя списък съм го получила от госпожата ми по български,която ще ни е в осми клас,затова него ще ти дам:
1.Димчо Дебелянов - Скрити вопли
2.Николай Лилиев - Тихият пролетен дъжд
3.Христо Смирненски - Зимни вечери
4.Елисавета Багряна - Потомка
5.Светослав Минков - Дамата с рентгеновите очи
6.Никола Вапцаров - Песен за човека
7.Емилиян Станев - Крадецът на праскови
8.Блага Димистрова - Жена
9.Николай Хайтов - Дервишово семе
10.Ивайло Петров - Преди да се родя
11.Валери Петров - Японският филм
12.Павел Вежинов - В един есенен ден по шосето
13.Йордан Радичков - Нежната спирала
Днес ходих да връщам книгите от миналата година, държала съм ги 336 дни, и направо щях да потъна в земята от срам..![]()
![]()
![]()
И така, взех си "Скрити вопли" и прочетох около 10 стиха. Взех си също "Дервишово семе" и Японският филм", обаче не съм ги почнала, сигурно утре вече... Пък и в библиотеката няма никакви книги за 8 клас, всичките са взети :х и кой знае кога ще ги върнат.
Има малка промяна в плановете - УТРЕ ЗАМИНАВАМ НА МОРЕ В СОЗОПОЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте на всичкии..ии да ви се похваля днеска беше хипер якия ден. Слънчево и топло , бях с двете си най - добри приятелки цял следобед , гримирахме се ужасно , но се сцепихме да се хилим ии ебаси деня![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе от книгите за лятото съм прочела , всички стихотворение дето са в списъка и сега чета едновременно "Дамата с ренгеновите очи" и "Преди да се родя".
Охх. . днес цял ден на двора седях и към 5:30 излязох.
Супер много се радвам, защото може да ми вземат лаптоп в близките 2-3 седмици![]()
, но за жалост не е никак сигурно
...
Купих си невероятния лак за нокти и ей след малко ще се лакирам с него...
Днес ходих и до училищната библиотека, но отвново никой не беше върна НИЩООО![]()
! Обаче много се радвам, защото скоро ще започнат с ремонта на салона, а сега подмянат чиновете в кабинета, на госпожата по Химия, която преподава на природоматематическите паралелки с Биология ( демек на моята паралелка )
![]()
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33