Значи, принципно когато ми се зададе тема да пиша съчинение по каквото и да било.. знам какво да напиша, но вчера по Английски госпожата ни даде да напишем история, която започва така:
That morning I woke up with uneasy feeling that something bad was going to happen. Мислих, мислих... ама нещо не можах да го измисля.
Не искам от вас да ми го напишете.. просто давайте идеи.. каквито и да са.
GIVE... but don't allow yourself to be USED..
LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
TRUST... but don't be NAIVE..
LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.
Ее това е доста прецакано
Ми от първо мислене..Примерно,че в училище сте имали изненадващ тест,на който не си се справила.Или пък времето се е развалило и е имало ужасна буря (окей това е тъпо)..Или,че някой твой близък се е разболял?
Не знам..
Аз мислех да напиша, че са ми се случили куп гадни неща през деня .. в смисъл от излизането от нас ми се е случило нещо и са продължавали да ми се случват разни неща.. и накрая мислех да напиша нещо супер гадно, че е станало. Оф.. и аз го обясних по един начииин...
Ако смяташ да пишеш, че са ти се случили гадни неща.. Пиши, че чуството е било правилно и сутринта ти е била спряла водата, не си намерила чантата, като си излязла, си се подхлъзнала на обелка от банан и си паднала в шахта, от не си могла да излезеш, докато един човек не ти е помогнал, а когато те е извадил, ти е поискал пари и ти си си тръгнала, обаче си била закъсняла да часа по английски и направо си го пропуснала и си отишла за втория час по математика и когато си отворила вратата, си видяла, че пред всички има бели листове и са ви дали изненадващо контролно. Пълни глупсти написах, но аз бих избрала по-смешни гадни неща, които да ми се случат.
Вярно,че темата ти е за лоши работи ,но какво ти пречи да напишеш ,че сутринта си имала лошо предчуствие за деня пък се случило точно обратното деня ти бил прекрасен ???