- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Добро утро !![]()
Днесс съм се разбрала с едни приятелки на басейн, защото малко се пооправи времетоа в събота и неделя ще съм на Велинград (по цял ден на басейче и плажж (йеййй !! ;д ) ) .. Аз почти прочетох "Похитителят на мълнии"-страшно много ми хареса ! Някой да знае дали има продължение и как се казва
![]()
Иначе и ние с нашите ще ходим на море, но на Гърция или Турция..в краен случай на Албена
![]()
Ииначе днес и аз ще се лакирам в синьо (обожавам го тоя лак <3 ) и такамм
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И аз днес мисля да ходя на басейн![]()
Ама дано някой е свободен
Сега като прочетох последните мнения и на мен вече ми се ходи на море
![]()
Боже,аз дето си живея на морето не ми се ходи толкова на плаж![]()
Такова,zlatit0o беше питала дали някой има проблем с очите:
за късогледство и далекогледство- не.Но..в 6 клас,от компютъра явно имаше моменти когато много ме боляха.Другата година с тези езикови,и..толкова писане и учене..като гледам от моета гимназия половината са изпослагали очила,май май и аз отивам натам.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
RainbowGirl,жълтият лак е страхотен,поне според мен - много си го харесвам![]()
След няколко часа ще съм в Созопол,ама сигурно утре ще съм на плаж...Абе кой ще чака до утре?След час сигурно ще тръгна
![]()
Знаете ли колко часа е пътят до Созопол с кола? (приблизително)
Чао на всички,тръгвам за морето!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора тъкмо се върнах от плажа.Беше супер.Бях с дядо, че нямаше с кой друг, а сама не ме пускат.Обожавам Бургас.Вечер се разхождам из Морската градина,сутрин съм на плаж, а на обяд спя.Изобщо тук си живея като в рая.
Само където водата е доста студена и има медузи, ама се преживява.
А иначе догодина ще съм с раница.В 5-ти клас бях с чанта през рамо и беше някакъв ад.![]()
Сега прочетох Крадецът на праскови......... с много тъп край е!!!!!!!!!! Защо всички български разкази , които съм чела завършват гадно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i na men kraqt ne mi haresa.....![]()
inache dnes si kupih hiper mega super-duper qkiq banski....sled 2 dni otivam na more
![]()
sorry che pisha taka ama sum ot telefona
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=413960
Има и тема срещу нас вече.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
^^ и аз я видях еми като им пречим толкова да не ни четат темите никой не ги кара![]()
++++ за снимкатаПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
![]()
Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
+1![]()
Азз не знам дали тая година ще ходим на море.. всичко зависи от това дали мама и тати ще си вземат отпуски..![]()
Такам.
Днес бях с една фр навън и си накупих някои нещицаЕдин гланц на Нивеа.. такъв плодов, че си загубих моя, а ми беше любим .. и си взех същия
ии един парфюм -- 3.50
-- евтинийка, ама да го пробвам
И утре сигурно пак ще има шопинг.. набелязала съм си някои неща
![]()
Ще видим. И така..
Чудя се ако отида на море дали ще има нетВ смис ако си взема лаптопа, дали ще хваща отнякъде ако няма рутер..
![]()
Във всяко кафене вече има рутери, просто трябва да питаш за парола.
Охх. . аз днес мързелувах, даже ударих една падарска дрямка от 16:00 до 18:00 и после излязох.
Играхме карти пред училище, защото бяхме извели с нас сестрата на една приятелка.
Малее. . а как паднах от едно колелоо![]()
. Голям спях, добре, че нямаше никой на тая улица, на която паднах. Сега само ми е леко одран крака
![]()
.
Ммм. . сигурно събота или неделя, ще ходя с едни приятелки на плажче в Хисар, а пък на 14-ти сме у един приятелна барбекю+басейнче :P.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добро утро, днес най-сетне станах рано с 300 зора![]()
След 1 час ще излизам, ще ходя до у-ще да си взема медицинския картон, а после ще търсим подарък с момичетата за една приятелка и утре съм на рд :P
Добро утроо..неска ще мързелувамЩе си взема една мега интересна книжка (поне така си мисля де ;д ) от библеотеката, ще си чета, ще гледам филмчета и т.н.... довечера сиг ще излизам някъде
Иначе и аз трябва да отида да си взема мед.картон от старото даскало, защото на 15.09 трябва да го занеса в новото
![]()
Туй то ^^
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
как я чу че ни крещиПървоначално написано от TheBlackPanther
![]()
![]()
^писане с главни букви+крещене.
Малее. . днес сутринта ми вдигнаха нервитее. Излизам си аз на двора да си изпия кафенцето и почвам да си говоря с баба. И тя ми разправя какви глупости говори една съседка, която е баба на един от бившия ми клас... Тая жена не знам как не й омръзна да лъже, честно![]()
!! Толкова да мразя внука й, а тя само разправя как с моите приятели само сме го търсели, а той не ни обръщал внимание
![]()
.
Да знете кво го направих в скайп![]()
. Тотално ми кипна и не се сдържах
..
Вече ще знаят да внимават.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз мразя да си пиша във FB, камоли да си правя видео разговори. .
аз същоПървоначално написано от Pamaa
![]()
Купихме подарък на приятелката ни и седнахме малко на кафе, после пак се разхождахме по магазините.. Ох, изморена съмНяма да лягам защото довечера няма да мога да заспя, а утре съм на рожден ден и ще има басейн и трябва да имам сили
![]()
Ооо.. неска цял ден оправям тоя багаж ии ми писна щот не знам кви дрехи да взимам ;D
Нямам търпение вече, само 2 дена останаха![]()
Just be yourself!
охх. . и на мен ми се ходии на моренцее. .
аз днес в 17:30 ще излизам и сигурно ще се разкарваме напред-назад.
Ауу. . ще си взема и спрейчето за тялоо![]()
.